2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie dobre obiadki robicie też muszę pomyśleć jak wrócę do domu. Koniec pracy na dziś jeszcze musze zajść na pocztę powysylac paczki.
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewela wyobrażam sobie jak się musiałaś wnerwić, tyle się na to czeka
Zakręcona nic Ci nie poradzę ale mogę Ci powiedzieć że podejrzewam że każdy ma czasem jakieś problemy w małżeństwie mniejsze czy większe. Twój to zazdrosnik, mój np. czesto pracę ma na 1 miejscu. Pytanie czy to jest do zaakceptowania czy się nie da z tym żyć19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelaaa współczuję.
Mam nadzieję, że szybko odbędzie się ta wizyta
Skoro ją wezwali, to na pewno coś się ważnego działo... może trzeba było cc szybko zrobić, żeby uratować dzidzię?
Głowa do góry, doczekasz sięZakręconaOna, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w środę mam termin @ dopiero, chyba nie ma sensu... jeśli jest cb to niech będzie co ma być.
Staralam się nie nastawiac żeby się.nie rozczarować a i tak sie rozplakalam jak zobaczyłam to plamienieKattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParodka wrote:Ja w środę mam termin @ dopiero, chyba nie ma sensu... jeśli jest cb to niech będzie co ma być.
Staralam się nie nastawiac żeby się.nie rozczarować a i tak sie rozplakalam jak zobaczyłam to plamienie
Fakt nie ma co sie nastawiać bo nie wiadomo co bedzie i masz racje jesli ma byc cos nie tak to lepiej zeby to stalo sie teraz niz pozniej bo bedzie bolec bardziej niestety cos o tym wiem...
Tule :*
Ja zaczełam mega krwawic i bylam pewna ze to już koniec a maluszek jest z nami do teraz także trzeba czekac, odpoczywaj.Parodka, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti i co się dowiedziałaś ciekawego na zebraniu?
Szczęśliwa_Mama, werni lubią tę wiadomość