1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja używam oleju kokosowego przeciwko rozstępom. A na takie zaczerwienienie mam jeszcze linomag, jest kilka rodzajów, jest tani więc możesz spróbować. Ale ja bym 2 dni poużywała sudokremu. I mąka ziemniaczana. Moja mama mówi, że jak nic już nie daje rady to kartoflanka najlepsza.
-
Anastazja, u nas właśnie sudocrem pomógł błyskawicznie Ja bardziej bałabym się clotrimazolu, bo skoro nie można używać go w ciąży, wydaje mi się że na tak delikatną pupkę tym bardziej się nie nadaje. Sudocrem nie jest taki zły jak Ci się wydaje a w takich sytuacjach sprawdza się idealnie Daj znać co z pupą i napisz jakie chusteczki używasz, bo Dawida podrażniły właśnie chusteczki nawilżane, być może będziesz musiała zmienić.
Ps. Przemywaj rumiankiem -
Niestety nie wiem z czym mamy do czynienia. Olka maść zaleciła połozna ze względu na zastosowanie jej w przypadku grzybka, ale tak jak pisze 2 razy ja użyłam. Od popołudnia Tyłeczek przemywamy wodą i zasypujemy talkiem łagodzącym. Zobaczę do 2 dni jaki będzie efekt. Sudokrem mam w zanadrzu, ale jeszcze nie użyłam. O mące ziemniaczanej babcia mi mówiła i jeśli to co robie nie pomoże to sięgnie po kartoflankę i krochmal.
Normalnie człowiek się bał, gdy był w brzuszku i nadal ma obawy, gdy coś się dzieje.
Agniesja ile ten Twój szkrab juz waży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 05:10
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Agniesja miałam Dady i Fiffi z Biedronki- one sprawdziły się dobrze. Z Belli użyłam 1 opakowanie, ale szybko odstawiłam.
29.10.2014 biochemiczna
My też używamy fitti i są ok a na moje oko waży już z 6 kg W przyszły czwartek idziemy na szczepienia, więc okaże się czy podwoił urodzeniową
Anastazja trzymam kciuki za walkę z podrażnieniem i mówię Ci, nie bój się sudocremu Moja położna właśnie polecała i wyleczyliśmy czerwoną pupkę, stosując ją tylko 2 x dziennie. Pod paszkami też odstatnio miał czerwono, posmarowałam raz po kąpieli, na drugi dzień powtórzyłam i przeszło
A tak poza tym to co u Was? Jak sobie dajesz radę i jak wyglądająu Was nocki? -
Aaaaa. Tak mi się chce spać a o 4:00 wstałam i o spaniu mogę zapomnieć bo teściowa jedzie jak stary traktor
Najgorsze, że jak jej powiem, że chrapie to zaczyna z siebie robić męczennicę, że ona musi do domu jechać, bo przez nią nie spie, albo, że pójdzie spać na podłogę do kuchni. Wrrrr nie dość, że to ja się mecze to jeszcze próbuje pokazać, że w tej sytuacji to ona jest ofiarą. Ostatnio mówiła, że pójdzie spać do łazienki, to już nie wytrzymałam i mówię, ok, idź. Ale miała zdziwiona minę
-
Ja pod koniec ciąży tak strasznie chrapałam, jak traktor Aż mi normalnie było wstyd, jak mnie w szpitalu położne budziły, mówiąc że nie daję spać innym pacjentom Miałam ochotę zapaść się pod ziemię, ale to wszystko była wina tych nieszczęsnych obrzęków. Dobrze, że przeszło
Biedna Matleena Wiem co czujesz. Moja mama też chrapie i jak kiedyś musiałam spać z nią jedną noc, to aż płakałam z bezradności i niewyspania
A jak w ogóle się czujesz? Masz jakieś dolegliwości? Czujesz się jak słoń w składzie porcelany, czy raczej śmigasz jak sarenka? Wszystko już przygotowane? -
Macie moze istagrama? Prześle na priv moje namiary tam mamy wspolne ładne zdjęcie
29.10.2014 biochemiczna
Agniesja słodziak z Dawidka czyjeś dzieci jakoś szybko rosną
agniesja lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Na fb tez mam tylko musimy zostać znajomymi żebyś widziała
29.10.2014 biochemiczna
Ja jeszcze w razie wysypek uzywam MD protektor. Jakos tak skomponowany sład, że na prawde pomaga. mają tez tam produkty dla dzieci.
Jest to firma Galderma.
Clotrimazolm to przeciez na drożdzaki jest.
A sudokrem - no nie wiem, ja tego nie uzywałam i nie mam doswiadczenia w pielęgnacji pupki dzieci, ale juz sam skałd nie powala. Jest tam BHA, który jest brzydkim składnikiem i w sumie może powodowac własnie wysypki i uczulenia.