1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziuuula no stres. Ja wiem, że teraz łatwo mi mówić/pisać. Sama z każdym cyklem byłam bardziej załamana i ciągle szukałam przyczyny. U mnie pomogła stymulacja, chociaż razem z lekarzem nie wierzylismy, że uda się za pierwszym razem. Oprócz diagnostyki bardzo ważny jest luz, czego jesteśmy przykładem na tym forum.
Jeżeli chodzi o odwiedziny to tez uważam, że lepiej po miesiacu. Zresztą przy tej pogodzie panuje tyle chorób... Ale ciotki juz się lekko poobrazaly i mojej teściowej zostawily prezenty dla małego, żeby nam przekazać. Wrrr. -
Moja siostra też strzeliła focha jak jej powiedziałam, że jak bardzo chce to niech przyjedzie ale bez jej dzieci. Przecież te małe bestie to skupisko różnych chorób i zarazków W końcu pierwszy raz byli u nas po miesiącu a dziewczynki bawiły się z nim po raz pierwszy dopiero nieco ponad tydzień temu.
A jak ja się kurde nie wyspałam Mój maly terrorysta postanowił, że dzisiaj w dzień wcale spać nie będzie i jego matka ma go nosić i zabawiać cały dzień -
Hej dziewczyny Jakoś ostatnio mnie dół dopada. Chciałabym zacząć się poruszać normalnie a nie jak 80-latka.
Madziuuula, Ola, co tam u Was? Wypijcie za mnie jakiś konkretny procent, żeby już ten mój syn wylazł
Niestety Madzia u Ciebie nie zrobię jednak żadnej imprezy, bo za daleko -
U mnie nudy w sumie.
W niedzielę chyba muszę zatestować, bo duphaston mi się kończy, to będzie 14 dni po owu.
A tak poza tym sukienkę i buty na wesele do brata wybieram.
Sukienkę właściwie już mam, ale teraz szukam niebieskich - kobaltowych obcasów.
Sukienkę mam czarną, ale pytałam - młodzi nie mają nic przeciwko:D:D
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziuuula wesele ehhh poszłabym się pobawić....
Matleena- ja zakupiłam ostatnio 4 butelki wina bezalkoholowego więc chętnie się również napiję, a co....
Mieliśmy dziś kontrolę nerek w szpitalu. Jest dobrze, czyli nie pogarsza się ...
Mamy się przygotować na to, że w pierwszych dniach życia będzie miał badania moczu, USG, kontrole urologa, chirurga, itp. I tak przez kilka pierwszych lat, ale problem powinien przejść z wiekiem sam i w żaden sposób na dzień dzisiejszy nie zagraża życiu i zdrowiu Małego.
BTW. Mały- waży już 1 kgMatleena, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Izoleccc wrote:Madziuuula wesele ehhh poszłabym się pobawić....
Matleena- ja zakupiłam ostatnio 4 butelki wina bezalkoholowego więc chętnie się również napiję, a co....
Mieliśmy dziś kontrolę nerek w szpitalu. Jest dobrze, czyli nie pogarsza się ...
Mamy się przygotować na to, że w pierwszych dniach życia będzie miał badania moczu, USG, kontrole urologa, chirurga, itp. I tak przez kilka pierwszych lat, ale problem powinien przejść z wiekiem sam i w żaden sposób na dzień dzisiejszy nie zagraża życiu i zdrowiu Małego.
BTW. Mały- waży już 1 kg
Doszłam do wniosku, że dziś nie rodzę. Mały grzeczny, czuję ruchy ale nie kopie tak, żeby bolało. Nigdzie nie muszę jechać, odpoczywam w końcu Tak mi dziś strasznie dobrze Niech ten dzień trwa wiecznie
Madzia, pokaz sukienkę. Kiedy masz to wesele? Ja idę w kwietniuIzoleccc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izoleccc wrote:Matleena korzystaj bo niewiele ci tej błogości zostało
Ja z kolei mam dziś w brzuchu wściekłą wiewiórkę... jak siedziałam w poczekalni to myślałam, że zaraz sam stamtąd wyjdzie
Właśnie postanowiłam nic nie przyspieszać. Koniec zasuwania na pół gwizdka. Moje ostatnie dni wypoczynku. Nawet mąż może sobie marudzić, mam to gdzieś. Należy mi się!Izoleccc lubi tę wiadomość
-
http://static5.e-taranko.com/pol_pl_SUKIENKA-36746_1.jpg
ten link działa czy nie?
hmm wiem, że czarna i zwykła, ale na poprzednim weselu miałam chabrową sukienkę z błyszczącego, sztywnego materiału, z szarfą przewiązaną w talii i źle się z niej czułam. A ta jest wygodna i nada się jeszcze na inne okazje i taka w moim stylu.
Do niej chcę załozyc kobaltowe wygodne buty na obcasie (ale chyba tak 7,5 cm wystarczy).
No i jakieś kolczyki w odcieniu niebieskiego, ale nic bardzo krzykliwego.
Wesele mam na koniec karnawału. Chciałabym być tam już w dwupaku, ale kto to wie, co to będzie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 15:44
Anastazja85, Matleena, agniesja, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Lubie tego typu sukienki. Później będziesz miała idealna kreacje na wyjścia Czarny kolor wcale nie jest taki zły na wesela. Bardziej drażni mnie jeśli ktoś przychodzi w bieli lub bardzo jasnych sukienkach. Jednak to kolor panny młodej.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Dziewczyny normalnie tak mi seksu brak, że szok. Przez ostatnie 2 miesiące ciaży była abstynencji. Teraz też jeszcze ja mamy. Do tego mam wielkie, bolące cyce z których leci mleko. Ehh i w dresie bez makijażu mało seksowna jestem.
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Matleena odpoczywaj póki możesz, bo naprawdę później ciężko. Wszyscy mi to mówili, a ja sobie myślałam, że nie będzie tak źle i teraz marzę o wyspaniu się i jakimś wyjściu do ludzi
Izoleccc dobrze, że się nie pogarsza. Niech Maluszek dalej rośnie zdrowo.
U nas tez była abstynencja długa tylko tuż przed porodem się skusilismy, żeby trochę pobudzić skurcze. Ale tak mnie bolało, zero przyjemności Teraz boje się, że przez to cięcie tez będzie bolało...wrrr
A seksem tez nie emanuje. Chociaż mąż śmieje się, że mam seksi biustonosz z otworami
-
Olka, co się dzieje? Pisz tu nam szybciutko! I daj sobie spokój z sałatą. Widziałam jak wyglądasz i jest bardzo dobrze
Nuffeq nie wiem jak Ty, ale ja miałam spore piersi przed ciążą a to co mam teraz to giganty. Gdyby nie "falujący" brzuch spokojnie mogłabym do filmów erotycznych iść dorobić. A tak poważnie to mam cycki tak wielkie, że gdy kiedyś przyjaciółka narzekała na swoje olbrzymy totalnie nie rozumiałam o co jej chodzi. Teraz na własnej skórze czuje, jaki to ciężar.
Madziula a wesele brata robicie u siebie w sali czy ma inną lokalizację?
Matleena a Ty jak się czujesz?
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia