2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Jakieś takie mam obawy, bo naprawdę intymne rzeczy opowiadam Wam...
Kattti dzięki za komplement
Chociaż ja nie uważam, że mam ładną figurę
Serio ? Boziu ja to bym chciala miec taka figure po dwóch ciażachSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa ja mam taki brzuch bez ciąży. Zazdroszczę figury bo kiedys taką miałam ale kocham slodycze no i ten... jakoś tak wyszło
Mi się wydaje że wszystkie oprócz Kattii będziecie miały dziewczynki. Nie wiem czemuZakręconaOna lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
Noo szczęśliwa laseczka
Parodka a zatestuj jeszcze jutro hehe xD jeśli chodzi o przeczucia to nie wiem kto co, ale czuję że będzie przewaga dziewczynek hehehe no i czuję też że nasza Parodka niedługo trafi do nas na pierwszą stronke jako kolejna ciezarowka xDSzczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pozapraszalam tutaj do znajomych na fb jestem już tylko na jednej grupie która ma już z kilka lat. Mogę też do Was tam dołączyć
19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
Co do historii o kolejnej ciąży to podobnie miała moja kuzynka. Przy drugim czy trzecim dziecku jej gadali. Teraz ma 4 dzieci 3 dziewczynki i jednego chłopca.
To kochana się nie przejmuj co inni mówią.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ogarnelam dzieciaki , wykąpały sie potem ja .
Teraz mloda sie bawi syn oglada bajki i zaraz bede kladla go spac bo córka po wrazeniach dzisiejszych zasnela mi na siedząco kolo godziny 3.30 i wstala po godz 6... wiec teraz minimum do 10 musze ja trzymac bo nie zasnnie... licze ze uda mi sie ją uspac o tej 10... jutro za to u syna po szkole mam spotkanie z nauczycielka bo bedzie konsultacja tzn wywiadowka oko w oko z nauczycielem i kazdy rodzic ma inna godzine... nie usmiecha mi sie to ale to jest obowiazkowe wiec trzeba jakos przeboleje te 30 min.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 21:38
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
19ewelaaa89 wrote:Noo szczęśliwa laseczka
Parodka a zatestuj jeszcze jutro hehe xD jeśli chodzi o przeczucia to nie wiem kto co, ale czuję że będzie przewaga dziewczynek hehehe no i czuję też że nasza Parodka niedługo trafi do nas na pierwszą stronke jako kolejna ciezarowka xD
Zatestuję jutro, jasne.
Szczęśliwa nie wyliczałam jeszcze nic, tym bardziej że dzisiejsza kreska wydawała mi się jakby bledsza od wczorajszej więc wolę się nie nakręcać.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Szczesliwa zrobisz jak uwazasz ale pamietaj ze kazda z Nas opowiada tu wiele intymnych spraw i jakos sie nie wstydzila przedstawic na grupie zamknietej . Takze czekamy na decyzje i kazda czlowiek uszanuje
Ja tez obstawiam chlopaka u Kattii . u Szczesliwej bankowo dziewczynka ... BANKOWO !
Kuzwa cos mi fb nie dziala ...werni, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość