1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Anastazja, wróciłaś w końcu Mój brat też ostatnio cierpi na różne bóle i wstaje z łóżka jak stary dziadzio Nawet psa nie umiał utrzymać na spacerze Może Kochana masz niewygodne krzesło w pracy, albo po prostu się garbisz i nie zdajesz sobie z tego sprawy? Ja tak kiedyś miałam, cały dzień w pracy dziwnie siedziałam, bo podłoga była śliska i krzesło po prostu mi po niej jeździło. Jak zmieniłam miejsce pracy na takie z wykładziną, ból jak ręką odjął
PS. Prawda, że śliczne maleństwo? Nie mogę się na nie napatrzeć, nasz mały cudzik -
Też się za kilka miesięcy będę chwalić takim zdjęciem. Tymczasem powzdycham do Twojego
Jakoś ciągle praca i jakieś załatwienia, ale w marcu jedziemy na weekend do totalnej dziczy w Bieszczady. Domek w lesie w okolicy Połoniny Wetlińskiej. Ale prąd i woda jest, więc damy radę bez problemu
Dzień robi się dłuższy. U mnie raz świeci słońce a raz sypie śnieg, ale i tak już zaczynam lepiej funkcjonować.Izoleccc, agniesja, Nuffeq lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
mon!ta^ wrote:http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/
Agnesja jak chcesz to mozesz wykonac to badanie jest za free od 8 do 20tc
Ahhh Anastazja, jak mi się marzy taki wypad z dala od tego zakichanego Lublina i mieszkania, gdzie codziennie od rana do wieczora dzieci sąsiadów z góry tupią i walą w podłogę a co niedziela tłuką kotlety... mam już tego serdecznie dość Przydałby mi się taki kilkudniowy relaks poza miastem, także zazdroszczę, ale oczywiście baw się dobrze Kochana
PS. U nas niestety taka sama pogoda, co mnie mocno przygnębia, bo już chcę wiosnę. Pocieszeniem jest, że od weekendu ma być cieplej, więc może w końcu wybierzemy się na działeczkę, chociaż na kilka godzin
Biedna Matleena, współczuję natłoku pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 19:56
Anastazja85 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny nie wierzę...dzisiaj dwa testy wyszły pozytywnie, poleciałam na betę i wyniki będą pod wieczór. Tak strasznie się boję, w tym cyklu jeden dominujący pęcherzyk nie pękł i może to być torbiel, która daje wynik fałszywie dodatni. Błagam oby było wszystko dobrze. Trzymajcie kciuki. Najgorsze to czekanie...
agniesja, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochana, ale super wieści! Przypomnę, że ja w ostatnim cyklu miałam nie mieć w ogóle owulacji, więc też podejrzewałam najgorsze scenariusze. Staraj się w miarę możliwości jak najmniej stresować i oczywiście trzymam kciuki baaardzo mocno oraz z niecierpliwością czekam na wynik bety.
Nuffeq lubi tę wiadomość
-
Nuffeq czekam z niecierpliwością na wieści wieczorne... Oczywiście o ciąży
Mi się coś cykle rozregulowały. Po grudniowej stracie dostałam @ w 36 dc. Dziś mam 30 dc. i nadal czekam. Myślałam, że wszystko wróci już od tego cyklu do normy, a tu nadal nic. Do tego w tym miesiącu pasuje mi iść na kontrolną cytologię, a nawet nie wiem kiedy przyjdzie @, więc ciężko na konkretny dzień się umówić zwłaszcza, że ponoć najbardziej optymalny czas to między 10 a 18 dc.
I bądź tu babo mądra....
29.10.2014 biochemiczna
Raczej nie ale czas prze Wielkanocą może być trudny na umówienie wizyty. Wiadomo ludzie zjeżdżają do domów i przyjeżdża tez część pacjentek mojej gin. Ale może uda się załapać na jakiś termin.
Najgorsze są myśli ze może np jestem w ciąży. Bo mamy odczekać do badania kariotypów w kwietniu i potem ich wyników w maju. Serduszkowanie było raczej przed i po płodnych. Ale teraz mało znam swoje cykle.
29.10.2014 biochemiczna
Yupi!!! Gratuluję Nuffeq i koniecznie powtórz będę w poniedziałek Jak będziesz miała problem z wyliczeniem, czy poprawnie przyrasta, na belly jest fajny kalkulator Hehe, ja pamiętam że też robiłam test w piątek, tylko że wieczorem a w sobotę robiłam betę ehhh
Anastazja, a robiłaś test?Nuffeq lubi tę wiadomość
-
agniesja wrote:Yupi!!! Gratuluję Nuffeq i koniecznie powtórz będę w poniedziałek Jak będziesz miała problem z wyliczeniem, czy poprawnie przyrasta, na belly jest fajny kalkulator Hehe, ja pamiętam że też robiłam test w piątek, tylko że wieczorem a w sobotę robiłam betę ehhh
Anastazja, a robiłaś test?
Anastazja właśnie czy robiłaś test? Oby i u Ciebie był fasolek. -
nick nieaktualny