1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ehhh teściowe ... bez komentarza po prostu
moja jest stara, ma 70 lat i jest okropna po prostu
@Nuffeq - lekarz nie może mi podać leków na stymulację jajeczkowania, bo mi torbiel bardzo urośnie, więc najpierw jest plan żeby torbiel rozbić lekami antykoncepcyjnymi. No niestety nie ma lekko -
Madziuuuula wrote:No pewnie, że powinna się zapytać. Co tam u Was dziewczyny? Monita juz coś tam widać u lokatora?
Ja 5 miesięcy kleik ryżowy na wodzie to był grudzień początek a pod koniec grudnia marchewka poszła w ruch.Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Dziś byliśmy u lekarza, bo małemu utrzymywał się kaszel. Płuca i oskrzela czyste, ale mamy zapalenie krtani
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Madziula to już indywidualna sprawa zrobisz jak uważasz i nie patrz na innych. Najlepiej obserwuj małego jak będzie robił językiem góra dół i na boki to jest gotowy na stałe pokarmy ale kiedy je wprowadzisz sama zadecyduj
Anastazja ważne ze oskrzela czyste a z tego szybko się wyleczycie.Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Madziula, lepiej poczekać do skończonego 6 m-ca, szczególnie jak się kp Ja trochę się pospieszyłam, bo zaczęłam dawać Małemu kaszkę w 6 m.ż. i żałuję, że nie poczekałam ten miesiąc dłużej, ale przy drugim na pewno zaczekam Nie ma się co spieszyć (teraz jestem mądrzejsza), chyba że są jakieś wskazania medyczne.
-
Przy drugim dziecku ogólnie się jest mądrzejszym i bardziej doświadczonym
Mały dostał leki i trochę się poprawiło. Tak, więc matka sprząta!
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Bo ja dostałam wytyczne, żeby dopiero po 6 miesiącu rozszerzać, sama nie wiem.
Monita u ciebie już za połowa wooow
Edit: wstawiłam minki i mi ucielo postaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 14:52
-
Hehe nooo ta ciaza bardzo szybko przebiega szybciej niz poprzednia.
Ja będę robić jak z pierwszym dzieckiem, ale jak wyjdzie w praniu to się okaże
Życzę Wam spokojnych wesołych świąt bogatego gwiazdoraWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 10:22
Madziuuuula lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
Ja też życzę Wam poświątecznie wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń i samych sukcesów
My dopiero wróciliśmy i szczerze nie miałam czasu w święta zajrzeć. Przez te chrzciny zamiast odpoczynku było mnóstwo przygotowan. W ogóle mieliśmy pojechac parę dni przed świętami ale Szymek rozchorowal się w dzień wyjazdu i musieliśmy poczekać aż trochę mu się polepszy, przynajmniej przestanie goraczkowac. Okazało sie że to była tzw trzydniowka. Uff że nic gorszego.
Anastazja współczuję Tobie i Kajtusiowi zapalenia krtani. Mój jak to przechodzil to było ciężko. Prawie cały czas płakał a jak go złapał kaszel to się dusił. Na szczęście leki szybko przyniosły ulgę . -
nick nieaktualny
-
Samej wspaniałości ja baluję w domu a raczej pilnuje malucha!
Izoleccc lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia