2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParodka wrote:13dpo taki bladzioszek.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0af739ffbbb4.jpg
Zobaczymy czy coś (ktoś) z tego będzie.
Zakup sobie jakis z apteki zobaczysz różniceWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 07:48
Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Kattii wrote:Bedzie no ale to są testy z allegro nie oczekuj mega ciemnienia hehe
Zakup sobie jakis z apteki zobaczysz różnice
Tak dzisiaj kupię i jutro z rana zrobię. A na betę pójdę jak nie dostanę w środę @19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka zgadzam się z Kattti. U mnie na tych testach z Allegro też bladziochy wychodziły, testy z apteki to inna bajka. Zresztą pamiętaj, że zagnieżdżenie mogło być później. Ja z Kornelką dzień po terminie @ miałam cień cienia dopiero i później na każdym usg termin porodu się opóźniał, bo było właśnie zagnieźdżenie później.
Kochana jest fasolinka
Kattti kiedyś to ja laska byłam ale nie teraz he he
Teść mi już kilka razy przecież dogadywał, że po ślubie przytyłam, a ja mówię, nie po ślubie tylko po 2 ciążach...
Ale szwagierka też po 2 ciążach i jest chuda jak patyk. Ona to tasiemca chyba ma
Werni cały czas przetrawiam ich reakcję i sobie tłumaczę, że to nasza sprawa itd
Jest już trochę lepiej.
Zakręcona cały czas intensywnie myślęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 08:56
Parodka, werni, Kattii lubią tę wiadomość
-
Nie chcę biadolić bo to i tak nic nie zmieni ale w sumie gdzie mam to robić jak nie tu wydaje mi się że skoro robię testy tej samej firmy 3 dni z rzędu to nawet te z all powinny trochę ściemnieć. Więc staram się myśleć inaczej niż w sobotę tzn że może coś będzie ale jak nie i to cb to przynajmniej wiem że mam drożne jajowody i owulacja wystepuje...19.08.2013 synek
19ewelaaa89 wrote:Matkoo dzisiaj pierwsza wizyta alemam stresa w ogóle chyba mdłości i wymioty mi sie nasilily masakra a samochodem w ogóle teraz nie moge jeździć tak mnie mdli od razu
Czekamy na wieści!19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam jutro usg prenatalne...
Szybko zleciało
Rozpaliłam w piecu, bo kurde zimno...
I wcinam śniadanie dopiero.
Wcześniej nie mogłam nic przełknąć z powodu mdłości.
U mnie też się jakby znowu nasiliły... a myślałam, że to już za mną he heWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 10:02
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuku.
Ja po sniadanku , pije kawke i czekam az moj ksiaze wstanie . Naszykowalam mu sniadanko i czekam ma dzisiaj melodie a zasnal kurcze po 18 stej hahaha.
Ogladam przy okazji google box i pieke kurczaka na obiad bo na 12 musze isc do roboty .
Parodka leca nooo ... tak sie wydaje ze 9 miesiecy to sie ciagnie a tu bach bach i ciach porod.
I w ogole boze dziewczyny jest juz listopad :o apropo czasu zapierdalajacego na maksa . Szoooooook.Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny