X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii a nie mozesz isc do gp sie umowic sama badz zadzwonic ? Zreszta nie rozumiem czegoa takiego ... ja jak mialam z polozna wizyte to na spotkaniu odrazu mnie umawiala , wpisywala na dany dzien i heja. Nie musialam nic do niej pisac ano nigdzie dzwonic :/ dziwne

Szczesliwa wlasnie o tym samym pomyslalam ... w jakich czasach nasze dzieci beda zyly :/ ale powiem wam tak ... nasza glowa w tym by dobrze je wychowac i pokazac pewne wartosci w zyciu wiec moze zle tak nie bedzie a chuj z osobami dookola . Sa jakie sa a calego swiata nie zbawimy

Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kattii a nie mozesz isc do gp sie umowic sama badz zadzwonic ? Zreszta nie rozumiem czegoa takiego ... ja jak mialam z polozna wizyte to na spotkaniu odrazu mnie umawiala , wpisywala na dany dzien i heja. Nie musialam nic do niej pisac ano nigdzie dzwonic :/ dziwne

Szczesliwa wlasnie o tym samym pomyslalam ... w jakich czasach nasze dzieci beda zyly :/ ale powiem wam tak ... nasza glowa w tym by dobrze je wychowac i pokazac pewne wartosci w zyciu wiec moze zle tak nie bedzie a chuj z osobami dookola . Sa jakie sa a calego swiata nie zbawimy
    Do gp moge isc...z corka w ciazy chodzilam do gp z karta ciazy i pokazywalam na ktory tydzien chce sie umowic. Ale ona kazala do niej i mowila ze moge pisac do niej wiadomosci jesli chce bo to zaden problem bo ona wie ze ja z jezykiem ciezko inaczej to bym zadzwonila... a z tą znajomą od tamtej pory nie rozmawiam tak to by ona zadzwonila i by mnie umówila.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona święta prawda ;)

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katttti i Zakręcona podziwiam Was, że w tej Anglii dajecie sobie radę ;) Naprawdę wielki szacun ♡

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Katttti i Zakręcona podziwiam Was, że w tej Anglii dajecie sobie radę ;) Naprawdę wielki szacun ♡
    Ciezko jest dawac rade bez jezyka ale trzeba jakos sobie radzic bo nie ma wyjscia... moze kiedys ten jezyk zakoduje mi sie w mozgu bo poki co to jest ciezko :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 12:06

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ciezko jest dawac rade bez jezyka ale trzeba jakos sobie radzic bo nie ma wyjscia... moze kiedys ten jezyk zakoduje mi sie w mozgu bo poki co to jest ciezko :/
    Mam identyko ... no ale jakos sobie trzeba radzic dokladnie . :)

Kattii rozumiem ale jak nie odpisuje to poszlabym do gp no chyba ze sie odezwie niedlugo.

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Mam identyko ... no ale jakos sobie trzeba radzic dokladnie . :)

Kattii rozumiem ale jak nie odpisuje to poszlabym do gp no chyba ze sie odezwie niedlugo.
    Czekam jeszcze dzisiaj jak sie nie odezwie to jutro bede musiala sie wybrac jak dzieciaki odprowadze.
    Tylko bede musiala znowu wykorzystać ktoras z was aby mi napisala o co mi lata zeby pokazac w recepcji szkoda ze druga znajoma na 2tyg do pl pojechala tak to by mi zadzwonila a tak to dupa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wtopa bedzie o ja ale wtopa :D
    Nie wiedziałam że mamy tutaj osobe z tym imieniem :D
    A odziwo nie jest taka jak wszystkie inne ktore poznawalam a tym imieniem...
    Oj bedzie wtopa haha xD

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 10 min ide po młodą... potem na 15:15 po mlodego i tam bede czekac do 15:40 na wywiadówke -.-

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahhahahah i masz babo placek. Wjebalas sie bez mydla hahahababa

Pisz co musisz miec to to ogarne ci

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Za 10 min ide po młodą... potem na 15:15 po mlodego i tam bede czekac do 15:40 na wywiadówke -.-
    Wspolczuje tego latania . :/

Ja dzis w domu ... mialam isc na 12 ale jednak w ogole nie ide bo oni na poludnie jedno razowo mnie nie hca bo maja komplet a to spier *** odpoczne w domu a jutro obym szla na rano. Zalezy od ojczyma zmiany . :/ kurwa takie 5 dni w miesiacu jak d robi n rano wszustko mi jebie . :/ ale musze jakos ogarniac.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi masz zaproszenie ode mnie na ovu ;)

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce mi się obiadu robić :P
    Wymyśliłam pulpety w sosie pomidorowym zapiekane z serem... tylko niech je za mnie ktoś zrobi he he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 12:53

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś teraz nie mam weny do pisania że stresu xD napisze coś do was wieczorem :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela spokojnie . !:D napewno wszystko jest dobrze .

Ja upieklam rano kurczaka jak mialam wene hahaha . Kasze ugotuje sobie pozniej a chlopaki maja juz naszykowane ziemniaki i buraki bo wvzesmiej zrobilam gdy wlasnoe ta wena byla hahahaha.
    Taka pogoda jest ze po proatu mnie dobija i sil nie mam . Zaleglam przed tv ogladam made in maroko a maly sie bawi . :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Nie chce mi się obiadu robić :P
    Wymyśliłam pulpety w sosie pomidorowym zapiekane z serem... tylko niech je za mnie ktoś zrobi he he
    Obiad pyszota . Wciagnelabym gdyby nie dieta hahahah i moje alergie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dlatego nie byłam za grupą na fb, bo teraz będziemy bać się pisać coś intymniejszego itd...
    Ale już za późno...

Zakręcona no trudna sprawa, masz takie rozdarcie wewnętrzne... z jednej strony chcesz swobody, z drugiej drugiego bobasa... mimo najszczerszych chęci nic nie doradzę, bo to musi być Twoja decyzja.
    Ja tam się wyszalałam za młodu i teraz zwyczajnie chcę być kurą domową ;) Swobody mamy zero, bo dzieciaków nie mamy z kim zostawić i zawsze wszędzie z nimi. Ale to mi nie przeszkadza, przyzwyczaiłam się do tego :)
    A Ty Kochana, żebyś kiedyś nie żałowała, że masz tylko jedne dziecko... ;)
    A chłopy to chłopy. Mnie czasami tak mój potrafi wnerwić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hahahhahahah i masz babo placek. Wjebalas sie bez mydla hahahababa

Pisz co musisz miec to to ogarne ci
    haha no bez kitu kuzwa :D

napisze na priv :D
    wyslalam ponownie sms-a do poloznej jak nie odpisze dzisiaj to bede leciec jutro do gp i kij im w oko :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Jakoś teraz nie mam weny do pisania że stresu xD napisze coś do was wieczorem :D
    Ewelcia nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze, czekam na wieści :D

• werni Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się rozpisalyscie :) Szczęśliwa pracuje w firmie p&g gdzie produkują pampersy firmy pampers.

Zakręcona pamiętam te przeboje z D. I podobnie się czasami czuje jak Ty.

Ewela czekamy :)
    Dokładnie nie czekaj Katii :)

Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 289 290 291 292 293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ