2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też tak gorąco sie zrobiło, duszno wręcz znowu burza będzie pewnie jak od kilku dni.. Poza bólem głowy to tylko spać mi sie chce, ale to chyba przez te upały, wykanczaja mnie... Ogólnie czuje się nawet spoko i Nawet dziś nie miałam mdłości
Wróciłam z pracy, polezakuje chwile i musze posprzątać, zwłaszcza podłogi bo już pełno sierści i piachu sie nanioslo.
AA wczoraj kupiłam w biedronce foremki na lody i wieczorem zamierzam zrobić swojskie wisniowe i bananoweKattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:U mnie też tak gorąco sie zrobiło, duszno wręcz znowu burza będzie pewnie jak od kilku dni.. Poza bólem głowy to tylko spać mi sie chce, ale to chyba przez te upały, wykanczaja mnie... Ogólnie czuje się nawet spoko i Nawet dziś nie miałam mdłości
Wróciłam z pracy, polezakuje chwile i musze posprzątać, zwłaszcza podłogi bo już pełno sierści i piachu sie nanioslo.
AA wczoraj kupiłam w biedronce foremki na lody i wieczorem zamierzam zrobić swojskie wisniowe i bananowe
My mielismy szczury 4 szt samce ale jak zaciążyłam to musieliśmy je wydać ze wzgledu iż mi tak zapach sie wyostrzył że normalnie nie potrafiłam zniesc ich zapachu -
Kattti wrote:Macie zwierzątka jakies ze piszesz o siersci ?
My mielismy szczury 4 szt samce ale jak zaciążyłam to musieliśmy je wydać ze wzgledu iż mi tak zapach sie wyostrzył że normalnie nie potrafiłam zniesc ich zapachu
-
nick nieaktualnyNo jednak nie czuję się na siłach w tej chwili na ciążę
Dzieciaki wykończone po spacerze, zjadły po jogurciku i teraz Maciuś śpi, a Kornelcia leży i bajkę ogląda
Kattti a Twoje dzieciaczki grzeczne?
Nie dają Ci popalić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 14:51
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:No jednak nie czuję się na siłach w tej chwili na ciążę
Dzieciaki wykończone po spacerze, zjadły po jogurciku i teraz Maciuś śpi, a Kornelcia leży i bajkę ogląda
Kattti a Twoje dzieciaczki grzeczne?
Nie dają Ci popalić?Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Kati, moje wykresy zaraz po poronieniu też wyglądały dziwnie, więc to chyba normalne. Trzymać Ci kciuki za wytrzymałe żołnierzyki czy wolałabyś odczekać parę cykli?
A co synkowi dolega ? Grypa jakas ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 16:42
-
nick nieaktualnyKehlana plamienia ustały?
Jak się czujesz?
Kattti u nas są momenty, że mam 2 kochane aniołki w domu, ale raczej jak są razem to 2 diabełki he he
Chociaż na spacerku zawsze są grzeczni i idą ze mną za rączkę ♡
Ewelaaa no i znowu narobiłaś mi smaka na lody
Na obiad zrobiłam mielone, ziemniaki i mizzeria. Jutro to samo.
A na podwieczorek zaplanowałam gofry mniam mniamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 16:44
Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kehlana plamienia ustały?
Jak się czujesz?
Kattti u nas są momenty, że mam 2 kochane aniołki w domu, ale raczej jak są razem to 2 diabełki he he
Chociaż na spacerku zawsze są grzeczni i idą ze mną za rączkę ♡
Ewelaaa no i znowu narobiłaś mi smaka na lody
Na obiad zrobiłam mielone, ziemniaki i mizzeria. Jutro to samo.
A na podwieczorek zaplanowałam gofry mniam mniam
Moje jak razem są to masakra jakas... osobno są tylko jak mlody w przedszkolu lub jak zamknie sie w naszej sypialni z samochodami wtedy zakladamy lancuszek aby corka nie wchodzila i synek tam siedzi bawi sie i na tablecie w ciszy oglada bajki wtedy mamy cisze w miare mozliwosci... czasami to wychodze z siebie a raczej kazdego dnia bo nic nie chca sluchac a jak powiem do corki ze ma przestac to braciszek ją broni i mowi do mnie NIE WOLNO !!!!!! i przytula ,caluje siostre taki kochany nagle braciszek xDSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Plamienia ustały i mam nadzieję, że już nie wrócą Ja na razie czuję się dobrze, ale to i tak za wcześnie na objawy. Mam wizytę umówioną na 1 sierpnia, to będzie 6t1d, więc może już będzie serduszko.
Synek ma jakąś paskudną wirusowke, gorączka 39-40 stopni od 3 dni Jutro idę z nim na morfologię.Kattti lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyKehlana wspaniale, że plamienia ustały. Idzie ku dobremu
Trzymamy kciuki za naszą pierwszą fasolkę na wątku ♡
A synkowi może zęby idą i stąd gorączka?
Ja leżę z dzieciakami i oglądamy książeczki wypożyczone z biblioteki
Ale zaraz wychodzimy na plac zabaw, jest trochę chłodniej w końcu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 17:39
Kattti, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Kehlana już Ci zazdroszczę tej wizyty! No i super ze już po plamieniach, możesz być spokojniejsza
Ja dzisiaj praca i praca.... :p nudaaaaa straszna ale robiłam po południu test owulacyjny i wyszedl baaardzo pozytywny, śmieje się ze to jedyne testy na których widzę dwie kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 18:10
Kattti, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Kehlana już Ci zazdroszczę tej wizyty! No i super ze już po plamieniach, możesz być spokojniejsza
Ja dzisiaj praca i praca.... :p nudaaaaa straszna ale robiłam po południu test owulacyjny i wyszedl baaardzo pozytywny, śmieje się ze to jedyne testy na których widzę dwie kreskiSzczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:KATTI CO TAM U CIEBIE BO UCIEKŁAS Z WATKU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 20:10
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość