1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bo ta pogoda dobija! U mnie dziś pada i jest mega nieprzyjemnie. Najlepiej by było zaszyć się w kocu na kanapie i nie wychylać nosa. Szkoda, że moje dziecko nie ma podobnej wizji na spędzenie czasu... Dlatego zamiast leżeć tyłkiem do góry zabawiać swojego syna
Spa brzmi dobrze. Chociaż chwilka dla siebie. Nawet mały masaż i wyłączenie na chwilkę myślenia!Nuffeq lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Padał deszcz i zrobiła się jesień. Od 17 z kolei sypie śnieg. Nasypalo jakieś 10 cm. Ciekawe jaka aura będzie jutro?
29.10.2014 biochemiczna
Matleena. Mam nadzieje, ze dadzą Ci jeszcze jakieś "dolary" na tym urlopie
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualny
-
Każdy grosz przyda się teraz, gdy dziecko w domu
Izolecc czujesz się lepiej?
Wogole gdzie zniknęła Agniesja i Monta?
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualnyAnastazja- ratuję się kawą i słodkim ;/ Poza tym staram się trochę ogrnąć domi w ogóle choć trochę ruszyć tyłek. Trochę lepiej mi się wtedy robi. Ale zombi jak byłam tak dalej jestem mimo, że noce przesypiam całkiem dobrze.
Właśnie się próbuję ogarnąć bo jadę założyć Holtera- muszę skontrolować serce a potem do fizjo na terapię manualną bo plecy też dają popalić.
Jak tam reszta ekipy w mały piątek?? -
Ja dziś prawie nic nie zrobiłam, bo przeszliśmy na Bebilon Pepti DHA i miałam receptę na 4 puszki. Zamotalam mlodego, idziemy do jednej apteki a tam nie mają. Idziemy do drugiej to samo, pani sprawdziła i mówi że w ich drugiej aptece też nie ma i w hurtowniach też nie. Obdzwoniłam ze 20 aptek
No i dziś mam swój mały sukces. Dziś na wadze z przodu zamiast 7 pojawiło się o 1 mniej - 69,9kg. Aż mam ochotę pilnować się dalej. Wreszcie ruszyło. Jeszcze 10kg do wagi sprzed ciąży. -
Izolecc, ja w ostatnich tygodniach ciąży robiłam minimum. Codzienny obiad i spacer z psem, w sobotę duże sprzątanie i raz w tygodniu wychodziłam z dziewczynami wieczorem - oczywiście na jedzenie. Tak to był leżing, oglądanie tv, spanie, jedzenie i jedzenie i.... jedzenie
Matleena, jeśli ma się receptę na mm to przysługuje jakąś zniżka? To nieźle Cię zalatwili ;(
Olka dajesz radę!
29.10.2014 biochemiczna
Ola, ja to Cię podziwiam. Będziesz jeszcze chodzić na te zajęcia czy odpuszczasz?
Mój syn ma mleko na nietolerancję laktozy i to mleko jest na receptę.
Nuffeq, mam nadzieję, że to przejściowe tylko, bo na tym mleku wreszcie się nie męczy. -
nick nieaktualny