X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Dziewczyny zaniedbalam was troche ale jest pilna sprawa, sprowadzcie mnie na ziemie. Zrobilam test dzis 11 dpo i jest cien cienia (chyba) wiec ja cala w skowronkach. Ale jak to nie ciaza tosie załamie wiec prosze o otrzezwiajacego kopa w tylek
    Pokaż test kochana... wdech i wydech ... nie dziwie sie twojej reakcji jak ja zobaczyłam pierwszy raz w zyciu test ciazowy pozytywny to siedzialam na kiblu trzeslam sie i wyłam rozumiesz... masz do tego prawo masz i koniec :)

Jakiej firmy test... ty nie bierzesz zadnych leków które mogą powodowac pozytywne testy ? Jesli nie to cien raczej nie pojawil się bez powodu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 08:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Hej dziewczyny ;) w weekend to jestem tak z doskoku,pewnie w poniedzialek nadrobie ;)
    U mnie tez z tym sprzataniem ciezko :p jak bie pracowałam to mi się chcialo ogarniac na bieżąco a jak wracam po pracy to oboje juz nie mamy sily. Tylko ogarniamy z grubsza to co trzeba typu naczynia kuchnia itd. Reszta sprzątania w weekendy ;)
    Byłam wczoraj na wizycie u gina i uspokoilam sie nieco. A co lepsze zaczęłam brać leki juz od wczoraj, bo u mnie przy pcos podobno dzien cyklu nie ma znaczenia bo i tak nic sie tam nie dzieje. Biorę clo przez 5 dni i zobaczymy w piatek czy rośnie jakies jajeczko:) trzymajcie za mnie kciuki!
    Super ! Ja tez zwykle z doskoku a zostaje to duzo duzej hehe.
    Najważniejsze jest samopoczucie a widze ze jest lepsze to ciesze sie razem z tobą :) Trzymaj się i miłego dzionka w takim razie

Frida91 lubi tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Super ! Ja tez zwykle z doskoku a zostaje to duzo duzej hehe.
    Najważniejsze jest samopoczucie a widze ze jest lepsze to ciesze sie razem z tobą :) Trzymaj się i miłego dzionka w takim razie
    Dzięki kochana ;)
    Po prostu to tak jest ze niepotrzebnie panikuje, dopiero jak juz lekarz powie ze nie jest tak zle to sie uspokoilam. Nie wiadomo czy teraz od razu sie uda ale plus jest taki ze skoro zaczelam juz wczoraj to w razie czego zdążę jeszcze jeden cykl w tym roku spróbować. A może się uda :)
    Tobie też życzę miłego dzionka i reszcie dziewczyn oczywiscie też ;)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To test z allegro dołączony do owulaków. Mam jeszcze 8 więc będę sikać jak głupia. :P

Tak to wygląda lub nie wygląda. Słabo widać cokolwiek na zdjęciu

<a href=https://zapodaj.net/896e03118a5a7.jpg.html>IMG_20181103_082953.jpg</a>

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 08:53

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    To test z allegro dołączony do owulaków. Mam jeszcze 8 więc będę sikać jak głupia. :P

Tak to wygląda lub nie wygląda. Słabo widać cokolwiek na zdjęciu

<a href=https://zapodaj.net/896e03118a5a7.jpg.html>IMG_20181103_082953.jpg</a>
    kochana wklej dolny link z nazwa BB-code
    ten co wrzucilas nie dziala :D
    I wejdz w zakladke na forum i tam wrzuc i skopiuj link bb code

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 08:57

Parodka lubi tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdf0635bddcf.jpg

o wybacz :P

przysięgam że nie jestem walniętą "Staraczką" i nie szukam kresek na siłę haha. Na żywo była bardziej widoczna :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 08:59

Kattii, Ancyskowa, 19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdf0635bddcf.jpg

o wybacz :P

przysięgam że nie jestem walniętą "Staraczką" i nie szukam kresek na siłę haha. Na żywo była bardziej widoczna :/
    Widoczny gołym okiem :D I wcale nie słabo jak na test z allegro gdzie zwykle kiepsko pokazuja.

Ten cień to juz nie taki wcale cień jest skoro na zdj go tak dobrze widac to w realu jest z 80% ładniejszy :D

Fasolina jest jak nic !

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po takim tescie leciałabym pewnie do sklepu i kupilabym z 3 inne testy kazdy innej firmy haha do tego elektronika hahaha ktory na sam koniec potwierdziłby wszystkie wczesniejsze testy :D

• Parodka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Boże Kattii oby to była prawda :) Pojechałabym dziś na betę ale do najbliższego laboratorium mam 20 km i wynik i tak bym odebrała w poniedziałek. Więc myślę że nasikam na testy jeszcze jutro i w poniedziałek i jak sciemnieją to skoczę na betę i zapiszę się do gina.

Teraz nie wiem co z Bromergonem. Nie dopytałam gina do kiedy go brać. Endokrynolog kazał odstawić jak się dowiem że jestem w ciąży. A w różnych miejscach czytam różne opinie, że można szybko poronić przez to że prolaktyna gwałtownie skoczy i odstawia się stopniowo.

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ja po takim tescie leciałabym pewnie do sklepu i kupilabym z 3 inne testy kazdy innej firmy haha do tego elektronika hahaha ktory na sam koniec potwierdziłby wszystkie wczesniejsze testy :D

No Ty to jesteś naszą królową testów haha

19.08.2013 <3 synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    O Boże Kattii oby to była prawda :) Pojechałabym dziś na betę ale do najbliższego laboratorium mam 20 km i wynik i tak bym odebrała w poniedziałek. Więc myślę że nasikam na testy jeszcze jutro i w poniedziałek i jak sciemnieją to skoczę na betę i zapiszę się do gina.

Teraz nie wiem co z Bromergonem. Nie dopytałam gina do kiedy go brać. Endokrynolog kazał odstawić jak się dowiem że jestem w ciąży. A w różnych miejscach czytam różne opinie, że można szybko poronić przez to że prolaktyna gwałtownie skoczy i odstawia się stopniowo.
    Zadzwoń do gina jakiegos zapytaj powiedz jaka jest sytuacja napewno ci powie. Nie koniecznie musisz dzwonic do swojego . Zapytac mozesz kazdego ;) Ja ci nie pomoge bo nigdy nic nie bralam wiec nie mam pojecia co to za leki itp ale wolalabym zadzwonic i zapytac.
    Tak na bete leciec dzisiaj bez sensu tylko bedziesz sie stresowac chociaz i tak pewnie bedziesz sie stresowac :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 09:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczęta :) Gubię się w dniach przez święto, cały czas mam wrażenie, że już była niedziela, a to jutro dopiero :) dziś wolne, M. w pracy, a ja ogarniam dom, siebie i maluchy. W środę odebrałam prawko, pierwsze jazdy już za mną :) Cieszę się normalnie jak dziecko!!! :)

Parodka super!!! To musi być Fasolinka <3

U nas bez zmian, czekam na @. Teoretycznie 5 dni, trzeba mi badania zrobić wedle zaleceń. M. też zrobi razem ze mną jak obiecał :)

Miłego dnia Wam i ciepła :)

Parodka, 19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka kochana ja taki cień cienia miałam 12 dpo :D więc myślę że można gratulować :D hehe ale poczekaj do poniedziałku i zrób rano test. Powinna być już ładna kreseczka :)
    Z resztą ja też nie musiałam sie wpatrywac, cień jak nic xD

Kattii, Parodka lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka kochanie to zaden cien cienia a widoczna normalnie kreska . Napewno jest fasolka ! ♡
    Zadzwon do jakiegos byle jakiego ginekologa i sie dowiedz co i jak z lekami . :)

Powtorz test w poniedzialek kochana tak dla pewnosci . Bardzo sie ciesze razem z Toba .
    Ja tez jak test zrobilam i okazal sie pozytywny to siedzialam na kiblu plakalam o 4 rano i cieszylam sie jak glupia plus trzeslam ze szczescia i strachu przed poronieniem ponownym i czekalam do 7 na D ogladajac m jak milosc pozniej z testem w reku . Hahahah

Kattii, 19ewelaaa89, Ancyskowa, Parodka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    nie sprawdzicie bo tego watku juz nie ma ... został usuniety
    hej no chyba że takie buty.ja spojrzysz na moja liste to widzisz gdzie pisałam.na nietórych byłam dużo na niektórych goscinnie.jednak teraz długi czas trzymam sie jednego z wami

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane jesteście. Zakręcona, u mnie o dziwo bez placzu się teraz obyło bo bardziej jestem zmieszana i boje sie myśleć że to jest to :-)

Kurde dziewczyny, dzisiaj przez to za wiele nie zrobię a takie miałam plany haha. Muszę się wziąć w garść bo jutro mój synek ma imieniny :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 11:10

ZakręconaOna, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka, no moje gratulacje! :D Fasoleczka na 10000%, piękna kreseczka ❤

Kattii lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata kurde coś kojarzę z tymi kozakami hehe coś było śmiesznego

Co do insuliny to trzeba chyba mieć najpierw wynik glukozy jak będzie dobry wtedy można zbadać insulinę

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Dzieki kochane jesteście. Zakręcona, u mnie o dziwo bez placzu się teraz obyło bo bardziej jestem zmieszana i boje sie myśleć że to jest to :-)

Kurde dziewczyny, dzisiaj przez to za wiele nie zrobię a takie miałam plany haha. Muszę się wziąć w garść bo jutro mój synek ma imieniny :-P
    Wszystkiego dobrego dla synka . :*

Kop na rozped !

Ja wlasnie pieke biszkopt do torta i zaraz jak wystygnie bede dzialac , sprzatam i piore . Zaraz gotowanie mnie keszcze czeka . Nie mam czasu nawet sniadania zjesc ;/ ale musze dzialac bo dzis imprezka urodzinowa mojwgo siurka malego w koncu

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Wszystkiego dobrego dla synka . :*

Kop na rozped !

Ja wlasnie pieke biszkopt do torta i zaraz jak wystygnie bede dzialac , sprzatam i piore . Zaraz gotowanie mnie keszcze czeka . Nie mam czasu nawet sniadania zjesc ;/ ale musze dzialac bo dzis imprezka urodzinowa mojwgo siurka malego w koncu
    z tym biszkoptem to mi przypomniałas śmieszną sytuacje aż córka się chichrała

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
‹‹ 281 282 283 284 285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ