1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
heja
Agnesja coś mało się odzywasz najwyrazniej Dawidek zabrał twój cały czas :>
Anastazja to czekamy na termin ja tak owego nie miałam.. miała przyjsc w dniu terminu i tyle przyszłam dwa dni wczesniej i zrobili ciecie.
Matleena gratulujeMatleena lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Jaki Robcio juz duży Cukiereczek kochany!
Olka smak na wino robisz. Mi może będzie dane się napić za kilka miesięcy a Ty korzystaj póki możesz
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
My od rodziców wino prosto z Włoch... Mniam
Nadal trzymamy się imienia Kajetan i możliwe, że to już się nie zmieni. Jak u Was z wyborem?
Nuffeq co u Ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 12:00
29.10.2014 biochemiczna
Matleena gratulacje , trzymaj tak dalej to będziemy miały co opijac mlekiem
No z Robcia juz spory bobas. A do kogo bardziej podobny, do Ciebie Monita czy tatusia?
A u mnie ogromna panika. Raz, że nie mogę się ogarnąć z wyprawka, a dwa coraz bardziej boje się porodu. Podchodzi to aż pod tokofobie.
Jeżeli chodzi o mojego Maluszka to w 32 tyg. ważył ok 1880g. A imienia nadal nie mamy. Bardzo ciężko przychodzi mi podjęcie jakiejkolwiek decyzji...heh.Matleena lubi tę wiadomość
-
Nuffeq nie jesteś odosobniona. Im bliżej tym bardziej boje się cc. Wczoraj dopiero zamówiłam wózek. Zabieram się za zamówienie kosmetyków i oprócz listy w komputerze, który mało otwieram (na ovu zawsze pisze z komórki) mam jedynie paczkę pampersów, chusteczki nawilżone i płatki dla niemowląt. Przed Nami jeszcze łóżeczko. A i wanienka o której ciągle zapominam, wiec nie zdziwię się, jesli zapomnę ją kupić...
Dziś dołączam pełnoprawnie do grona wspaniałych 30stek Mąż niestety wyjechał w delegację, ale sobotnia impreza zrekompensowała mi tą dzisiejsza nieobecność.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 09:54
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja, to Ty niecały miesiąc starsza ode mnie. Wszystkiego najlepszego w tym magicznym dniu. Od dziś już czas spoważnieć
A my wczoraj wybraliśmy mieszkanie. Niestety kawalerka. Trochę mi żal, że nie ma drugiego pokoju, ale najważniejsze, że już koniec jeżdżenia. Teraz mogę zacząć myśleć nad jej umeblowaniemAnastazja85 lubi tę wiadomość
-
Matleena dziękuję
Zawsze będzie Wam wygodniej niż w akademiku. A jak z imieniem, macie już jakieś wybrane?
29.10.2014 biochemiczna
Matleena gratuluje wyniku , ty zdolniacho
Do mnie wczoraj zawitała @ także zaczynam nowy cykl, ale obiecałam sobie jedno ,, nigdy więcej testowania przed terminem @ " a moje słowo droższe od pieniędzy
Jak patrze na wasze suwaczki to też bym takie chciała