2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kati Hahahahahah potwierdzam wszystko co pisałaś :p serduszka są, ale ale... od dzisiaj owu może przyjść w ciagu 48 godzin wiec nie ma jeszcze czym się jarac :p daliśmy z siebie poprostu ile mogliśmy teraz już pozostaje czekać ze spokojem co przyniesie los w sumie to mój Stary miał w tym miesiącu powiedziane ze na czas mojej owulacji będziemy w rozjazdach wiec żeby się nie nastawiał i fajnie, ze mimo to chciało nam się tak „pracować” :p ewela taka ilość musi mi wystarczyć bo Stary już 400 km ode mnie a zawodowo zajmuje się rehabilitacja kręgosłupów, przepukliny, wypukliny, rwy kulszowe i inne takie przyjemności dobra laski, zasiadam do netflixa mam nadzieje ze nie zarwę nocki nad jakimś serialem, chociaz.... chyba dla bezpieczeństwa wybiorę film :p
Kattti, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Kati Hahahahahah potwierdzam wszystko co pisałaś :p serduszka są, ale ale... od dzisiaj owu może przyjść w ciagu 48 godzin wiec nie ma jeszcze czym się jarac :p daliśmy z siebie poprostu ile mogliśmy teraz już pozostaje czekać ze spokojem co przyniesie los w sumie to mój Stary miał w tym miesiącu powiedziane ze na czas mojej owulacji będziemy w rozjazdach wiec żeby się nie nastawiał i fajnie, ze mimo to chciało nam się tak „pracować” :p ewela taka ilość musi mi wystarczyć bo Stary już 400 km ode mnie a zawodowo zajmuje się rehabilitacja kręgosłupów, przepukliny, wypukliny, rwy kulszowe i inne takie przyjemności dobra laski, zasiadam do netflixa mam nadzieje ze nie zarwę nocki nad jakimś serialem, chociaz.... chyba dla bezpieczeństwa wybiorę film :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 21:51
-
Aaa tam mogę się z Wami bujać, podoba mi się tez uważam ze jak jest tam we mnie jakiś wariat to i po tygodniu znalazłby drogę do celu ej a wy dziewczyny-mamunie, przy swoich dzieciaczkach tez robiliście tego tupu rzeczy jak mierzenie temp, minitoringi itp? Czy jakoś wychodziło samo z siebie??
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Aaa tam mogę się z Wami bujać, podoba mi się tez uważam ze jak jest tam we mnie jakiś wariat to i po tygodniu znalazłby drogę do celu ej a wy dziewczyny-mamunie, przy swoich dzieciaczkach tez robiliście tego tupu rzeczy jak mierzenie temp, minitoringi itp? Czy jakoś wychodziło samo z siebie??
W staraniach ?
Ja nigdy nie mialam monitoringu w ogóle co to monitoring ? wtf
Nigdy też nie byłam na żadnych badaniach typu progesteron i ciul wie jak te inne sprawy sie nazywają...
Ja jedyne co przy starniach mialam to koniec @ i jazda po całosci aż do samej owulki xD
Oczywiscie temp mierzylam i mierze do tej pory bo juz wspominalam lubie patrzec na te wykresy xD
Pierwszy raz sie suplementuje ale to tylko dlatego że jestem po stracie w przeciwnym wypadku pewnie przez mysl mi by nawet nie przeszlo kupic suplementy.
Ogólnie rzecz biorąc ja w pierwszą ciaze zaszłam w UK wiec tutaj nie ma czegos takiego jak Beta itp tu nik nie lata po pozytywnym tescie ciążowym na bete tak jak latają w polsce bo czegos takiego nie ma Żyje sie spokojniej w tej nieswiadomosci bo w pl jak pojdziesz na bete i zaraz panika ze niby malo przyrasta albo cos xDSzczęśliwa_Mama, Dori1811 lubią tę wiadomość
-
U mnie też żadnych monitoringow nic z tych rzeczy :p w ogóle u nas to śmiesznie wyglądało bo postanowiliśmy zacząć starania na początku roku, no i śmiechem żartem w pierwszym cyklu mówiłam mężowi " chodź zaczniemy sie już starać to może uda sie jeszcze w tym roku" w ogóle do głowy by mi nie przyszło że za pierwszym seksem będzie BACH złoty strzał hahaha
Szczęśliwa_Mama, Kattti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGofry w końcu były na kolację dzieciaki się zajadały.
Chyba z godzinę czytałam Kornelce książeczkę o księżniczkach, aż zaschło mi w buzi Ale cieszę się, że chce, aby jej czytać... bo już Maćka szybko nudzą książeczki. Taką fajną mu wypożyczyłam o zwierzątkach, ale ma ją gdzieś póki co he he
Dori u mnie 2 ciąże za pierwszym razem jedyne co to robiłam sobie testy owulacyjne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 23:06
Dori1811, Kattti lubią tę wiadomość
-
To super potwierdzacie moja teorie ze jak ma coś być to będzie i tyle co do UK to rzeczywiście tam jakos na spokojnie do tego podchodzą, moja bratowa rodziła tam cała trójkę wiec pamietam, ze dużo badań ciążowych robiła w Polsce jak przyjeżdżali czuje się przy Was niedoświadczona wiec czasem wyskoczę z jakimś pytaniem z tej serii
Szczęśliwa_Mama, Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:To super potwierdzacie moja teorie ze jak ma coś być to będzie i tyle co do UK to rzeczywiście tam jakos na spokojnie do tego podchodzą, moja bratowa rodziła tam cała trójkę wiec pamietam, ze dużo badań ciążowych robiła w Polsce jak przyjeżdżali czuje się przy Was niedoświadczona wiec czasem wyskoczę z jakimś pytaniem z tej serii
Dori1811, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Ja przy staraniach o poprzednie ciążę mierzyłam tylko temperaturę, też uwielbiam wykresy ale to może być zboczenie zawodowe, bo pracuję w księgowości i wykresy ogólnie do mnie przemawiają W tych staraniach używałam też testów owulacyjnych, bo ciągle karmię piersią i cykle miałam w cały świat, więc nie chciałam przegapić owulki, bo przy moim synku na seks codziennie nie było szans
Kattti, Dori1811, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Mały dzisiaj pierwsza noc bez gorączki od niedzieli
Ja z tego wszystkiego jestem tak zestresowana że nie spie już od 4 rana... tak sie stresuje tym zakończeniem roku przedszkolnego synka .
Ja w ogóle się dziwie jak nie którym mogą wychodzic testy ciązowe pozytywne w 8-9dpo mi nigdy tak wczesnie nie wyszedł...U mnie jak pojawił się cien cienia z cienia to w 10 dpo dopiero i to jednym z lepszych i czulszych testów no wiec nie rozumiem jakim cudem innym potrafia tak wczesnie wyjsc pozytywne i do tego o czulosci 25 ... zonk xD
Zalecenia dla mnie dzis ?
" pierdolnąć ją w łeb "
Może przestanie schizowac się nie swoim zakończeniem roku xD
A tak po za tym to ten tego no ...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a1ff67a4d14.jpg
wtf xD xD xD
A tu cos o mnie ot co
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3ec972daaab.jpg
Tak wiem wiem...mam z głową
Dobrze że chociaż tyle o sobie wiem hah !
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d96fae34764.jpg
Do potem laseczki !Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 08:04
Dori1811, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa mama, jestem ze swoim narzeczonym 5 lat(23sierpnia będzie rocznica) od marca jesteśmy zaręczeni a na 2020 myślimy żeby zaplanować ślub, stwierdziliśmy ze byłoby fajnie gdyby było na nim już nasze dziecko pracuje jak już wcześniej pisałam w gabinecie rehabilitacji kręgosłupów i należę do grona tych szczęśliwych osób, które lubią swoją prace
O nieeee ale jaja xD ovu wyznaczyło mi już owulacje chociaż wg mnie dużo za wcześnie, wg mnie i moich testów, ale może jeszcze się przesunie jak dalej będę uzupełniać temp
Ale ja mam dobrze ze trafiłam na takie zacne grono, będziecie moimi skarbnicami wiedzySzczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość