1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam. Wyskoczyłam na godzinkę. Wypiłam martini. Ciągle myślałam o małym. Wracam do domu a on nie przejął się moim wyjściem i śpi dalej Miłej nocy
Izoleccc lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Tymcio to duży facet. Nasz ważył prawie 6 kg na miesiąc i 3 tygodnie.
29.10.2014 biochemiczna
Ola jedno jest pewne. U mnie na bank jej nie ma
Tymek miał z czego startować, więc wiecie Uczę go zasypiać w łóżeczku, bo kręgosłup by mi odpadł niedługo. A teraz zjadł, oczy jak 5zł i gada sobie zadowolony. Cóż, może i jemu się nie chce spać ale mama zmęczona, tak, że idę lulu jak się zmęczy to się upomni -
nick nieaktualny
-
Ola, to już o masochizm zakrawa
A ja już drugi dzień się zbieram do ćwiczeń z Chodakowską i jak przychodzi co do czego, to nie mam sił.
Dziś myłam szafki w kuchni i piec. Mówię Wam, poprzedni najemcy to brudasy. Szafki się kleją w kuchni, piekarnik chyba nigdy nie myty, płytki w kuchni domywam po kawałku, bo pełno kleistych starych zacieków, w łazience wszędzie kamień. I tak jak mam jakąś chwilę to próbuję to doprowadzić do ładu, bo mnie to drażni. -
To Tobie Chodakowska nie jest potrzebna jak tak sprzatasz intensywnie. Miałam iść jeszcze jutro , ale to by był masochizm. Następne zajęcia czwartek , piątek. Jutro tańce. No i myślę o trenerze na siłowni, żeby pokazał co i jak poprawnie robić. Chociaż kilka zajęć. A od poniedziałku wracam na dietę. Zobaczymy jakue efekty osiągnę w trakcie postu.
-
olka, jakie mocne postanowienie! Daj mi trochę tego swojego kopa
Za mną chodzą coraz to nowe zachcianki kulinarne, a tu wiosna tuż tuż.
29.10.2014 biochemiczna
Hej. Pierwszy mój wątek tutaj. Chciałabym dołączyć do was dzieląc się z wami swoimi myślami i bolaczkami. O fasolke staramy się z facetem od 14 cykli i pewnie jak podejrzewacie z ujemnym skutkiem. Póki co jestem po jednej wizycie u gina (stan zapalny) już wyleczony, podstawowe badanie krwi - wszystko w normie. Usg dowcipne niewykazalo niczego niepokojącego. Prowadzę ovu od kilku cykli.
Na chwilę obecną jestem w 6 dniu cyklu a @ prawdopodobnie jeszcze dwa dni. Ku mojemu zdziwieniu apka wyznaczyła dni płodne od 8dc do 18dc- szok. Będzie gorący ten miesiąc zastanawiam się czy zacząć robić testy owulacje czy u gina monitoring cyklu? -
nick nieaktualnyAnka a badania hormonów robiliscie?
Mąż badanie nasienia. 14 cykli to już trochę.
Ja bym poszła na monitoring.
Olka podziwiam cie za ten entuzjazm. Nazbieraj trochę na zapas i podeślij mi jak już będę mogła się wziąć za ćwiczeniaMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka309 wrote:Izoleccc nie robiliśmy żadnych konkretnych jeszcze badań. Sami niewiem od czego zacząć. Ja mam 30 za sobą a mój 40 lat skończył. Wydaje mi się że nie mamy wiele czasu...
No to ja w waszym przypadku pewnie robiłabym u obojga hormony + u Ciebie AMH i różyczkę, cytomegalię, toxo a u męża dodatkowo bad nasienia. No i zapisałabym się na monitoring. -
Anka, witamy w Naszych skromnych progach
Milej soboty wszystkim. Ja mam dziś strasznego lenia...
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualny