1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNuffeq wrote:Izoleccc jeszcze trochę i będzie u Ciebie donoszona ciąża. A termin wychodzi Ci taki sam wg om i usg?
Anastazja ja też jestem w szoku :-o Nawet nie wiem jak to skomentować...
Nuffeq w sumieto tp taki sam wychodzi. U mnie w szpitalu cc robią w skonczonym 39tc więc co raz bliżej
Anastazja no piękna pamiątka ale dla mnie chyba zbyt bolesne byłoby wrzucanie takich zdjęć na fb.
Monita- współczuję straty.
Nuffeq jak długo planujesz karmić? Pol roku? Rok? Dłużej? Jak twoja hemoglobina? Nie nabawiłas się czasem anemii? -
Nuffeq bierzesz jakieś suplementy. U mnie kiepsko z norfologią. Na początku brałam Ascofer, potem przerzuciłam się na Witaminer Prenatal + DHA. A teraz dorzuciłam babciny sok z buraków.
Monta współczuję!
Agniesja mi też dni przelatuje przez palce. Każdy z nich jest oczywiście podporządkowany małemu.
Izolecc na kiedy masz termin cc? (chyba już pisałaś, ale mi umknęło).
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Dzięki dziewczyny. Myślę codziennie o teściowej. Czasem sobie myślę wyjechała na dłuższe wakacje ale wiem że tam ma lepiej oby.
Ja biorę ladee vit plus witaminę d3 2000 jednostek. Cały czas karmię piersią a zaraz Robcio 7 miesięcy kończy kiedy ten czas przeleciał :pCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
Robcio to pewnie już fajny chłopak Ale ten czas leci. Sama nie wiem kiedy mój skończył 3 miesiące.
Izolecc przed Tobą faktycznie ostatnia prosta.
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualny
-
Monita, bardzo mi przykro. Ja też jak myślę o tacie to zawsze myślę, że tam mu teraz lepiej. W tym tygodniu akurat wypada jego rocznica śmierci.
Dostałam pierwszy okres. Jak w zegarku. Od ustania krwawienia w 14 dniu była owulacja i w 28 dniu @. -
nick nieaktualny
-
ja tez aktualnie mam okres jak w zegarku tak Robcio jest juz fajnusimy chłopczykiem sam sie zajmie soba na podlodze a ja moge porobic troche swoich rzeczy plus nie ma u niego czegos takiego ze mamusi nie widzi odrazu ryk na moje szczescie. Bo za duzo ludzi sie przeplata od urodzenia jego i lęku separacyjnego nie maCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Olka jesteś bezbłędna... O ważnym spóźnieniu @ i śniegu! Ja tam czekam na wieści na bieżąco. Toż to gorący temat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 20:35
29.10.2014 biochemiczna
Przekroczyliśmy 7 kg i mamy 67 cm
Nuffeq, Izoleccc, Matleena, agniesja lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
@ jest od wczoraj , ale już zgupiałam mówię Wam. Już pakowałam się na bete mówię na bank testy wadliwe hahaha a tu masz babo placek. No śnieg ważna kwestia przez niego mój mąż wszedł w fazę buntu i nie ma kina , gorzej niż baba przed okresem, no cóż to tylko dziad oni są bardziej wrażliwi niż my.
-
Matleena wrote:Mieliśmy chrzcić 5 marca, ale mamy problem z chrzestnymi i prawdopodobnie będziemy chrzcić 2 kwietnia.
Anastazja dlugasny ten Twój synuś
I jak bawił się już w tym skoczku?
Monita trochę zazdroszczę, że masz teraz więcej czasu i Robcio sam potrafi się sobą zająć. Mój bawi się sam tylko parę minut na dobę. Mam nadzieje, że to się z wiekiem zmieni.
-
Nuffeq wiem co czujesz. Kajtunio jest kochany, ale uwielbia moją asystę. Skoczek coraz lepiej. Nie odbija się w nim jeszcze, ale załapał obracanie. Bawimy się też na macie edukacyjnej - szybko go nudzi. Ulubionym miejscem stała się ostatnio wanienka bez wody. Ściągamy pampersa, zakładamy pieluchę tetrową i do wanienki Długi po ojcu, bo mąż ma prawie 2 metry. Tak patrzę na niego i zastanawiam się, jak mieścił się w brzuchu.
Olka niestety tak z tymi chłopaami jest, ale lepiej ze są niż miałoby ich nie być. Ja tu z niecierpliwością wypatruje Twojego pozytywnego teściora!Nuffeq lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Na mnie lepiej żebyś nie czekała. Siostra ma się hajtać za 2 lata. Chcieliśmy się po roku o drugie starać ale po pierwsze nie chcę iść z brzuchem na wesele do niej ani w fazie zrzucania brzucha, a po drugie chciałabym iść do pracy. Cóż, zobaczymy.
Jutro dzwonię do chrzestnych pytać czy na pewno się zgodzą pełnić tę rolę. Trzymajcie kciuki.