1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
coś Ty..
chorąży zawsze zdąży
trochę ciuchów mam, trochę pielusze i łożeczko, przewijak, szafkę w kartonie do złożenia:P
Większość rzeczy do ubrania, kosmetyków, różki, spiworki, pościel zamierzam prze intenety kupowac.
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
ostatnio robiłam pościel dla bratowej
Jeśli chcesz Madziula to mogę tobie podesłać linka zobaczysz sobie moje wypociny xD
Jeszcze masz chwilkęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 13:19
Madziuuuula lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualnyMartyna ja też miałam cc.
Poród o 11 o 24 wstawałam. Bolało i ciągnęło ale jakoś dałam radę się umyć. Po 3 dniach byłam w domu. Po tygodniu wchodziłam na 3 piętro po schodach a po 9 dniach jechałam do domu 200 km bo też nie chciałam rodzić u siebie. Ale każdy jest inny- jedna z dziewczyn krojonych tego samego dnia co ja po tygodniu nadal nie mogła się wyprostowac.Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Jejku jak Was Dziewczyny czytam, to wygląda to nie takie straszne... ale strach robi swoje, i człowiek dopiero przekonuje się o wszystkim po fakcie.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Madziuuuula wrote:Martynka a czemu Ciebie czeka cc?
Raz,że obciążony wywiad położniczy ( ciąża od początku wysokiego ryzyka, 3 poronienia) i problemy z kręgosłupem.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Madziuuuula wrote:czyli rozumiem, że u Ciebie to już na 100 %??
w każdym bądź razie na pewno, na 100000% będzie dobrze i szybko dojdziesz do siebie:)
Czy na 100% to nikt tego nie wieMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
ja miałam wskazanie do cesarki w sumie od początku było wiadomo że tak będzie więc może kwestia nastawienia ja to sobie mówiłam jak wstaniesz to już z górki i fajnie wziasc prysznic polecam i przede wszystkim chodzic wyprostowana bo potem jak szwy sie zejda to przy nastepnej ciazy mozna miec problem i blizna moze sie rozchodzic.
Wole wysłać tobie na prv i ochraniacz tez robie zobaczysz sobie zreszta
Martynka30, Madziuuuula lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Wszystko ok, w szpitalu spędziłam 4 godziny , pani doktor powiedziała " jest dobrze" a cały wynik badania dostanie lekarz prowadzący koniec. Nie była zbyt rozmowna , ale w sumie te dwa słowa mi wystarczyły
Madziuuuula, Izoleccc, Anastazja85, Matleena, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Olka - super! Wróciłaś juz do pracy?
Od wczoraj padam- ból migdałków i głowy nie daje mi żyć. Byłam dziś u lekarza i dostałam jakieś doraźne środki.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia