2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyParodka wrote:Dziewczyny zaniedbalam was troche ale jest pilna sprawa, sprowadzcie mnie na ziemie. Zrobilam test dzis 11 dpo i jest cien cienia (chyba) wiec ja cala w skowronkach. Ale jak to nie ciaza tosie załamie wiec prosze o otrzezwiajacego kopa w tylek
Jakiej firmy test... ty nie bierzesz zadnych leków które mogą powodowac pozytywne testy ? Jesli nie to cien raczej nie pojawil się bez powoduWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 08:34
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Hej dziewczyny w weekend to jestem tak z doskoku,pewnie w poniedzialek nadrobie
U mnie tez z tym sprzataniem ciezko :p jak bie pracowałam to mi się chcialo ogarniac na bieżąco a jak wracam po pracy to oboje juz nie mamy sily. Tylko ogarniamy z grubsza to co trzeba typu naczynia kuchnia itd. Reszta sprzątania w weekendy
Byłam wczoraj na wizycie u gina i uspokoilam sie nieco. A co lepsze zaczęłam brać leki juz od wczoraj, bo u mnie przy pcos podobno dzien cyklu nie ma znaczenia bo i tak nic sie tam nie dzieje. Biorę clo przez 5 dni i zobaczymy w piatek czy rośnie jakies jajeczko:) trzymajcie za mnie kciuki!
Najważniejsze jest samopoczucie a widze ze jest lepsze to ciesze sie razem z tobą Trzymaj się i miłego dzionka w takim razieFrida91 lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Super ! Ja tez zwykle z doskoku a zostaje to duzo duzej hehe.
Najważniejsze jest samopoczucie a widze ze jest lepsze to ciesze sie razem z tobą Trzymaj się i miłego dzionka w takim razie
Po prostu to tak jest ze niepotrzebnie panikuje, dopiero jak juz lekarz powie ze nie jest tak zle to sie uspokoilam. Nie wiadomo czy teraz od razu sie uda ale plus jest taki ze skoro zaczelam juz wczoraj to w razie czego zdążę jeszcze jeden cykl w tym roku spróbować. A może się uda
Tobie też życzę miłego dzionka i reszcie dziewczyn oczywiscie teżCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
To test z allegro dołączony do owulaków. Mam jeszcze 8 więc będę sikać jak głupia.
Tak to wygląda lub nie wygląda. Słabo widać cokolwiek na zdjęciu
<a href=https://zapodaj.net/896e03118a5a7.jpg.html>IMG_20181103_082953.jpg</a>Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 08:53
Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:To test z allegro dołączony do owulaków. Mam jeszcze 8 więc będę sikać jak głupia.
Tak to wygląda lub nie wygląda. Słabo widać cokolwiek na zdjęciu
<a href=https://zapodaj.net/896e03118a5a7.jpg.html>IMG_20181103_082953.jpg</a>
ten co wrzucilas nie dziala
I wejdz w zakladke na forum i tam wrzuc i skopiuj link bb codeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 08:57
Parodka lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdf0635bddcf.jpg
o wybacz
przysięgam że nie jestem walniętą "Staraczką" i nie szukam kresek na siłę haha. Na żywo była bardziej widocznaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 08:59
Kattii, Ancyskowa, 19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualnyParodka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdf0635bddcf.jpg
o wybacz
przysięgam że nie jestem walniętą "Staraczką" i nie szukam kresek na siłę haha. Na żywo była bardziej widoczna
Ten cień to juz nie taki wcale cień jest skoro na zdj go tak dobrze widac to w realu jest z 80% ładniejszy
Fasolina jest jak nic !19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O Boże Kattii oby to była prawda Pojechałabym dziś na betę ale do najbliższego laboratorium mam 20 km i wynik i tak bym odebrała w poniedziałek. Więc myślę że nasikam na testy jeszcze jutro i w poniedziałek i jak sciemnieją to skoczę na betę i zapiszę się do gina.
Teraz nie wiem co z Bromergonem. Nie dopytałam gina do kiedy go brać. Endokrynolog kazał odstawić jak się dowiem że jestem w ciąży. A w różnych miejscach czytam różne opinie, że można szybko poronić przez to że prolaktyna gwałtownie skoczy i odstawia się stopniowo.Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Kattii wrote:Ja po takim tescie leciałabym pewnie do sklepu i kupilabym z 3 inne testy kazdy innej firmy haha do tego elektronika hahaha ktory na sam koniec potwierdziłby wszystkie wczesniejsze testy
No Ty to jesteś naszą królową testów haha19.08.2013 synek
nick nieaktualnyParodka wrote:O Boże Kattii oby to była prawda Pojechałabym dziś na betę ale do najbliższego laboratorium mam 20 km i wynik i tak bym odebrała w poniedziałek. Więc myślę że nasikam na testy jeszcze jutro i w poniedziałek i jak sciemnieją to skoczę na betę i zapiszę się do gina.
Teraz nie wiem co z Bromergonem. Nie dopytałam gina do kiedy go brać. Endokrynolog kazał odstawić jak się dowiem że jestem w ciąży. A w różnych miejscach czytam różne opinie, że można szybko poronić przez to że prolaktyna gwałtownie skoczy i odstawia się stopniowo.
Tak na bete leciec dzisiaj bez sensu tylko bedziesz sie stresowac chociaz i tak pewnie bedziesz sie stresowacWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 09:09
Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczęta Gubię się w dniach przez święto, cały czas mam wrażenie, że już była niedziela, a to jutro dopiero dziś wolne, M. w pracy, a ja ogarniam dom, siebie i maluchy. W środę odebrałam prawko, pierwsze jazdy już za mną Cieszę się normalnie jak dziecko!!!
Parodka super!!! To musi być Fasolinka
U nas bez zmian, czekam na @. Teoretycznie 5 dni, trzeba mi badania zrobić wedle zaleceń. M. też zrobi razem ze mną jak obiecał
Miłego dnia Wam i ciepła
Parodka, 19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość
-
Parodka kochana ja taki cień cienia miałam 12 dpo więc myślę że można gratulować hehe ale poczekaj do poniedziałku i zrób rano test. Powinna być już ładna kreseczka
Z resztą ja też nie musiałam sie wpatrywac, cień jak nic xDKattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
Parodka kochanie to zaden cien cienia a widoczna normalnie kreska . Napewno jest fasolka ! ♡
Zadzwon do jakiegos byle jakiego ginekologa i sie dowiedz co i jak z lekami .
Powtorz test w poniedzialek kochana tak dla pewnosci . Bardzo sie ciesze razem z Toba .
Ja tez jak test zrobilam i okazal sie pozytywny to siedzialam na kiblu plakalam o 4 rano i cieszylam sie jak glupia plus trzeslam ze szczescia i strachu przed poronieniem ponownym i czekalam do 7 na D ogladajac m jak milosc pozniej z testem w reku . HahahahKattii, 19ewelaaa89, Ancyskowa, Parodka lubią tę wiadomość
-
Kattii wrote:nie sprawdzicie bo tego watku juz nie ma ... został usuniety
-
Dzieki kochane jesteście. Zakręcona, u mnie o dziwo bez placzu się teraz obyło bo bardziej jestem zmieszana i boje sie myśleć że to jest to
Kurde dziewczyny, dzisiaj przez to za wiele nie zrobię a takie miałam plany haha. Muszę się wziąć w garść bo jutro mój synek ma imieninyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 11:10
ZakręconaOna, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualny
-
Agata kurde coś kojarzę z tymi kozakami hehe coś było śmiesznego
Co do insuliny to trzeba chyba mieć najpierw wynik glukozy jak będzie dobry wtedy można zbadać insulinę
-
Parodka wrote:Dzieki kochane jesteście. Zakręcona, u mnie o dziwo bez placzu się teraz obyło bo bardziej jestem zmieszana i boje sie myśleć że to jest to
Kurde dziewczyny, dzisiaj przez to za wiele nie zrobię a takie miałam plany haha. Muszę się wziąć w garść bo jutro mój synek ma imieniny
Kop na rozped !
Ja wlasnie pieke biszkopt do torta i zaraz jak wystygnie bede dzialac , sprzatam i piore . Zaraz gotowanie mnie keszcze czeka . Nie mam czasu nawet sniadania zjesc ;/ ale musze dzialac bo dzis imprezka urodzinowa mojwgo siurka malego w koncu -
ZakręconaOna wrote:Wszystkiego dobrego dla synka . :*
Kop na rozped !
Ja wlasnie pieke biszkopt do torta i zaraz jak wystygnie bede dzialac , sprzatam i piore . Zaraz gotowanie mnie keszcze czeka . Nie mam czasu nawet sniadania zjesc ;/ ale musze dzialac bo dzis imprezka urodzinowa mojwgo siurka malego w koncu