2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
19ewelaaa89 wrote:Ja też lubie taki spam!!!
Parodka teraz już tylko kreseczka będzie coraz mocniejsza :*
U nas dziś typowo polski obiad czyli mielone, buraczki i ziemniory z koperkiem za to jutro nie wiem, z przejęcia przed pierwszą wizytą czuje ze nie bede miała weny do niczego :p a dzisiaj mnie dół brzucha lekko pobolewa, takie ćmienie. Wczoraj okolice lewej pachwiny tak mnie kluly. Nie wiem czy to przez to że miałam cc, tak wszystko jakoś bardziej odczuwam?! xDKattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na obiad mizerie z ogórkiem i jajka...
A u nas poranek z taką radoscią
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d463f5bb8a99.jpg
Z rana taki prezencik młoda dostała
Co prawda uzywany ale stan jak nowy po za tym ona nie odróżnia nowy a stary a kasa dużo zaoszczedzona bo dalismy za niego 24f gdzie nowe chodzą od 60f teraz w domu cwiczy jazde do przodu udaje jej sie heh Nie bedzie bratu roweru na dworzu brala i nie bedzie płaczu i krzyku A co lepsze laseczka ktora go sprzedawala przywiozla nam go do domu mimo iż mieszka kilka miejscowosci dalejemi_90, 19ewelaaa89, werni, Parodka lubią tę wiadomość
-
Kattii super . Ja tez wychodze z takiego zalozwnia ze czasem mozna cos uzywanego z takich rzeczy kupic . ja pieniadze mam zeby isc po nowe kupic ale przyznaje ze przykladowo lumpeksy uwielbiam i raz na jakis czas jak jestem obok wejde i kupie pare szmatek . Prawie jak nowe a z firm takich ze szkoda mi kasy wydac na bluzke przykladowo za 30 f . I tak mialam ostatnio , kypilam sobie sukienke , kilka bluzek , koszule dwie z jasnego keansu a zaplacilam uwaga ! 5.96 f
Kattii, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kattii Ty zaraz konczysz 15 tc ... ciekawa jestem kiedy plec poznasz idziesz na jakies usg dodatkowe czy dopiero to co jest po 20 tyg ?
No mam nadzieje że poznam płec.
Ja po lumpach nie chodzę ale dzieciaki mają w tym roku ubrania uzywane duze paczki zamawialam na ebayu bo ludzie sprzedają i same firmówki niezniszczone ... mysle że za 40 ubrań dac 40f to nie majatek bo wychodzi 1f za ubranie
Ogólnie czekam za odpowiedzią od poloznej bo mi nadal nie odpisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 11:11
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kattii Ty zaraz konczysz 15 tc ... ciekawa jestem kiedy plec poznasz idziesz na jakies usg dodatkowe czy dopiero to co jest po 20 tyg ?
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny,
ostatni @ rozpoczal sie 10.10, owu 25-26.10 (pecherzyk w lewym jajniku - potwierdzony u gin.) i wtedy bylo przytulanko. Zawsze owulacja objawia sie bolem jednego z jajnikow. W tym miesiacu od owulacji praktycznie codziennie czuje chwilowe klucie, parcie w lewym jajniku. Rowno tydzien po owu mialam chwilowy (moze ok 1 min) ale silny bol w lewym jajniku (zagniezdzenie?). Od tamtej pory tez znosny bol piersi ale mam wrazenie ze strasznie spuchly, bol intensywniejszy po zewnetrzej stronie. Nigdy po owu nie czulam jajnikow. Piersi to mnie prawie zawsze bola az do @ ale bola cale a nie tylko na zewnatrz.
Do tego doszly sterczace sutki, same staja albo wystarczy je delikatnie dotknac a robia sie jak antenki. Dzis w nocy krew z nosa mi leciala. Moj kot zawsze mnie kochal ale dzis juz przegina, jak sie poloze to kladzie mi sie na brzuchu/piersiach i mruczy, jak go zrzuce to wraca.
Nie chce sie nakrecac ale musialam Wam to napisac.
W piatek powinnam dostac @, moze w srode zrobie bHCG bo na testowanie to jeszcze za wczesnie a czas tak wolno leci
Skladajac zyczenia mojemu mezowi podczas sylwestra 2017/2018 powiedzialam, ze w 2018 urodze dziecko, a jak nie urodze to chociaz skoncze rok bedac juz w ciazy... niewiele czasu mi zostalo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Boże co za dziecko.... i to napisala rzekomo dorosla osoba starajaca sie o dziecko serio... sam tekst że takie zyczenia skladalas ze urodzisz mu dziecko w 2018 jest już smieszny a co dopiero reszta.. wez wyjdz i nie wracaj...
Zycze Ci abys za kazdym razem zachodzila w ciaze i przechodzila ja bezobjawowo oraz zycze Ci za kazdym razem szczesliwego rozwiazania. Nie bede mowic abys wyszla i nie wracała poniewaz do kazdego potrafie podejsc z empatia, ktorej brak u Ciebie i nie jestem taka swiniowata jak Ty! Zegnam! -
Katti super niespodzianka z rana.nie wazne że używany ważny jest wygląd.ja młodej odkpupiłam za 30zl rower.nawet nie wyglądał za używany.młoda zadowolona.przecież dzieci rośną i po co przepłacac.ja powiedziałam że naszej taki wystarczy do komuni a potem kupimy nowy lepszy.widac twoja córcia zachwycona a jaka radosc bedzie jak razem z bratem pójdzie jezdzic.
ps.ale uciełąs nowąKattii lubi tę wiadomość
-
u mnie był dzis świeżutki drobiowy rosołek z makaronem z wczoraj a drugie już się robi.mąż nastawił kurczaka do pieca.a jak wrócą z cmentarza i dworu zrobią z młodą ziemniaczki z pieca w talarkach a ja kapuste czerwoną na cieplo.
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny15Paula wrote:A podobno forum jest aby porozmawiac o wszystkim i wspierac sie wzajemnie, pomagac, widocznie sie mylilam!?
Zycze Ci abys za kazdym razem zachodzila w ciaze i przechodzila ja bezobjawowo oraz zycze Ci za kazdym razem szczesliwego rozwiazania. Nie bede mowic abys wyszla i nie wracała poniewaz do kazdego potrafie podejsc z empatia, ktorej brak u Ciebie i nie jestem taka swiniowata jak Ty! Zegnam!
Mylisz pojecia rozmawiać o wszystkim a płakać o wszystkim to wielka różnica... a i jeszcze jedno my to nie całe forum tu nalezą tylko wyjątkowe osoby a nie dzieci ktore sieją panike i wypisują takie totalne bzdury o zyczeniach skladanych swojemu facetowi nie wspomnę bo to już w ogóle rozkłada na łopatki Zarodek nie zdażył sie nawet dobrze zagniezdzic a juz mają wszystkie objawy ciązowe jakie tylko można miec serio xD Miło było poznać hahaha Pozdrawiam Świnia ! :*
Ps. Empatie to ja mam do normalnych ludzi którzy posiadają rozum a nie sianoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 16:06
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:Katti super niespodzianka z rana.nie wazne że używany ważny jest wygląd.ja młodej odkpupiłam za 30zl rower.nawet nie wyglądał za używany.młoda zadowolona.przecież dzieci rośną i po co przepłacac.ja powiedziałam że naszej taki wystarczy do komuni a potem kupimy nowy lepszy.widac twoja córcia zachwycona a jaka radosc bedzie jak razem z bratem pójdzie jezdzic.
ps.ale uciełąs nową
My zabralismy dzieciaki na rowery... mloda w domu probowala i znalazla wlasny sposob byle do przodu hehe i powiem wam ze nawet jej to idzie ... obecnie nie kreci pedalami do przodu kółeczka tylko do przodu cofa pedaly i znowu do przodu i tak oto jedzie Ale spryciula mala jest bo synek w jej wieku nawet nie kombinowal aby jechac tylko do tyłu krecił... Szkoda że tu nie moge wam filmiku puscic bo nagralam to byscie mogly zobaczyc Chociaż Parodka ma taką mozliwosc bo na fejsie mamy siebie w znajomych .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 16:12
-
Kattii wrote:Powiem ci że tak własnie jest dzieci szybko rosną i niestety jakby czlowiek mial wydawac na same nowe rzeczy to nie wiem czy sie tak oplaca bo tak jak rowery sa na dane lata i potem co z takim nowym rowerem zrobisz? Jesli nikt nie odkupi to bedzie stal kurzył sie a na koncu sie go wywali bo miejsce zajmuje..
My zabralismy dzieciaki na rowery... mloda w domu probowala i znalazla wlasny sposob byle do przodu hehe i powiem wam ze nawet jej to idzie ... obecnie nie kreci pedalami do przodu kółeczka tylko do przodu cofa pedaly i znowu do przodu i tak oto jedzie Ale spryciula mala jest bo synek w jej wieku nawet nie kombinowal aby jechac tylko do tyłu krecił... Szkoda że tu nie moge wam filmiku puscic bo nagralam to byscie mogly zobaczyc Chociaż Parodka ma taką mozliwosc bo na fejsie mamy siebie w znajomych .Kattii, emi_90, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Eej jak to sie stało że macie siebie w znajomych? xD wiecie co tak sobie już wcześniej myślałam że skoro jest nas tak wspaniale niewielkie grono, to mogłybyśmy pozapraszac się też na fejsiku hahaha:D bylybysmy na bieżąco że wszystkim :p w ogóle wszystkie macie fejsa??
Z tego co pamietam dziewczyny wiekszosc nie posiada a ja osobiscie myslalam że tylko Parodka ma bo wtedy nikt po za mną nie powiedział że tez ma jak pytała na foWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 16:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny