1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiście ze nie. Nie chce się nakręcać bo w podświadomości wciąż siedzi myśl o małym słodkim bobasie!
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Ja tak naprawdę boje się 2 kresek na teście bo u mnie zawsze zwiastowały krótkie szczęście. Wiem i mocno wierze ze kolej na ciąża będze zdrowa i szczęśliwa...ale nie czuje się tak jak wcześniej. Brak bólu skutków, wzdecia itp
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja i dobrze, że się nie nakręcasz. Zresztą wiesz, że każda ciąża jest inna nawet u jednej osoby. A Twoja kolejna będzie zdrowa, zobaczysz
Ja w tym cyklu nie sądziłam, że się uda, uważam to za jakiś cud. Wyniki nasienia m. były poniżej normy, a to był mój chyba 1 owulacyjny. Oczywiście bardzo się cieszę, ale wiadomo to 1/3 sukcesu.
Musi być dobrze, bo nie ma innej opcji -
Biorę nadał duphaston i metformax, no i teraz dodatkowo suplement omegamed optima. A Ty coś stosujesz?
Najlepsze jest to, że mąż jeszcze nie wie, chcę mu zrobić niespodziankę na urodziny, ma 18 marca, ale nie wiem czy wytrzymam tyle czasu. Tym bardziej, że wczoraj miałam mega torsje i boję się, że będą dopadac mnie częściej. -
nick nieaktualny
-
Popieram Kornelię Ja też miałam wcześniejszy prezent urodzinowy Na pewno się nie pogniewa a będziecie mogli wspólnie cieszyć się tą wspaniałą nowiną
Ja też biorę duphaston 2x1 do tego luteinę dopochwowo i dopegyt 4x1 na obniżenie ciśnienia. Z witamin tylko kwas foliowy
Edit: Duphaston podobno potęguje mdłości, więc może być Ci ciężko utrzymać to przed mężem w tajemnicyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 10:29
Nuffeq, Kornelia85 lubią tę wiadomość
-
Przekonałyście mnie Tylko zobaczę w poniedziałek czy beta przyrasta...jak tak to mu dam najlepszy prezent ever.
A co do mdłości to najgorsze czeka mnie w pracy, ale wymyśliłam, że może spróbuję opasek akupresorowych na nadgarstki, podobno działa. A tymczasem jadę na szkolenie. Życzę wszystkim suuuper weekendu.agniesja, Kornelia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NuffeQ gratuluję oby beta poszła do góry Jak któraś jest z Gdańska to są targi mama i dziecko polecam sredecznie
sama dzisiaj byłam i wygralam zaproszenie do spa i w tym pakiecie mam zabiegi za ponad 700zł na 3 dni więc się opłacało.
A co do mnie jeszcze to u mojego maleństwa sreduszko zdrowe po echo płodu w poniedziałek wizyta gina i ustalenie połówkowegoagniesja, Nuffeq lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Super monita i gratuluję wygranej, naprawdę fajna sprawa. Też kiedyś miałam taki pakiet, bardzo mi się przydał bo akurat byłam przed weselem
Masz jakiś link do tych targów, chciałam zobaczyć czy w Lublinie też są. Chociaż już jestem zapisana na 2 różne, kusi mnie perspektywa wygrywania fajnych gadżetów -
Kobietki wszystkiego najlepszego z okazji Naszego święta
U mnie słoneczko świeci od rana. Az miło spacerować z psem.agniesja, Nuffeq lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Dziękuję i wzajemnie wszystkiego dobrego Kochana, spełnienia największego marzenia! Fakt, pogoda prześliczna, ale ja cały dzień przeleżałam w łóżku z okropnym bólem głowy Nie dawno wzięłam apap, bo czytałam że jest bezpieczny i trochę pomógł, ale zaczęła mnie męczyć zgaga Jak nie urok to sraczka...
Bez kitu Monita, mi by się nie chciało tak daleko jechać -
nick nieaktualnyJa się od 2-3 dni czuję beznadziejnie. Bolą mnie piersi- strasznie. Nie wiem czy jest gorzej bez stanika, czy z (wydaje mi się, że widać mi żyły- ale równie dobrze mogłam sobie coś uroić). Cały czas chce mi się spać. Chodzę jak jakieś zombi. Boli mnie jajnik, z którego była owu. A dziś jeszcze wieczorem dopadła mnie zgaga- tak myślę, że to zgaga bo nigdy nic takiego nie miałam.
Planję iść jutro zrobić progesteron- bo to dopiero 7 dpo ale zstanawiam się czy już sobie sikańca nie zapodać. Chciaż wiem, że to duuuuużo za wcześnie. Z drugiej strony wolę się nie nastawiać, że mogło się udać bo to za wcześnie na takie objawy ( zaczełam się gorzej czuć tak na prawdę 3 dpo).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 20:41