1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej. My dzisiaj mieliśmy ostatnią wizytę u naszej prowadzącej. Wszystko gra i buczy. Mały głowką w dół ale nie w kanale w tej chwili waży 2600, prognozowana waga przy porodzie ok 3200. Pozostaje czekać do 10 marca
Nuffeq, Madziuuuula, Matleena lubią tę wiadomość
-
Izoleccc to juź niedługo:)
ja czekam na poniedziałkową wizytę. Dziś przywitałam pierwszy dwucyfrowy tydzień czyli 10ty:)
mam tak chwiejne nastroje, że dosłownie śmiech przechodzi w płacz czasami.Izoleccc lubi tę wiadomość
-
Nufeqq u mnie tak jest praktycznie cały czas. Ma swój czas i czasem zaplacze bo cos chce czy sie chce przytulic badz zeby sie z nim chwilke pobawic ale mam czas na to zeby zrobic obiad dla nas dla tescia (bo musi jesc lekkostrawnie) oraz dla Robcia Madziula mnie to teraz hormony buzują ale jak zaczniesz drugi trymestr powinno byc lepiej.Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
Chyba życie za szybko pędzi albo dzień ma za mało godzin. U mnie zdecydowanie to drugie! Dziś sprzątałam, gotowałam itp. Jutro mamy zjazd rodzinny.
W nocy spadło trochę śniegu. I po deszczu w piątek, dziś zaświeci słońce. Az chciało się żyć Ciągle wypatruje wiosny i nie mogę się doczekać aż będzie można ubrać sukieneczki i baletki, małego włożyć do wózka i szybciutko na spacer. Liczę, ze bez problemu zmieszczą się w swoje zapasy sukienkowe.Nuffeq lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualny
-
Mój mały bąbel już zaczął pełzać do tyłu Chociaż i tak z niecierpliwością czekam aż sam usiądzie
Ostatnio przechodzę chandrę (pewnie wina pogody) i jakoś na nic nie mam ochoty
Anastazja, zapomniałam zapytać wcześniej, jak tam Twój maluch, interesuje się już sunią? Ona jak reaguje na Małego? Dawid aż piszczy jak podchodzę z nim do naszego labradora, łapie go za uszy i sierść a pies na szczęście pokorny i spokojnie czeka aż "skończy" Poza tym niezłe wymiary ma już Kajtek Dawid tyle ważył i mierzył jak miał miesiąc więcejNuffeq, Anastazja85 lubią tę wiadomość
-
Madziuuula współczuję takich mdłości. Ja nie wymiotowalam, ale czasami było blisko.
Olka czasami taki reset potrzebny, sama teraz bym się zresetowala, bo tak jak Agniesja mam mega chandre.
A za wiosna tez tęsknię, masakra ubierać mojego w kurtki i kombinezony. Tylko szkoda, że na początku lata chyba musze wrócić do pracy Jak pomyślę o zostawieniu mojego synusia to ryczec mi się chce. Ciężko mi go zostawić na parę minut z kimkolwiek ( oprócz męża).Jakaś schizaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 19:52
-
Nuffeq mam to samo. Wychodzę, ale z tyłu głowy ciągła myśl o małym i telefon sprawdzam, co kilka minut czy aby napewno mam zasięg i nikt nie dzwonił. Mąż może z Kajkiem zostać lub moja mama. Inne osoby, jak narazie odpadają. Cioci położnej myślę, że też bym zaufała.
Agniesja, jak narazie mały wodzi wzrokiem za suką a ta jest zawsze w pobliżu. Najchętniej służy pomocą przy lizaniu rąk, nóżek i do buzi się mu dobiera. Wieczorami kładzie się przy nim i lize mu ucho. Pozwalam raz na jakiś czas na taką atrakcje
Madziula tez nie miałam wymiotów i szczerze współczuję. Trzymaj się mocno i daj znać jak po wizycie.
Olka, ależ bym wypiła butlę wina i położyła się spać na 8 godzin...
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Dzieki dziewczyny. Dziś znowu poleciało. napisałam do męża, który jest w pracy, że dziś chyba też będę bleh bleh i prawie od razu poleciałam do porcelany, jak na zawołanie. Parówki odpadają.
W kalendarzu na belly pisało, że powinno już się robić lepiej, a u mnie się pogorszyło.
Jutro mam wizytę i to trzyma mnie na duchu, bo jak na razie to samopoczucie takie do płaczu. -
nick nieaktualny
-
Dopisuje teraz, bo wcześniej woda do wanny mi się nalała a nie często mam okazję sobie spokojnie poleżeć i poczytać gazetę
Agniesja odnośnie wagi Kajetana to najbardziej czują ja moje krzyże i ręce. Szkoda, że brzuch od noszenia małego nie maleje
Niczkaa pisz tu jak na spowiedzi, prosto z mostu- o ile masz ochotę się wygadać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:47
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia