1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olka, ja nie pamiętam kiedy ostatnio do 3 wytrzymałam. Chyba, że to była przerwa na karmienie.
Miałam wczoraj leniwą niedzielę. Tzn. byliśmy z małym w kościele, były nawet 2 spacery, ale byłam tak śnięta, że szok.
Dziś mąż ma nareszcie dzień wolnego, wiec liczę, ze zajmie się małym a ja trochę poleniuchuję.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Mega dużo ludzi , ciasno , ani to nie potańczyć, ani nie polatasz:-) no i duszno, często wychodziłam na dwór. Wogóle doszłam do wniosku , że picie alkoholu jest bez sensu. Ja mam tak , że w pewnym momencie jest blokada i dalej nie pije. Ma to swoje plusy , ale i minusy. Bo poziom alkoholu spada i Oli chce się spać. Zaczynam marudzić że chce do domu.
-
Ja bym gdziekolwiek poszła
Dziś jest tak przyjemnie na zewnątrz, aż człowiekowi wydaje się, że wiosna czeka za zakrętem. Znając życie jeszcze spadnie śnieg i będzie plucha. W sumie mamy luty, wiec nic dziwnego.
Wogole u Nas jakieś pustki- właściwie to Olka i Matleena ciągną temat. Właśnie... Olka, jak tam ćwiczenia? Pewnie już kondycję pomału łapiesz;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 16:00
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Dołączę pierwszy cykl starań z temperaturą, trzy poprzednie z testami...i nic...trochę prolaktyna za wysoka, wiec w tym cyklu castagnus moim wspomagaczem jest pozdrawiam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 23:10
Nuffeq lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
A smęć. W końcówce ciąży jesteś, masz pełne prawo.
Ja dziś jadę z młodym na uczelnię. Matko, oszaleję jak spotkam nagle tyle ludzi
Aurelka witamy u nas. Tu jest miło i przyjemnie, mam nadzieję, że się zadomowisz.
Ola, ja wczoraj poszłam na spacer na godzinę i jak wróciłam to odpoczywałam haha. Ale mam ochotę znowu zacząć biegać. Mam nadzieję, że znajdę na to siły.
-
Ja was podczytuję, ale mam zamułkę. Spałabym ciągle i tyle.
Teraz w weekend byłam na weselu mojego brata, juz Wam chyba pisałam, że idę. W sumie impreza 3 dni, bo w poniedziałek były jeszcze poprawiny w domu u młodej. Suknie mnie cisły, już mam brzuch lekki. -
nick nieaktualny