1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola, gratuluję nowego domu
Z uśmiechem patrzę na kobiety z brzuszkami. Może za kilka miesięcy postaramy się o drugiego bobasa, zwłaszcza, że mały uwielbia dzieci i gdy tylko widzi tak owe u sąsiada na podwórku zaraz do nich biegnie.
Tak szybko pisze z autobusu. Wracam po pracy. W wolnej chwili postaram się więcej naskrobać.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Pocieszę Was, że Nasz młody ma 1.5 roku a zdarzają się noce, gdy budzi się 5 razy. Jego średnia na noc to zazwyczaj 3. Może wyspie się za kilka lat
bo od porodu nie przespałam ani jednej nocy bez przerwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 17:22
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualny
-
Szybko te trójki. My dopiero mamy jedną, a mały ma ponad 18 miesięcy
Cicho coś na tym forum. Co słychać?
Ja że swoim mam ciche dnia tak to ciągle mało czasu na wszystko. Uroki pravy przy posiadaniu małego dziecka
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualnyAnastazja85 wrote:Szybko te trójki. My dopiero mamy jedną, a mały ma ponad 18 miesięcy
Cicho coś na tym forum. Co słychać?
Ja że swoim mam ciche dnia tak to ciągle mało czasu na wszystko. Uroki pravy przy posiadaniu małego dziecka
Na górze idą 4 a na dole trójki. Śmiesznie to wygląda
U nas ok. Tomek od lipca idzie do żłobka a ja wracam do pracy. Niespecjalnie mi się chce ale kupiliśmy dom i trochę potrzebujemy kasy więc wychowawczy odpada.
Mam jednak nadzieję że popracuję z pół roku i uda się nexta zmajstrowacmon!ta^, agniesja lubią tę wiadomość
-
Co do ząbków to nam cały czas nie chcą wyjść, a mała strasznie buczy, wszystko by gryzła tylko oczywiście nie gryzaki..... Mania ma już pół roku , czy ktoś mi powie kiedy to się stało? Wczoraj pakowałam ciuszki bo okazuje się że moja mała będzie miała kuzynkę ze strony tatusia. Patrzyłam na te ciuszki i aż łza w oku sie zakreciła. Przesiadłyśmy się do spacerówki bo w gondoli to akrobacje odstawiała. Oczywiście jeździ na leżąco bo jeszcze nie siada, za to pełza i jak tak dalej pójdzie to chyba kojec jej kupie bo będę musiała gonić pełzaka po całym domu. Diety jeszcze nie rozszerzamy mimo że ma 6 mcy. Pediatra kazała poczekać jeszcze z dwa tygodnie, Marysia od 3 tygodni robi zielone kupy ze sluzem i próbujemy ustalić przyczynę. Cały czas jest uzależnionym cycoholikiem. To chyba na tyle .... aha niech mi.ktoś powie jak schudnać bo ciężko mi idzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 10:08
-
MY juz prawie mamy 9 miesiecy:) matko, kiedy to zlecialo. U nas wlasnie tak jest, ze maly jest wszedzie, w dowch miejscach jednoczesnie. KOjec raczej u nas odpada, bo juz sobie wyobrazam jego placz, ze nie moze byc tam gdzie ja.To bardzo ciekawskie dziecko:)
-
Hej, dawno mnie tu nie było. Zębowy temat widzę. U nas to samo na tapecie. Na dole Tymek ma już jedynki, dwójki i trójki, a u góry jedynki, dwójki i jedną czwórkę. Na raz teraz wychodzą trójki górne i pozostałe 3 czwórki.
I coś Wam powiem. Tymek wstawał mi tak samo, po 4-5 razy w nocy. Apetyt super, jadł wszystko i dużo, pogodny tylko te nocne pobudki z płaczem. I co się okazało? Owsiki. Kału nie zanosilismy do badania, bo żeby wykryć trzeba utrafic w odpowiedni okres rozwojowy. Zagladalismy między pośladki i nic. Raz widziałam coś co mogło być owsikiem ale mogło być też zrolowanym kremem, w dodatku roztarło się pod palcami, nie ruszało. Lek podałam trochę w ciemno. Po pierwszej dawce leku mieliśmy kilka nocy z jedną pobudka a teraz jesteśmy w trakcie leczenia drugą dawką. Tak więc chyba znaleźliśmy powód aż tylu pobudek nocnych.
A poza tym dużo się dzieje. Przygotowujemy się do budowy domu, firma się rozwija, mąż myśli nad zmianą pracy, Tymek ładnie rośnie, jest pogodnym, próbującym wymuszac na każdym kroku 1,5-roczniakiem -
ale skad te owsiki?tzn. wiem skad, ale u nas to raczej nie byloby skad, jak na razie. u nas juz 8 zebow i kolejne sie zapowiadaja, ida nam jak burza...Maly juz mi teraz wymusza, jak bedzie mial 1,5 roku to juz chyba nas bedzie mial usatwione po katach:D
-
My też podejrzewaliśmy owsiki, ale po podwójnym badaniu kału nic nie wyszło. Młody sam z siebie zaczął lepiej spać, więc myślę, że to niesypianie to była, jakaś faza i tyle.
Chodzicie z maluchami na procesje?
29.10.2014 biochemiczna
Cześć Dziewczyny, szukałam tego wątku, a szukałam, bo bardzo nisko
Witam się, ja też z 85, z końcówki właściwiestarania o 1. dziecko w naszym przypadku
Madziuuuula, Magdzia85F lubią tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Hej Idzianna:) mało piszemy coś ostatnio, ale liczę, że nowa krew Nas rozkręcić
skąd piszesz? Co oznacza 1% morfologii u męża?
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia