1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pełna Nadziei ja tam bym nie traciła wiary. Wiem, że czasami ciężko wytrzymać z testem
Martynka,mi niejednokrotnie mówili, że zapewne dzieciaczki były bardzo chore. Położna po łyzeczkowaniu powiedziała żebym się cieszyła, że to się stało, gdy nie czułam jeszcze ruchów. Wtedy myślałam co za zołzo. A teraz mysle.. miała rację...
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Tez takie mam podejscie, ze jak poronione zostalo to najwyrazniej dzidzi musiala byc chora i by nie dala rady w życiu. Dlatego lepiej wczesniej gdy jeszcze nie bylo ruchów itd. mniejsze cierpienie przynajmiej tak mi sie wydaje. Jak lezalam z dziewczyna gdy mialam zakladany szew to ona 3 raz byla w ciazy. Pierwsza ciaza poroniona w 5tyg. Druga ciaza 26tyg urodzila dziecko zmarlo po 3 miesiacach walki a w sumie dzidzie od srodka zrzerala bakteria e-coli, którą się zarazil od niej (nie wiedizala o tym ze ja ma i nie zdazyli podac lekarstw) mozg, wszystko od srodka bylo niszczone a lekarze co mogli to zrobili i nic wiecej.. czekali na jego smierc. u nas eutanazja jest zakazana wiec silami natury musial umrzec ;/ ostatnia ciaza jak z nia lezalam to juz ona tam lezala od 16tyg do konca nie mogla sie podnosic wszystko na lezaco robic masakraCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
bladzioch jest zależy po jakim czasie, bo ponoć po 5 min mogą wystąpić jakieś reakcje chemiczne...
Pełna nadziei teścik z rana robiłaś?
Powtórz jutro i będziesz miała pewność, ale ja widzę 2 kreskiMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Widać 2 kreski a z notatek na wykresie wyczytałam, że nadal jesteś przed terminem @. Stąd zapewne ten bladzioch.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Wiecie co , ja juz kiedys mialam taka kreske i dlugo ze mna nie została, ciąża biochemiczna . Jesli zrobilabym test dzis wieczorem mialoby to jaki kolwiek sens? czy bylaby ta sama czy wogole co o tym myslicie? wiem jak powinno się robic testy ale wiecie jak to kusi tym bardziej ze w domu mam dwa
-
Pełna Nadziei wrote:Wysikałam dziś o 18 prawie negatyw. a tobie codziennie jak sikałaś po bladzioszku wychodzil taki sam?
Edit
A na tym wieczorem coś widać czy zupełnie nic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 21:03