2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobrze! Opierdol mi się przyda ta moja głupia ciekawość.. Ale nie trace nadziei i nie wyrywam sobie włosów z głowy spoko ziomki haha
Już wam mowie ze szczegółami kochane otóż : w 8 dc było przytulanko, 12-13 dc miałam owu, a dziś jest 21 dc.
To wszystko przez to że te testy są ogólnodostępne i tanie hahahaSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaledwie 8dpo jesteś xD Wiec nic dziwnego ze wyszedł negatyw a jaki robilas chodzi mi o firme .
No co ??? haha grunt to szczerosc ja chciałabym posiadać takie usteczka mrr xD Jarałabym się nimi dzień i noc19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattti wrote:Moge zapytać czy twoj awatar to ty ? Jesli tak to muszę przyznac że masz zajebiste usta w sensie kształt Brałabym jak bylabym facetem xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 16:14
Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kattti wrote:ewelaaa tylko nie testuj jeszcze dopiero najwczesniej 10 dpo szkoda nerwow i testów ;p
Szczęśliwa_Mama, Kattti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja bym połączyła ten z góry tylko zamiast tych ciemno szarych wstawek dałabym drewno drewno jest super!
Kati niestety ale mój Stary prowadzi firmę 400km od domu wiec jak jedzie do pracy to się nie widujemy w ogóle także chłopaki w moim organizmie musza czekać cierpliwie :p ja lubię kwiaty doniczkowe ale muszę mieć takie nieśmiertelne bo nie mam za bardzo do tego ręki :p
Ewela fajnie, ze zaczęłaś testowanie chociaż jest na co czekać :p lubię takie emocjeSzczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89, Kattti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Ej dziewczyny jak wy tu wstawiacie obrazki? bony ja jestem chyba z innej epoki hahaha
zakladka z lewej strony " NA FORUM "
Wybierasz plik tzn zdjecie i rozmiar najlepiej 500x500 wciskasz zapodaj i kopiujesz link BBCode - ten calkiem na dole potem wrzucasz tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 18:50
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość