2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Phia za dużo... dlatego histeryczkom mówimy do widzenia
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Generalnie byłam przekonana, że z tego cyklu nic nie będzie. W sobotę rano test negatywny i zaczęła się @, a przynajmniej tak myślałam. Ale wczoraj popołudniu plamienie zamiast się rozkręcić kompletnie zniknęło. Zaczęło się ponownie dzisiaj koło 11, bardziej czerwony niz poprzednio, więc znowu myślałam, że z czkawką, ale jednak @ się rozkręca. Ale przez pół dnia na jednej podpasce, a kolor raczej brązowy niż czerwony, więc wysłałam męża po test no i wyszły 2 kreski. Zobaczymy, czy nie skończy się na biochemicznej, raczej cieszę się ostrożnie, bo w żadnej ciąży nie miałam jeszcze plamienia i mocno mnie ono stresuję. Ale prawda jest też taka, że na tym etapie wiele zrobić nie można, albo się uda albo nie.
Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Generalnie byłam przekonana, że z tego cyklu nic nie będzie. W sobotę rano test negatywny i zaczęła się @, a przynajmniej tak myślałam. Ale wczoraj popołudniu plamienie zamiast się rozkręcić kompletnie zniknęło. Zaczęło się ponownie dzisiaj koło 11, bardziej czerwony niz poprzednio, więc znowu myślałam, że z czkawką, ale jednak @ się rozkręca. Ale przez pół dnia na jednej podpasce, a kolor raczej brązowy niż czerwony, więc wysłałam męża po test no i wyszły 2 kreski. Zobaczymy, czy nie skończy się na biochemicznej, raczej cieszę się ostrożnie, bo w żadnej ciąży nie miałam jeszcze plamienia i mocno mnie ono stresuję. Ale prawda jest też taka, że na tym etapie wiele zrobić nie można, albo się uda albo nie.
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Mam już dwa poronienia za sobą, więc nie łudzę się, że każde dwie kreski na teście kończą się trzymaniem maluszka w ramionach 9 miesięcy później. Ale bardzo chciałabym, żeby się udało, więc nie ukrywam, że następne parę tygodni będzie dla mnie stresujące.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Mam już dwa poronienia za sobą, więc nie łudzę się, że każde dwie kreski na teście kończą się trzymaniem maluszka w ramionach 9 miesięcy później. Ale bardzo chciałabym, żeby się udało, więc nie ukrywam, że następne parę tygodni będzie dla mnie stresujące.
Kattti, Szczęśliwa_Mama, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Mam już dwa poronienia za sobą, więc nie łudzę się, że każde dwie kreski na teście kończą się trzymaniem maluszka w ramionach 9 miesięcy później. Ale bardzo chciałabym, żeby się udało, więc nie ukrywam, że następne parę tygodni będzie dla mnie stresujące.
Wiem że wiele kobiet mimo wad dziecka godzi się na utrzymanie ciąży i walczy o nią ja jednak nie potrafilabym opiekować sie takim dzieckiem. Pewnie pomyslicie o mnie jaki to ze mnie człowiek ale nie ukrywam tego co czuję i tego co bylabym w stanie a co nie. -
nick nieaktualnyDobra dziewczyny koniec tych smutasów
Myślimy pozytywnie!
kehlana nie zostawiaj nas więcej, bo ochrzan będzie
Czy w takim razie chcesz być wpisana na początek, jako nasza pierwsza ciężaróweczka, czy na razie nie, bo uważasz, że to za wcześnie i nie chcesz zapeszać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 18:57
19ewelaaa89, Kattti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Dobra dziewczyny koniec tych smutasów
Myślimy pozytywnie!
kehlana nie zostawiaj nas więcej, bo ochrzan będzie
Czy w takim razie chcesz być wpisana na początek, jako nasza pierwsza ciężaróweczka, czy na razie nie, bo uważasz, że to za wcześnie i nie chcesz zapeszać...
Poczekajmy jeszcze. Smutno by wyglądała pierwsza strona, gdyby trzeba było tam zaraz wpisywać stratę. Zmieńmy jak dojrzeję do ustawienia suwaczka
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattti a Ty dawaj termin testowania... przytulanko było przed owu... a u Was raz, dwa i dzidzia... także Kochana idziesz na pierwszą stronkę, nie ma że boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 19:23
Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti a Ty dawaj termin testowania... przytulanko było przed owu... a u Was raz, dwa i dzidzia... także Kochana idziesz na pierwszą stronkę, nie ma że boli
no spadłam z krzesła i jebłam prosto na łeb xD
Ty wierzysz w ten wykres i moją owu ? Ja nie wierze bo po raz sluzu plodnego nie bylo... w ogole ten wodnisty 2 dni to ja nie wiemco to bylo haha a no i temp tez nie szalala z wyskokiem na owu w tych dniach co mi dzis wyznaczyl...
Z ciekawosci aby sie posmiac przetestowalam wszystkie kalendarze na necie z wyliczeniami mówiac w skrocie wiekszosc z nich dawala owu na 15dc oczywiscie to tylko net i on wylicz wedlug pierwszego dnia @ a nie wie że np plamilam dlugo po @ i wykres na owu raczej też nie bierze tych plamien pod uwagę wyznaczajac rzekomo owulację tak mysle.Do tego według owu @ powinnam dostac 23 lipca
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Kurcze miał być 2019 a wyjdzie ze wszystkie zaciaza jeszcze w tym roku fajniee :p matkoo tak mi sie dluzy do tego 24. A może poczekam jeszcze tydzień i zrobię
-
nick nieaktualnyPhia wrote:A czy to ważne czy teraz czy 2019 heh wazne. Ze bd z fasolka
Szczęśliwa_Mama, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny