2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattii super że kobitka chce pomóc a nie twierdzi że dzieci i rodzice są dla niej a nie odwrotnie. Moj syn w zeszlym roku miał taką Panią... Widać było że nie lubi dzieci. Mi się wydaje że do takiej pracy trzeba mieć powołanie. Teraz za to ma super wychowawczynię
Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c5f66923261.jpg
Dzisiejsze testy, allegrowy i apteczny czułość 25.
Edit. Wybaczcie beznadziejną jakość zdjęcia. Dopiero zauważyłam, ale chyba widać co trzeba.
Póki co plsmienie ustałoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 06:54
Kattii, 19ewelaaa89, Ancyskowa, emi_90, Szczęśliwa_Mama, werni lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualnyParodka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c5f66923261.jpg
Dzisiejsze testy, allegrowy i apteczny czułość 25.
Edit. Wybaczcie beznadziejną jakość zdjęcia. Dopiero zauważyłam, ale chyba widać co trzeba.
Póki co plsmienie ustało
Dbaj o siebie teraz bo nie wiadomo od czego plamienie... moze było jedno razowe Najważniejsze abyś teraz sie nie przemeczała. Bedzie dobrze musi bycParodka lubi tę wiadomość
-
Gdyby tylko sie tak dało mając już jedno dziecko prace i dom na glowie... wiecie jak jest. Ale będę sie starała niektóre rzeczy olewac i jak najwiecej odpoczywać. Teraz pozostaje mieć nadzieję i czekać na wizytę
Szczęśliwa, możesz wpisać na 1 stronę moją wizytę 16.11 o 12.30. Zapisałam sie już, a coKattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualnyParodka wrote:Gdyby tylko sie tak dało mając już jedno dziecko prace i dom na glowie... wiecie jak jest. Ale będę sie starała niektóre rzeczy olewac i jak najwiecej odpoczywać. Teraz pozostaje mieć nadzieję i czekać na wizytę
Szczęśliwa, możesz wpisać na 1 stronę moją wizytę 16.11 o 12.30. Zapisałam sie już, a co
No wiadomo jak to jest ja z dwójka tez nie mam lekko ale np staram sie polozyc kiedy tylko jest okazja chociazby po to aby plecy odpoczely... nie dzwigam nic a zakupy na wozek wrzucam aby nie nosic w domu malo co robie po tamtej akcji wole nie ryzykować ostatnio nawet mąz wrzuca mi ciuchy do pralki abym nie musiala sie schylac i pranie rozwiesza takze jakos to leciParodka lubi tę wiadomość
-
Teraz jak taka glupia jak przechodzę w pracy kolo lazienki to wchodzę i sprawdzam majtki czy nie ma plamienia haha
A zapomniałam wam też napisać że wczoraj pytałam gina o ten Bromergon i kazał zmniejszyć dawkę z 0,5 tabletki na 1/4 tabletki. Może sie to komuś kiedyś przydaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 08:43
Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualnyParodka wrote:Teraz jak taka glupia jak przechodzę w pracy kolo lazienki to wchodzę i sprawdzam majtki czy nie ma plamienia haha
A zapomniałam wam też napisać że wczoraj pytałam gina o ten Bromergon i kazał zmniejszyć dawkę z 0,5 tabletki na 1/4 tabletki. Może sie to komuś kiedyś przyda
Dobrze ze zapytałas chociaż wiesz że zrobiłas co trzeba i co najważniejsze nie zaszkodzisz tym fasolce
Ja nie dlugo ide sie ubrac i potem dzieciaki odprowadzic i wracając wejde do przychodni zapisac sie do polożnej bo mimo wczorajszego sms-a porannego nie odpisala wiec kij jej w oko ... -
Hej dziewczyny. Parodka gratulacje i trzymam kciuki za wasze zdrówko.
Kattii super że synek robi postępy w szkole Na pewno będzie coraz lepiej.
Ja w robocie i ostatnio walczymy tu z myszami... Masakra, wczoraj znalazłam dwie zdechłe i mało nie dostałam zawału
Dziś ostatni dzień biorę clo i w piatek idę kontrolnie na monitoring zobaczymy, czy jakieś jajko tam rośnieParodka, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej ☺️ Dzień dobry wszystkim w ten wolny i słoneczny dzień. Czuje się balon, jakieś sprawdzone sposoby na balona?
Parodka super!!! To już nie cień, tylko porządna krecha ☺️Katii synek zuch chłopak. Szczęśliwa nie przejmuj się opiniami innych, pamiętaj to Twoje życie i Twoje szczęście jest najważniejsze!! ❤️❤️Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny