2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattii a nie mozesz isc do gp sie umowic sama badz zadzwonic ? Zreszta nie rozumiem czegoa takiego ... ja jak mialam z polozna wizyte to na spotkaniu odrazu mnie umawiala , wpisywala na dany dzien i heja. Nie musialam nic do niej pisac ano nigdzie dzwonic dziwne
Szczesliwa wlasnie o tym samym pomyslalam ... w jakich czasach nasze dzieci beda zyly ale powiem wam tak ... nasza glowa w tym by dobrze je wychowac i pokazac pewne wartosci w zyciu wiec moze zle tak nie bedzie a chuj z osobami dookola . Sa jakie sa a calego swiata nie zbawimyKattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kattii a nie mozesz isc do gp sie umowic sama badz zadzwonic ? Zreszta nie rozumiem czegoa takiego ... ja jak mialam z polozna wizyte to na spotkaniu odrazu mnie umawiala , wpisywala na dany dzien i heja. Nie musialam nic do niej pisac ano nigdzie dzwonic dziwne
Szczesliwa wlasnie o tym samym pomyslalam ... w jakich czasach nasze dzieci beda zyly ale powiem wam tak ... nasza glowa w tym by dobrze je wychowac i pokazac pewne wartosci w zyciu wiec moze zle tak nie bedzie a chuj z osobami dookola . Sa jakie sa a calego swiata nie zbawimy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Katttti i Zakręcona podziwiam Was, że w tej Anglii dajecie sobie radę Naprawdę wielki szacun ♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 12:06
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Ciezko jest dawac rade bez jezyka ale trzeba jakos sobie radzic bo nie ma wyjscia... moze kiedys ten jezyk zakoduje mi sie w mozgu bo poki co to jest ciezko
Kattii rozumiem ale jak nie odpisuje to poszlabym do gp no chyba ze sie odezwie niedlugo.Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Mam identyko ... no ale jakos sobie trzeba radzic dokladnie .
Kattii rozumiem ale jak nie odpisuje to poszlabym do gp no chyba ze sie odezwie niedlugo.
Tylko bede musiala znowu wykorzystać ktoras z was aby mi napisala o co mi lata zeby pokazac w recepcji szkoda ze druga znajoma na 2tyg do pl pojechala tak to by mi zadzwonila a tak to dupa... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Za 10 min ide po młodą... potem na 15:15 po mlodego i tam bede czekac do 15:40 na wywiadówke -.-
Ja dzis w domu ... mialam isc na 12 ale jednak w ogole nie ide bo oni na poludnie jedno razowo mnie nie hca bo maja komplet a to spier *** odpoczne w domu a jutro obym szla na rano. Zalezy od ojczyma zmiany . kurwa takie 5 dni w miesiacu jak d robi n rano wszustko mi jebie . ale musze jakos ogarniac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewela spokojnie . ! napewno wszystko jest dobrze .
Ja upieklam rano kurczaka jak mialam wene hahaha . Kasze ugotuje sobie pozniej a chlopaki maja juz naszykowane ziemniaki i buraki bo wvzesmiej zrobilam gdy wlasnoe ta wena byla hahahaha.
Taka pogoda jest ze po proatu mnie dobija i sil nie mam . Zaleglam przed tv ogladam made in maroko a maly sie bawi .
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Nie chce mi się obiadu robić
Wymyśliłam pulpety w sosie pomidorowym zapiekane z serem... tylko niech je za mnie ktoś zrobi he heSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie dlatego nie byłam za grupą na fb, bo teraz będziemy bać się pisać coś intymniejszego itd...
Ale już za późno...
Zakręcona no trudna sprawa, masz takie rozdarcie wewnętrzne... z jednej strony chcesz swobody, z drugiej drugiego bobasa... mimo najszczerszych chęci nic nie doradzę, bo to musi być Twoja decyzja.
Ja tam się wyszalałam za młodu i teraz zwyczajnie chcę być kurą domową Swobody mamy zero, bo dzieciaków nie mamy z kim zostawić i zawsze wszędzie z nimi. Ale to mi nie przeszkadza, przyzwyczaiłam się do tego
A Ty Kochana, żebyś kiedyś nie żałowała, że masz tylko jedne dziecko...
A chłopy to chłopy. Mnie czasami tak mój potrafi wnerwić...
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hahahhahahah i masz babo placek. Wjebalas sie bez mydla hahahababa
Pisz co musisz miec to to ogarne ci
napisze na priv
wyslalam ponownie sms-a do poloznej jak nie odpisze dzisiaj to bede leciec jutro do gp i kij im w oko -
nick nieaktualny
-
Ale się rozpisalyscie Szczęśliwa pracuje w firmie p&g gdzie produkują pampersy firmy pampers.
Zakręcona pamiętam te przeboje z D. I podobnie się czasami czuje jak Ty.
Ewela czekamy
Dokładnie nie czekaj KatiiSzczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość