1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewczyny... po burzy zawsze świeci słońce Wiec nie ma co za dużo myśleć. Zobaczycie... zajdziecie w ciąże w najmniej oczekiwanym cyklu... Chyba nie będę kłamać jeśli napisze, że taka tendencja tu na forum, w rocznik 85 dominuje
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Pełna Nadziei, dzięki A suwak już niedługo i Ty będziesz mieć.
Ja to nie wiem jak ja z tego Jaworzna do Krakowa będę jeździć jak po wczorajszym oglądaniu byłam taka padnięta, że ledwo dziś wstałam
Anastazja, u nas nadal Tymoteusz Aron. Mąż uwielbia imiona biblijne, najlepiej starotestamentalne -
Tymoteusz tez mi się podoba, ale za płotem mam kuzyna Tymka. W sumie mówi do mnie ciocia, bo ma dopiero 5 lat
Matleena lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualnyJa myślałam o Tymonie. Ale póki co stanęło na Maksie.
Muszę wam powiedzieć że w ciągu 2 dni wywaliło mi brzuch tak że teraz praktycznie nie mieszczę się w ubrania z przed ciąży. A jeszcze w niedzielę w nich chodziłam.
Dziwny jest ten mój organizm:)Matleena lubi tę wiadomość
-
Izoleccc wrote:Ja myślałam o Tymonie. Ale póki co stanęło na Maksie.
Muszę wam powiedzieć że w ciągu 2 dni wywaliło mi brzuch tak że teraz praktycznie nie mieszczę się w ubrania z przed ciąży. A jeszcze w niedzielę w nich chodziłam.
Dziwny jest ten mój organizm:) -
heja Nufeq Robcio jest do mnie podobny moja tesciowa mowi mała monika xD
A co do mierzenia temperatury ja uzywalam takiego gdzie sa dwie cyfry po przecinku. Ale na długo sie nie przydał bo akurat w tym cyklu zaszlam xD
Mały od 3 dni ma jazdy od 14 godziny do 21 ryczy, marudzi itd itp nie wiem o co chodzi bo skok juz miał.
Odnosnie CC ja sie nie denerwowałam co ma byc to bedzie i powiem Wam szkoda ze nie widzialam co tam robiliCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Hej a mi dziś przyszedł wózek Tylko nie mogę go wyciągnąć z pudła i czekam, aż ktoś z rodziny do domu wróci żeby zrobić rozeznanie
29.10.2014 biochemiczna
Olka u Ciebie widzę, że @ się jeszcze nie rozkręciła.
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia