1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa wczoraj wyszlam od lekarza o 21:58 xD no i w domku może być tylko jedna królowa :p także jest pisior i to na 100% pewne. Ok 600g szczęścia. Wszystko dobrze jedynie będzie chciał na koniec miesiąca zobaczyć kręgosłup żołądek oraz nerki bo mało widoczne źle ułożony i ciężko było mu dokładnie sprawdzić
Wiesz na ma co się jakoś psychicznie spinac będzie to będzie nie to nie
Madziuuuula, Anastazja85, Izoleccc, Nuffeq lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Kolejny pisiorek w roczniku 85 przynajmniej masz już wprawę w pielęgnacji chłopca
U mnie nareszcie normalny okres. Już zapomniałam jak to jest go mieć.
Z nowości- w sumie nic. Od początku stycznia jestem oficjalnie bezrobotna i poszukująca pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 13:33
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Tak. Trochę odzyje i biorę się za szukanie pracy.
mon!ta^, Nuffeq, Madziuuuula lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Hej, trochę mnie nie było. Działamy mocno z firmą. Zmęczenie daje popalić. Jeszcze muszę podorzucać zdjęcia, ale jest już spoko.
Zdążyłam jedynie zobaczyć zdjęcie tej małej kruszynki Oli. Jest słodziutka, taka malutka i jeszcze te dołeczki słodkie ma.
W ogóle to mam już stronę internetową mojego ośrodka terapii uzależnień. Na razie zdecydowaliśmy się leczyć alkoholizm, hazard i lekomanię. Ciągle czekam na pacjentów i szczerze mówiąc zaczyna wchodzić stres. Prawie wszystko przygotowane, ruszamy z reklamą, itd.
To teraz pochwalę się stroną
www.nowa-droga.comWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 16:32
Nuffeq, mon!ta^, Marikita, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Matleena gratulacje i trzymam kciuki
ps. Nie było mnie trochę, bo od 28 grudnia byłam chora, grypa, potem znowu jakiś wirus ... dopiero dzisiaj wróciłam do pracy, po drodze mi wyszło, że mam za dużo czerwonych krwinek i idę we środę do hematologa ... trochę się boję ... aj ... a mieliśmy rozpocząć od lutego stymulację jajeczkowania
Poza tym to wszystkiego co najlepsze z okazji Nowego Rokumon!ta^, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
Matleena fajna strona najbardziej ciekawi mnie, jak ośeodek wygląda w środku, bo z zewnątrz jest bardo ładny.
Ja jutro zaczynam pracę jupiii!mon!ta^, Madziuuuula, Nuffeq lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja gratuluję! Gdzie tak szybko udało Ci się znaleźć pracę? Ja na razie niczego nie szukam, bo czeka nas przeprowadzka, jesteśmy tutaj do końca marca. Będę szukać pracy jak już się przeprowadzimy, chociaż już strasznie brakuje mi kontaktów z ludźmi i zmiany. Nuda nuda nuda... dobija mnie to już.
-
Agnesja a gdzie sid przeprowadzacie? My na znajomych nie możemy narzekać co chwile gdzieś wchodzimy czy to restauracja spacery czy spotkania w domku i sobie gramy w planszowki oczywiście wszystko z Robciem no oprócz planszowek bo tutaj to czasem ciężko z nim jest xD jestem ciekawa jak to będzie z dwujkaCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Dzięki Agniesja w szkole w sekretariacie na 3/4 etatu, wiec jak dla mnie super, bo mam czas dla małego. A Ty gdzie się przeprowadzasz?
Coś Nasz wątek ledwo "dycha". Mamuśki zajęte dziećmi a pamiętacie jak czekałysmy na 2 kreski?
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualnyJa próbuję czytać Tomek mocno daje w kość. Typowy high need baby.
Podjęliśmy decyzję że póki co zostaje w domu do września i w międzyczasie będę się rozglądać za nową praca. Jeśli znajdę to spoko jak nie to wracam do siebie na cześć etatu a Tomek tak czy inaczej od września idzie do żłobka. -
Anastazja85 wrote:Dzięki Agniesja w szkole w sekretariacie na 3/4 etatu, wiec jak dla mnie super, bo mam czas dla małego. A Ty gdzie się przeprowadzasz?
Coś Nasz wątek ledwo "dycha". Mamuśki zajęte dziećmi a pamiętacie jak czekałysmy na 2 kreski?Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami