1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny U nas zima na maxa. Dużo śniegu i wciąż sypie.
W żłobku informacja, że jedno dziecko miało ospę. Gdy temu dziecku pojawiła się wysypka (która jest ponoć najbardziej zarazliwa) młodego nie było w ochronnce, ale zostaje jeszcze kwestia innych dzieci...
Monta faktycznie Twoja ciąża szybko leci. Jak brzuszek? Fasolkę skacze i kopie?
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Powiem Wam ze szybciej niż poprzednia z 17mc chłopcem to serio ma co się robić tzn z jednej strony fajnie bo nie ma nudy, ale z drugiej mam zalecenia odpoczywAnia ze względu na szyjkę. Biorę aktualnie 2x2 po 100 luteine no i magnez czasem no spa jak nie puszcza. W środę miałam wizytę nóżki tak zaciśnięte ze nie wiadomo nadal kto wynajął u mnie apartamencik xD ruchy czuje codziennie rusza się maly/a diabelski
Ola a jak u Ciebie?Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
U mnie hmmm dzień ucieka za dniem. Jak to sie stało że mamy styczeń? mała kochana , aczkolwiek walczymy z bólami brzuszka, które ma od żelaza. Musi je brać bo ma niedokrwistość. Je głównie z cyca, co też było nie lada wyczynem. Jest zdeklarowanym cycoholikiem z opcją ciągnięcia sutka co matke doprowadza do szału ładnie przybiera bo na ten moment a kontrolujemy wagę codziennie przed kąpielą- wczoraj 3450g, czyli 1280g na plusie . W lutym pierwsze szczepienia, już się boję.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 17:47
mon!ta^, Izoleccc, Madziuuuula, Anastazja85, Marikita, agniesja, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Słodkości Robcio tez brał żelazo jakoś jak miał miesiąc czy półtorej coś w okolicy tego.
Co do szczepienia ja to sobie zawsze tłumacze i tak nie będzie pamiętać bądź dobrej myśli. A bierzesz podstawowe?
Kurcze taka fajna pogoda na sanki a tu lipa robcio przeziębiony stan podgoraczkowy od zębów trójki mu idą i te chyba najgorzej znosi bo wcześniej to bez objawów.Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Mania ma wszystkie szczepienia bezpłatne i te skojarzone i pneumokoki , rotawirusy itd ze względu na wcześniactwo i mase urodzeniową poniżej 2500g i zastanawiam się co zrobić. Pediatra nalega na szczepienia , a ja mam wątpliwości. Śnieg co to jest śnieg. Stolica wielkopolski bez śniegu za to mróz -11
-
nick nieaktualny
-
Olka_29 wrote:Mania ma wszystkie szczepienia bezpłatne i te skojarzone i pneumokoki , rotawirusy itd ze względu na wcześniactwo i mase urodzeniową poniżej 2500g i zastanawiam się co zrobić. Pediatra nalega na szczepienia , a ja mam wątpliwości. Śnieg co to jest śnieg. Stolica wielkopolski bez śniegu za to mróz -11
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Olka_29 wrote:Moja myszka mała kochana -jestem ciekawa czy kolejne dzieciątko na forum to będzie koleżanka dla Mani Monita oby lokator się ujawniłCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Hej ja się przywitam choć nie zbyt się starania ale może coś wyjdzie więc Może któraś miała coś podobnego okres miałam 13.12 ale trwał do 30 więc za długo oczywiście byłam u lekarza bo obawiałam się torbieli powiedział że okres liczyć od 1 krwawienia czyli od 13 więc owolacja powinna być święta ale nadal miałam okres z tym że od 23 okres przybrał na siłę i jakby bo był prawidłowy okres to oulacja była by ok 6.01 więc...ale jak na razie nie zapowiada się na okres
mon!ta^, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
agawera wrote:Hej ja się przywitam choć nie zbyt się starania ale może coś wyjdzie więc Może któraś miała coś podobnego okres miałam 13.12 ale trwał do 30 więc za długo oczywiście byłam u lekarza bo obawiałam się torbieli powiedział że okres liczyć od 1 krwawienia czyli od 13 więc owolacja powinna być święta ale nadal miałam okres z tym że od 23 okres przybrał na siłę i jakby bo był prawidłowy okres to oulacja była by ok 6.01 więc...ale jak na razie nie zapowiada się na okresCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
mon!ta^ wrote:Ja miałam 16 dni i zaszłam w tym cyklu w ciążę z pierwszym dzieckiem i pewnie myślałam psychicznie ze nie wyjdzie bo jak .... tyle czasu okres a było ze raz więcej raz mniej i tak przez 16 dni (staraliśmy się około 5 lat) wiec psychika miała wyłane i jakoś wyszło