2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My siedzimy nad polskim morzem, ale pada okrutnie
Do tego synek chory, więc generalnie masakra 
U nas seks średnio dwa razy w tygodniu, byłaby ochota na więcej, ale często jak tylko synek zaśnie padamy jak muchy ze zmęczenia
19ewelaaa89, Kattti lubią tę wiadomość

5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyKochane mam nowy telefon Samsung Galaxy J3
tylko, że do niego trzeba kartę microSIM, a ja mam jeszcze kartę starego typu he he
W każdym razie dzisiaj zabiegany dzień, bo wybieramy blachodachówkę... i chcieliśmy grafitową, ale jak przyszło co do czego, to mąż napalił się na czarną
okna mamy orzech... i mamy teraz dylemat i siedzę w necie i szukam inspiracji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 18:20
19ewelaaa89, Kattti lubią tę wiadomość
-
kehlana a o której synek zazwyczaj chodzi spać?

szczesliwa _mama no to teraz masz zajęcie :p ja to nie mam smykalki do takich rzeczy. Tak samo jak chodzi o wybór mebli, dodatków do mieszkania, co z czym połączyć żeby super pasowało, no ni groma nie umiem
najchętniej wynajelabym jakiegoś dekoratora wnętrz 
W ogóle dziś w pracy powiedziałam że przypuszczam że moge być w ciąży. Jedna sie tak podjarala że zaczela mi nawet wrozyc z obrączki jaka płeć czaicie?
hahaha
Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto wmawiaj im ze masz zatrucie jakies czy cos xD no ja bym tak zrobila jakos chyba nie wiem nie chcialabym mowic jeszcze nikomu jak sama nie wiem... chyba nie mam takich kolezanek ktore trzymalyby jezyk za zebami xD19ewelaaa89 wrote:No tylko tym moim 2 zaufanym dziewczynom :p powiedziałam że podejrzewam, ciężko jest to ukryć jak ciągle do toalety latam bo mi niedobrze, a one pytają czemu tak ciągle biegam :p
-
nick nieaktualny
-
Ja to nie potrafie zachować tego w tajemnicy
z resztą zatrucie od tygodnia hmmm.. :p im moge akurat zaufać, mówimy sobie o wszystkim i wiem że p. Dyrektor się na razie nie dowie, całe szczęście ona urzeduje w innej placówce a nie naszej xD
Kattti lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katiii mąż, mama no i my oczywiście hahaKattti wrote:Ja o ciąży wszystkim mówiłam zaraz po pozytywnym tescie.. w przesady nie wierze xD
Ale tym razem o ciazy bedzie wiedział tylko mój mąż i ewentualnie moja mama.. nie bede się chwalic póki nie uslyszę serduszka

A mój młody właśnie zasnął, mąż poszedł na nocke do pracy a ja mam wolny wieczór
siedze przed tv i wcinam chipsy fromage
Kattti lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyLubie te chipsy xD czasem w polskim sklepie uda mi sie kupić a tak po za tym to kupuje angelskie mamy kilka które nam smakują19ewelaaa89 wrote:Katiii mąż, mama no i my oczywiście haha

A mój młody właśnie zasnął, mąż poszedł na nocke do pracy a ja mam wolny wieczór
siedze przed tv i wcinam chipsy fromage
-
Ja uwielbiam właśnie fromage i solone. Zazwyczaj tylko te kupujęKattti wrote:Lubie te chipsy xD czasem w polskim sklepie uda mi sie kupić a tak po za tym to kupuje angelskie mamy kilka które nam smakują

to wy mi narobilyscie smaka na chipsy hehe
Kattti lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak tam śpicie ?
Ja bawię się telefonem he he
Fajny jest
A chipsy też lubię fromage i wszystkie cebulowe i chrupki serowe
Ewelaaa super, że szyjka bez zmian
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 23:24
Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość