2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Szczęśliwa jak to negatywnie?
W ogóle wiecie że jest na fb taka grupa
Ramzi, skul i nub po polsku.. Wpiszcie sobie tam laski według tych metod interpretuja zdjęcia usg między 6-8, a 12-14 tyg, pod względem płci.. A ja już znowu rzyganko zaliczyłam omg *
Ja dzisiaj tez w ciagu dnia ale tylko raz -
nick nieaktualnyJa mam fb, z kim innym mnie pomyliłaś
No właśnie, to co nie chcecie już na ovu pisać, tylko na fb?
Szwagierki miały głupie komentarze... wiesz 500 plus itd... jedna się do mnie przyczepiła, że to ile lat ja będę w domu siedzieć? Że nie pracuję już tyle... a gdzie kiedyś emerytura... i takie tam...
Jedna siostra moja zaczęła wzdychać... po co i na co... przecież mam parkę... a dzieci tyle kosztują...
Jeszcze teść został... i chyba on jest najgorszy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 18:09
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ja mam fb, z kim innym mnie pomyliłaś
No właśnie, to co nie chcecie już na ovu pisać, tylko na fb?
Szwagierkom, miały głupie komentarze... wiesz 500 plus itd... jedna się do mnie przyczepiła, że to ile lat ja będę w domu siedzieć? Że nie pracuję już tyle... a gdzie kiedyś emerytura... i takie tam...
Jedna siostra moja zaczęła wzdychać... po co i na co... przecież mam parkę... a dzieci tyle kosztują...
Trzeba bylo powiedzieć że zrobicie sobie jeszcze czwarte bo emeryture dostaniesz za siedzenie w domu i tyle... Ostro walic trzeba jak ktos z bucioram ci w zycie i wasze sprawy wchodzi pojechac jak po gównie ...
Nikogo nie powinno interesować to że chcecie wiecej niz dwójkę i to ze tyle siedzisz juz w domu... stac was to siedzisz i kij im w oko.
Wiem ze nie milo sie tego slucha ale wez to olej wpusc jedym uchem drugim wypusc to wasze zycie i wasze wybory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 18:11
emi_90 lubi tę wiadomość
-
W ogóle wiecie co ja slysze że po co kolejne dziecko, przecież macie już parke to mam ochote w morde strzelić!!! Parke to można mieć papug albo chomików nosz kuźwa jego Mac!!! Co za ludzie masakra
Eej mi jakoś umknęło wcześniej to zapytanie o fejsa :pKattii, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zgadzam sie z katti a rodzine h...j w dupe jak tak mówią.u nas tez były dogryzki że 500 plus mamy ale ja mam to gdzies.teraz jak sie starałam i nie mogłam zajsc były dogryzkki że szwagierka w 3 ciązy a my sie nie bierzemy ale zadna osoba która tak gadała nie wiedziała że chciałabym 2 dziecko i nie wychodzi.i nawet nie pomysłała że to boli co mówi.było mi ciężo ale olałam to bo jak ktos zachodził ottak to nierozumie.i nawet uszłyszałam ze jak zajde to bedzie to wpadka poprostu
Szczęśliwa_Mama, Parodka, werni, Ancyskowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:No nie wiem dziewczyny...
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:dobrze że zamknięta bo byłam wylewna tam a co nietórzy powiedzieliby że jestem głupia
19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Pomyślę
A to mój brzusio
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f3551a7d267.jpg
Zastanawiaj sie byle do konca rokuemi_90, Szczęśliwa_Mama, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny