2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kati aż kilka razy czytałam Twój wpis czy aby dobrze zrozumiałam nie no jaja jakieś będą jak jutro jednak znowu coś Ci tam zaćmi ale ta nasza ekipa wywołuje we mnie emocje!
Szczęśliwa mama nie gadaj głupot, może nie jestem z Wami od samego początku ale ja tez nie jestem w ciąży, wiec jakie sama?! hellllołWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 16:48
Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Kati aż kilka razy czytałam Twój wpis czy aby dobrze zrozumiałam nie no jaja jakieś będą jak jutro jednak znowu coś Ci tam zaćmi ale ta nasza ekipa wywołuje we mnie emocje!
Szczęśliwa mama nie gadaj głupot, może nie jestem z Wami od samego początku ale ja tez nie jestem w ciąży, wiec jakie sama?! helllloł -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti no nie wiem, chyba że ten cień z cienia był widoczny przez jakieś leki, albo te laski tak chciały być w ciąży, że widziały coś czego nie było.
Wśród znajomych i w rodzinie cień cienia potwierdzał ciążę -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Nie ma co gdybać
Jutro rano test zrobisz? O której godzinie? Będę odświeżać wątek co minutę he heSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooo Katii też os czułam że może coś wyjść z tego cyklu to testujemy praktycznie w tym samym czasie, ty jutro ja pojutrze już Ci mówię kochana to jest test Pink superczuly, tak jest napisane na opakowaniu. Pierwszy raz go zastosuje. Podobno wykrywa bardzo wczesna ciąże, tak farmaceutka gadała a ile w tym prawdy nie wiem.. Okaże sie :p
Kattti, kehlana_miyu, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Kattti wrote:Nie mam pojecia na jakiej zasadzie one mialy.. u mnie jak byl cien z cienia to zawsze okazalo sie ze ciaza po kilku testach w kolejnych dniach no ale one byly co nie co bardziej widoczne niz ta dzisiejsza
W niektórych testach widać miejsce, gdzie powinna być kreska testowa, więc mogą oszukać. Mi się nigdy nie zdarzyło, ale widziałam zdjęcia na forach. Mam nadzieję, że Twój cień cienia cienia będzie jutro lepiej widoczny Mi w tym cyklu w 10dpo wyszedł jeszcze negatyw biały jak śnieg, a w 12 dpo były już piękne dwie kreski, więc ja wczesnym negatywom już nie będę dowierzaćKattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Jak się czuje hmm.. Dziwna sprawa bo jednego dnia super, drugiego dnia senna i jakaś taka w ogóle do dupy. Wczoraj było bardzo dobrze, żadnych mdłości a dziś znowu rano mnie pogonilo. Od czasu do czasu pobolewa brzuch, a raczej tak ćmi. Aczkolwiek nie jest to jakiś dokuczliwy ból. Szyjka caly czas wysoko
Szczęśliwa_Mama, Kattti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Ooo Katii też os czułam że może coś wyjść z tego cyklu to testujemy praktycznie w tym samym czasie, ty jutro ja pojutrze już Ci mówię kochana to jest test Pink superczuly, tak jest napisane na opakowaniu. Pierwszy raz go zastosuje. Podobno wykrywa bardzo wczesna ciąże, tak farmaceutka gadała a ile w tym prawdy nie wiem.. Okaże sie :p
Tak o ile nogi z dupy mi dzis nie wyrwie tak mnie rwie...Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:W niektórych testach widać miejsce, gdzie powinna być kreska testowa, więc mogą oszukać. Mi się nigdy nie zdarzyło, ale widziałam zdjęcia na forach. Mam nadzieję, że Twój cień cienia cienia będzie jutro lepiej widoczny Mi w tym cyklu w 10dpo wyszedł jeszcze negatyw biały jak śnieg, a w 12 dpo były już piękne dwie kreski, więc ja wczesnym negatywom już nie będę dowierzać
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Aduszka miło, że do nas zawitałaś
Ja i Kattti też chcemy 3 maluszka.
Kehlana dobrze, że synkowi przeszła gorączka.
Super, relaks posłuży Tobie i fasolce.
A jaki masz teraz plan dotyczący karmienia piersią Adasia?
Chcę go odstawić jakoś jesienią, ale nie bardzo wiem, jak się za to zabrać, bo on jest przeciw Po cichu liczę, że może sam się odstawi jak mleko zmieni smak albo zaniknie. W każdym razie do Bożego Narodzenia chciałabym, żeby już był odstawiony, żeby mu się później pojawienie rodzeństwa nie kojarzyło z odstawieniem.
Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Jak się czuje hmm.. Dziwna sprawa bo jednego dnia super, drugiego dnia senna i jakaś taka w ogóle do dupy. Wczoraj było bardzo dobrze, żadnych mdłości a dziś znowu rano mnie pogonilo. Od czasu do czasu pobolewa brzuch, a raczej tak ćmi. Aczkolwiek nie jest to jakiś dokuczliwy ból. Szyjka caly czas wysoko
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Wiesz jak mam być w ciąży to bez różnicy jaki test, wszędzie powinno wyjść a jak nie no cóż... Będziemy jechać dalej xD
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti, a u Ciebie jak szyjka?
Ewelaaa test kupiłaś, żeby Cię znowu nie podkusiło zaraz zrobić he he19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
E tam, ma wyjść to wyjdzie nie to nie
No kupiłam kupiłam ale specjalnie trzymam, bo jutro jedziemy cała rodzinka do przyjaciolki na weekend. Na roczek jej synka. No i obiecałam że zatestuje u niej i przy niej haha podjarala się bardziej niż ja, nie wiem czemu bo różnie przecież może być.Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość