1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już??? jak maluszek rośnie? Jakie używacie ubranka?
Iwka lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualnyTrochę mnie nie było ale weekend pełny pracy i jakoś tydzień zaczął się nie za dobrze.
Na co dzień pracuję i mieszkam w Kielcach. Praca- to projektowanie budynków.
A wczoraj odebraliśmy wyniki partnera i diagnoza to teratozoospermia i troszkę się podłamaliśmy bo mieliśmy w tym miesiącu podchodzić do inseminacji.
Wizyta u lekarza w czwartek i zobaczymy co on powie i jak to się dalej potoczy.
Marikita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wizyta miała być w czwartek ale lekarz sobie wyjechał na konferencję. Dzisiaj muszę wyskoczyć z pracy bo lekarz w szpitalu przyjmuje od 10.
Cykl stymulowany sobie odpuściliśmy w tym miesiącu.
Chcemy wiedzieć co lekarz powie na wyniki partnera.
Boję się iść na tą wizytę. Mam takie przeczucie, że nie będzie za dobrze...
-
Tak, juz az sie wierzyc nie chce. dwa tygodnie temu minelo pol roczku. Filipek bardzo zwolnil z przybieraniem, caly czas karmie piersia, od dwoch tygodni rozszerzamy powoli diete. Nosimy 68 spodnie i przewaznie 74 gory, ale sa jeszcze za duze, ale 68 maja krotkie rekawki. Ale pewnie wiecie, ze te rozmiary w zaleznosci od firmy, a nawet w obrebie tej samej firmy wypadaja roznie. Noce mamy tragiczne. maly spi z nami w lozku, bo inaczej bylabym wrakiem czlowieka. Budzi sie milion razy, ja nawet nie licze. Oczywiscie budzi sie na cycka, chociaz na trzy lyki. Maly jest bardzo kontaktowy, ale to pewnie wszystkie dzieci. BYlismy juz a pierwszym wyjezdzie rodzinnym do spa;) i bylo super. Da sie z dzieciem - a nie wierzylismy do konca w to. Ogolnie swietnie jest byc mama, ale wiadomo czasems a kryzysy. Jednka caly czas zaluje, ze tak dlugo zwlekalam. Na prawde gdybym wiedziala, ze dziecko to tyle radosci i milosci. staralabym sie szybciej o ciaze.
-
Ciągle chcę napisać i cały czas nie mam kiedy. Ogólnie to praca i mały pędzę w zasadzie cały czas a praca stała się jedną z moich niewielu rozrywek. Oprócz wyjść z mężem i znajomymi. Pogoda piękna, więc chcę się żyć. W maju jedziemy z przyjaciółmi w Bieszczady. Bierzemy też synka.
Marikita, radzisz sobie dobrze czy chęć bycia w ciąży to nieustanna myśl?Marikita lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Drogie Dziewczyny, witam mój ukochany rocznik. Ukochany, bo mój Dopiero zaczynam starania. Miło widzieć, że się Wam udaje ! Gratuluje i trzymam kciuki za "Staraczki". Gdzieś tam z tyłu głowy mam malusieńką myśl, że troszkę może późno zaczynam... Ale jak na razie zalewa te myśli wieeeelllleeee nadziei. Pozdrawiam serdecznie.
Marikita, Anastazja85 lubią tę wiadomość
-
Marikita, radzisz sobie dobrze czy chęć bycia w ciąży to nieustanna myśl?[/QUOTE]
Radzę sobie na serio! nawet póki co olałam testy OVU.
Co drugi dzień chodzę na marsze, tak po 8-10 km, zmęczenie daje mi satysfakcję i pozwala ulotnić się myślomAnastazja85, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
Leniu wrote:Drogie Dziewczyny, witam mój ukochany rocznik. Ukochany, bo mój Dopiero zaczynam starania. Miło widzieć, że się Wam udaje ! Gratuluje i trzymam kciuki za "Staraczki". Gdzieś tam z tyłu głowy mam malusieńką myśl, że troszkę może późno zaczynam... Ale jak na razie zalewa te myśli wieeeelllleeee nadziei. Pozdrawiam serdecznie.
Leniu lubi tę wiadomość
-
To sobie spacerujesz - nieźle
Cześć Leniu skąd piszesz? Długo jesteście małżeństwem? Nowa krew, wiec może "ruszy" Nasz wątek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 21:10
Leniu, Marikita lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Heja ja nadal 1+1 szyjka coraz krótsza ale to ze względu na kaszel złapał mnie jakiś alergiczny I juz trzyma prawie 3 tyg.
Witam nowa dziewczynę i trzymam kciuki za staraniaLeniu, Madziuuuula lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Hej Dziewczyny, małżeństwem jesteśmy prawie rok. Zaczęliśmy się starć od stycznia, a " na poważnie " 2 miesiące. Od tej pory mój cykl zwariował Kompletnie nie wiem co się dzieje - dziś np. mam 36 dzień cyklu przy do tej pory 28 dniowych. Może mój organizm wolniej niż ja dostosowuje się do myśli o ciąży Na razie się obserwuje. Muszę chyba tak jak Wy zacząć lepiej o siebie dbać i uprawiać jakąś aktywność fizyczna - takie marsze to super sprawa. Dziękuję za miłe przyjęcie
-
Monita TY coraz blizej..he he he powiesz nam jak to jest z dwojka. Ja koo roczku malego bede znow sie starac. Duzo mi nie zostalo. Tylko, ze na razie okresu brak i karmie i na razie planuje do roczku karmic, ale wolalabym dluzej... Z tym, ze jak nie wroci plodnosc to bede musiala Malego odstawic. Nie cgce za dlugo zwlekac z staraniami, bo moje wyniki endokrynologiczne sa teraz w miare ok..
mon!ta^ lubi tę wiadomość