2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Hejka dziewczyny.
Nadrabiam Was, ale to potrwa, bo chcę dokładnie odpisać.
Psychicznie mi trochę lepiej....emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ja o tym fejsie nawet noe przeczytalam kiedys :o
Tez mam i tez wysylam zapro. A.K bedzie
Mam nadzieje tylko ze tajna grupa jestwerni, Ancyskowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwela ja w każdej ciąży słodycze i owoce, nie ma reguły.
Będzie dziewczynka u Ciebie. Mam przeczucie he he
Ja zachcianki mam. Dzisiaj np musiałam zjeść śledzie
Kattti zdjęcia fotelika nie wstawię, bo od razu został wyniesiony na strych. Ale zdjęcie brzucha wstawię na pocieszenie
Parodka wow!!! Super ♡
Zakręcona mam fb Tylko się zastanawiam, czy nie wolę zostać anonimowa...
Witam nowe na naszym wątku
Powiedzieliśmy, że jestem w 3 ciąży... i ogólnie reakcje mnie trochę negatywnie zszokowały...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 17:59
Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ewela ja w każdej ciąży słodycze i owoce, nie ma reguły.
Będzie dziewczynka u Ciebie. Mam przeczucie he he
Ja zachcianki mam. Dzisiaj np musiałam zjeść śledzie
Kattti zdjęcia fotelika nie wstawię, bo od razu został wyniesiony na strych. Ale zdjęcie brzucha wstawię na pocieszenie
Parodka wow!!! Super ♡
Witam nowe na naszym wątku
Powiedzieliśmy, że jestem w 3 ciąży... i ogólnie reakcje mnie trochę negatywnie zszokowały...
Opowiadaj komu powiedzieliscie i jaka reakcja? -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Szczęśliwa kochana ogólnie jest akcja... Żeby namówić cie na fejsa xD bo tam niezły spam teraz leci :p
Zawsze lece na odstrzał haha...
Z tego co pamietam to ty nie masz fejsa wiec myk jest taki czy załozysz chociazby po to aby byc z nami w grupie tam... nie musisz podawac zdjeci itp zwykle czyste konto wystarczy...
Wiadomo jak potem urodzimy czesciej bedziemy na fejsie niz na ovu a kontaktu nie chcemy z nikim tracic...
Uff jakos to poszlo ta mowa19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa jak to negatywnie?
W ogóle wiecie że jest na fb taka grupa
Ramzi, skul i nub po polsku.. Wpiszcie sobie tam laski według tych metod interpretuja zdjęcia usg między 6-8, a 12-14 tyg, pod względem płci.. A ja już znowu rzyganko zaliczyłam omg *
-
nick nieaktualny