2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
w srode upiekłam biszkopta w okrągłej tortownicy i wyobraż sobie że jak się upiekł miał kszałt dosłownie kapelusza.i zamiast ciasta przekładanego warstwami był kapelusz nadziewany galaretką z owocami polany warstwą czekolady.zaponiałam zrobic jego fote
emi_90, Parodka lubią tę wiadomość
-
anusiak5 wrote:w srode upiekłam biszkopta w okrągłej tortownicy i wyobraż sobie że jak się upiekł miał kszałt dosłownie kapelusza.i zamiast ciasta przekładanego warstwami był kapelusz nadziewany galaretką z owocami polany warstwą czekolady.zaponiałam zrobic jego fote
Ale wiesz ze ja tez sie tego obawialam ze urosnie mi jakos smiesznie. -
po raz pierwszy tak mi sie upiekl i dosłownie wygładał jak kapelusz.a jego kszałt zradził sie dopiero po wyjęciu z tortownicy.cały srodek ciasta zrobił sie garb a reszta to było rondo.córka nie mogła ze smiechu wyrobic.widocznie w srodku ciasta w foremce musiało byc wiecej proszku do pieczenia że tak go wygiągło do góry.ale ciasto inaczej zjedli ze smakiem wiec kszałt nieistotny tylko mąz nie wiedział jak się zabrac za krojenie
emi_90 lubi tę wiadomość
-
Ja to jednak wiem kiedy trzeba tu zajrzeć Pardotka, gratuluje kochana wg mnie nie ma wątpliwości ze coś tak zaczyna Ci rosnąć w brzuszku
Pozdrawiam Was wszystkie z Kambodży, dzisiaj udało się nam dotrzeć tutaj z Bangkoku mam nadzieje ze pójdę w ślady Pardotki i wrócimy z podróży we trójkę bo nie chce zostać sama bez ciąży na tym wątkuemi_90, 19ewelaaa89, ZakręconaOna, Parodka, werni lubią tę wiadomość
-
Dori1811 wrote:Ja to jednak wiem kiedy trzeba tu zajrzeć Pardotka, gratuluje kochana wg mnie nie ma wątpliwości ze coś tak zaczyna Ci rosnąć w brzuszku
Pozdrawiam Was wszystkie z Kambodży, dzisiaj udało się nam dotrzeć tutaj z Bangkoku mam nadzieje ze pójdę w ślady Pardotki i wrócimy z podróży we trójkę bo nie chce zostać sama bez ciąży na tym wątku
Zazdrosscze wyprawy.Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Ja to jednak wiem kiedy trzeba tu zajrzeć Pardotka, gratuluje kochana wg mnie nie ma wątpliwości ze coś tak zaczyna Ci rosnąć w brzuszku
Pozdrawiam Was wszystkie z Kambodży, dzisiaj udało się nam dotrzeć tutaj z Bangkoku mam nadzieje ze pójdę w ślady Pardotki i wrócimy z podróży we trójkę bo nie chce zostać sama bez ciąży na tym wątku
No i jeszcze ja bez fasolki ☺️ Super wyprawa!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 21:57
Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuku ciapusie :*
Jak poranek ?
Imprezka i po imprezce. obejrzalam na wieczor ten noby horror zakonnica . Dobra ze dwa razy sie przestraszylam lekko i wsio ... szkoda a zapowiadal sie tak bardzo dobrze majac ze soba polaczenia z obecnosci ale no co . Czekam na najnowsza czeac Annabelle co ma wyjsc w walacje najstepne. Na tym sie nie zawiode bankowo
Takto od rana juz siedze w wannie i czytam ksiazke jajeczka sie gotuja na paste jajeczna bo mam mega ochote ale taka fit bez majonezu a reszcie z bo wczoraj zrobilam przerwe w diecie i zjadlam torta i pare rzeczy innych to dzis mam normalnie rewolucje
Ladna pogoda bedzie to na spacer pojdziemy do parku i mala sesje rodzinna zrovimy
Co macie dzis na obiad ? Bo ja myslalam o rosolku a pozniej z warzyw i miesa zrobic pierogi ale chyna nie mam selera i pora a w coopie obok rzadko maja a chyba nie chce mi sie isc 3 km w jedna do aklepu :p19ewelaaa89, Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:I Ja i Ja .
Parodka teraz już tylko kreseczka będzie coraz mocniejsza :*
U nas dziś typowo polski obiad czyli mielone, buraczki i ziemniory z koperkiem za to jutro nie wiem, z przejęcia przed pierwszą wizytą czuje ze nie bede miała weny do niczego :p a dzisiaj mnie dół brzucha lekko pobolewa, takie ćmienie. Wczoraj okolice lewej pachwiny tak mnie kluly. Nie wiem czy to przez to że miałam cc, tak wszystko jakoś bardziej odczuwam?! xDKattii, Parodka lubią tę wiadomość