1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdarza mu się, ale musi być bardzo rozśmieszony. Często pojawia się za to uśmiech na pół twarzy bez jakiegokolwiek odgłosu.
Tez by mi się przydała dieta bez słodyczy. Ale na pączka się skuszę. Zaraz przyjeżdża do Nas koleżanka małego (o 9 dni młodsza), wiec zapewne w trakcie spaceru pójdziemy z jej mamą po pączki
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Olka, bardzo dobre podejście! Nie jesteś tam dla lubienia i szukania przyjaźni. Pełnisz odpowiedzialną funkcję. Co to za fitness na który się wybierasz?
29.10.2014 biochemiczna
A ja nawet nie mam jak iść kupić pączka :(Ale może to i dobrze, bo i tak gruba jestem. Na razie nie jem słodyczy, a waga stoi w miejscu, ale to przez to, że jadłam paskudztwo późno wieczorem, bo młody ma skok rozwojowy, nie da się nic zrobić przy nim, a mąż wracał późno z pracy i po drodze zahaczał o kebaba.
-
Olka_29 wrote:Dzięki , a kumpela zapisała nas na 3 zajęcia dzień po dniu , myślę że w sobotę zdechnę. A w sobotę idziemy na tańce -zakończenie karnawału.
-
Będzie, jak dancing na turnusie rehabilitacyjnym Ale przyznam, że odważnie. Po takich wyczynach waga powinna szybko poszybować w dół.
Ja dalej bez pączka. Była u Nas koleżanka Kajtusia, później zaliczyliśmy we czwórkę spacer, ale nie wzięłam portfela. I tak już mi się nie chciało wracać do domu i znowu iść do sklepu. Poczekam do popołudnia- może ktoś do domu jakiegoś paczusia przyniesie
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja oczywiście nie neguje stosowania wszelkich "pomocy" przy dzieciach. Nie czuj się przypadkiem atakowana Napisałam tego posta, bo Agniesja chciała wiedzieć jakie są opinie o tym sprzęcie, a ze akurat czytałam o tym w książce P. Zawitkowskiego to chciałam się tym podzielić. Wiadomo używane rozsądnie i z umiarem nie powinno mieć chyba aż takiego wpływu. Zresztą jako nowość rynkową ciężko ocenić.
Zazdroszczę tych pączków, nie mogę ich jeść, bo mają w składzie mleko
Mój maluch tak jak Anastazji bardzo rzadko jeszcze wydaje dźwięki podczas śmiania, ale coraz częściej wymusza noszenie płaczem
Olka a ile czasu trwają te zajęcia, bo myślę, że już po paru minutach można nieźle być zziajanym.
Dancing hmmm....marzenie... -
Nuffeq no coś Ty, totalnie nie miałam takich odczuć Dziś doszedł skoczek, ale musimy w sklepie stolarskie kupić jakiś sprzęt do zamocowania. Ogólnie mocuje się go na framugach, ale nasze są dość dziwaczne i się do tego nie nadają. Dziś mam zamiar wyjść na chwile z dziewczynami i wypić lampkę wina. Trzymajcie kciuki oby się udało
agniesja, Izoleccc, Matleena, Nuffeq lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Ja w weekend piłam whiskey z colą i po jednym drinie spasowałam bo poczułam, że mnie bierze
Młody zaszczepiony. Dostał mleko na receptę, waży 6100g i ma 64cm. Dziś mu już ubrałam pajaca 68. Po tym szczepieniu cały czas śpi. Ciekawe czy wstanie na jedzenie o 21:00.
Zjadłam 3 pączki. Mam wyrzuty sumienia