2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My siedzimy nad polskim morzem, ale pada okrutnie Do tego synek chory, więc generalnie masakra
U nas seks średnio dwa razy w tygodniu, byłaby ochota na więcej, ale często jak tylko synek zaśnie padamy jak muchy ze zmęczenia19ewelaaa89, Kattti lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyKochane mam nowy telefon Samsung Galaxy J3 tylko, że do niego trzeba kartę microSIM, a ja mam jeszcze kartę starego typu he he
W każdym razie dzisiaj zabiegany dzień, bo wybieramy blachodachówkę... i chcieliśmy grafitową, ale jak przyszło co do czego, to mąż napalił się na czarną okna mamy orzech... i mamy teraz dylemat i siedzę w necie i szukam inspiracjiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 18:20
19ewelaaa89, Kattti lubią tę wiadomość
-
kehlana a o której synek zazwyczaj chodzi spać?
szczesliwa _mama no to teraz masz zajęcie :p ja to nie mam smykalki do takich rzeczy. Tak samo jak chodzi o wybór mebli, dodatków do mieszkania, co z czym połączyć żeby super pasowało, no ni groma nie umiem najchętniej wynajelabym jakiegoś dekoratora wnętrz
W ogóle dziś w pracy powiedziałam że przypuszczam że moge być w ciąży. Jedna sie tak podjarala że zaczela mi nawet wrozyc z obrączki jaka płeć czaicie? hahahaKattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:No tylko tym moim 2 zaufanym dziewczynom :p powiedziałam że podejrzewam, ciężko jest to ukryć jak ciągle do toalety latam bo mi niedobrze, a one pytają czemu tak ciągle biegam :p
-
nick nieaktualny
-
Ja to nie potrafie zachować tego w tajemnicy z resztą zatrucie od tygodnia hmmm.. :p im moge akurat zaufać, mówimy sobie o wszystkim i wiem że p. Dyrektor się na razie nie dowie, całe szczęście ona urzeduje w innej placówce a nie naszej xD
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kattti wrote:Ja o ciąży wszystkim mówiłam zaraz po pozytywnym tescie.. w przesady nie wierze xD
Ale tym razem o ciazy bedzie wiedział tylko mój mąż i ewentualnie moja mama.. nie bede się chwalic póki nie uslyszę serduszka
A mój młody właśnie zasnął, mąż poszedł na nocke do pracy a ja mam wolny wieczór siedze przed tv i wcinam chipsy fromageKattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii mąż, mama no i my oczywiście haha
A mój młody właśnie zasnął, mąż poszedł na nocke do pracy a ja mam wolny wieczór siedze przed tv i wcinam chipsy fromage -
Kattti wrote:Lubie te chipsy xD czasem w polskim sklepie uda mi sie kupić a tak po za tym to kupuje angelskie mamy kilka które nam smakują
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak tam śpicie ?
Ja bawię się telefonem he he
Fajny jest
A chipsy też lubię fromage i wszystkie cebulowe i chrupki serowe
Ewelaaa super, że szyjka bez zmianWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 23:24
Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny