2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMożna też dodawać zdjęcia na fotosik.pl
Dzięki dziewczyny za opinie
Mąż chce elewacje z drewnem, a ja z szarym he he
Ale chyba coraz bardziej przekonuję się do drewna
Jak mężuś zgodzi się na dach grafitowy, który jest na drugim zdjęciu (na pierwszym
jest czarny), to ja zgodzę się na drewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 19:25
Kattti lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Można też dodawać zdjęcia na fotosik.pl
Dzięki dziewczyny za opinie
Mąż chce elewacje z drewnem, a ja z szarym he he
Ale chyba co raz bardziej przekonuję się do drewna
Jak mężuś zgodzi się na dach grafitowy,który jest na drugim zdjęciu (na pierwszym jest czarny), to ja zgodzę się na drewnoKattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj czuję się "mokra", więc chyba dni płodne mi się zaczynają, 9dc...
Ściągnęłam sobie aplikację kalendarzyk i ona też pokazuje mi dni płodne
Ale to jeszcze nie ten miesiąc...
Lecę myć dzieciaki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 20:25
Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Dzisiaj czuję się "mokra", więc chyba dni płodne mi się zaczynają, 9dc...
Ściągnęłam sobie aplikację kalendarzyk i ona też pokazuje mi dni płodne
Ale to jeszcze nie ten miesiąc...
Lecę myć dzieciaki. -
Troche w ciemno bo nie pokazałas wyposażenia swojej willi exclusive haha dobraaa my tu gadu gadu, a zapomniałam powiedzieć że moja tempka dziś 37,01 i ogólnie nie spada teraz poniżej 37
Mamuśka to bierz swojego ogiera w obroty!!!! To jest wasz czas hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 20:43
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Troche w ciemno bo nie pokazałas wyposażenia swojej willi exclusive haha dobraaa my tu gadu gadu, a zapomniałam powiedzieć że moja tempka dziś 37,01 i ogólnie nie spada teraz poniżej 37
Mamuśka to bierz swojego ogiera w obroty!!!! To jest wasz czas haha19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Kattti wrote:Moja dzisiaj 36.7 taka sama jak wczoraj ale szyjka srednio otwarta twarda i srednio ulozona byla z rana ale nie wiem czy brac ja na poważnie bo cos o 5 wstalam potem o 6 a potem o 7 i tak szczerze to mierzenie bylo po xxx wstawianiu a nie od razu ... zobacze jak jutro bedzie wygladac jak na moje toi tak chyba szykuje się do @ chociaz sama nic nie wiem z tego bo mi dopiero sie otwierala w dniu @ mowie mam tak pokreceony ten cykl ze nic nie wiem
Pewnie ze się spodoba, ja zawsze bardzo ciesze się z takich prezentów od moich przedszkolakowKattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość