1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
heja
Anastazja jak za pozno na taki zakup... mozesz kupic do 9 lub 11 kg sa wiec troche go pouzywasz ja mam dwa wlasnie elektryczny oraz taki jak TY. Aktualnie ten co ty masz to uzywam jak daje malemu kleik łyzeczka.
http://www.ceneo.pl/1443547 takie cus posiadam tylko troche inne wzory siedziska i zabaweczki
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
U nas też luz w dupie pomógł. I regularny seksik, rozpoczęty zaraz po @. No i chyba to pomogło, bo na 90% miałam owulacje w okolicy 5dc.
Co do rodzenia, to nijak nie idzie się z mym dzieckiem dogadać. Nikogo nie słucha i nie chce wychodzić. Chyba bez oksytocyny nie pójdzie. Cóż, najpóźniej Pan doktor wygoni go za 9 dni -
Olka_29 wrote:Witam w nowym cyklu
To znów prawie łeb w łeb.
Matleena wygoń małego czym tam się to robi i wklejaj tez zdjęcia tutaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 00:36
-
mon!ta^ wrote:heja
Anastazja jak za pozno na taki zakup... mozesz kupic do 9 lub 11 kg sa wiec troche go pouzywasz ja mam dwa wlasnie elektryczny oraz taki jak TY. Aktualnie ten co ty masz to uzywam jak daje malemu kleik łyzeczka.
http://www.ceneo.pl/1443547 takie cus posiadam tylko troche inne wzory siedziska i zabaweczki
W Symku wypatrzyłam taki do 9 kg. A że mój szkrab waży juz jakieś 6 nie bardzo mi się opłaca inwestować. Zobaczę jeszcze co chrzestny zakupi. Jeśli huśtawki nie będę mogła używać do podobnych celów może sprawie sobie bujaczek.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Madziuuuula wrote:a nie zauważyłam Twojego postu.
To znów prawie łeb w łeb.
Matleena wygoń małego czym tam się to robi i wklejaj tez zdjęcia tutaj. -
Matleena, może Mały po prostu chce, żebyś spokojnie spędziła święta w domu a nie na porodówce, tak jak się martwiłaś Pewnie wie co robi A jak się w ogóle czujesz? Wszystko już gotowe?
Anastazja, ja też żałuję że dużo wcześniej nie trafiłam na bujaczek leżaczek z Tiny Love. Podobno robi furorę wśród dzieciaczkôw. Ja też mam taki zwykły, który dostałam w prezencie i jakby nie ten i to, że po prostu nie mam gdzie trzymać tych wszystkich rzeczy, pewnie sprawiłabym sobie ten z Tiny Love -
Bardzo ciężko przechodzę tą końcówkę. Moja wątroba jest w tragicznym stanie, leki mają jedynie nie dopuścić do pogorszenia. Objawem jest swędzenie całego ciała. Przez to jestem już w niektórych miejscach podrapana do krwi. Niestety nie jestem w stanie nad tym zapanować. Marzę o porodzie, bo wiem, że potem wszystko wróci do normy.
Poza wątroba, to nie najgorzej. Ostatnio trochę rwa kulszowa dokucza, ale to da się przeżyć no i rozchodzi się spojenie, więc dreptam jak pingwinek. Czasem tak boli, że na zakupy musi mąż jechać. Trochę to smutne przed Świętami jak człowiek nie ma sił na przygotowanie czegokolwiek no i najgorsze że nie wiemy gdzie te Święta spędzimy-w domu, u mamy czy w szpitalu. -
Matleena, ale jaki będziesz miała prezent - upragnione dziecko! Może nie dokładnie pod choinkę, może trochę później, ale taki wymarzony
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Pociesza mnie to, że lekarz dał mi już skierowanie, więc wiem jak długo muszę się męczyć. Bo najgorzej jeśli Ci tak ciężko, a nie wiesz jak długo to potrwa. Były już momenty, że wpadałam w stany depresyjne. Czułam się bezsilna i płakałam do męża, że już dłużej nie chce i nie dam rady i chcę rodzić, chcę żeby mnie wziął do szpitala, żeby mi wywołali poród bo już nie dam rady z tym swedzeniem. Teraz nadal jest ciężko, ale wiem kiedy to się skończy i to jeszcze daje mi sił do walki.
-
Matleena wrote:Smutno mi teraz. Nie tak się umawiałyśmy.
No wiem wiem mi też trochę smutno , no ale co zrobić widocznie ten do góry ma inny plan dla mnie. Dzisiaj mi się śniło że urodziłam czworaczki .... i wiecie jaki był mój największy problem, kto zostanie chrzestnym hahahaMatleena, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matleena! Toż Ty już na końcówce rzadko wpadam wiec nie jestem na bieżąco. Życzę lepszego samopoczucia, dasz radę to juz prawie koniec
Matleena lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba