2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:No właśnie hmmm tak na poważnie to hemoglobinę mam w normie, bo 14 [12-16], tylko żelazo 26 [37-145]... niby zielone światło od gina dostałam
Ale lekarz rodzinny przepisał mi żelazo na 3 miesiące (do września)... i sama nie wiem co tu robić
Swoją drogą moje pszczółki pochwalę sie iż z męzem bralismy udział w konkursie Obuwia firmy Bartek na fejsie a mianowicie :
Niespodzianka na początek tygodnia! – Tom@Jerry Liczbowe obrazki - od Boomerang TV . Chętnych prosimy o przesłanie maila na adres [email protected] w tytule wpisując „Liczbowe obrazki” oraz by móc dopełnić formalności w związku z nowymi regulacjami RODO prosimy o dołączenie do wiadomości poniższego. „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Bartek S.A. w celu wzięcia udziału w zabawie „Liczbowe obrazki” Grę dostaje 8, 18 i 47 osoba, która prześle mail. Zapraszamy do zabawy
Wysłałam ze swojego maila i z maila męża mój mail nie wygrał ale męża mail wygrał Dostał zwrotną wiadomosc aby odesłał im adres i numer tel do wysylki dla kuriera hihiSzczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Dziewczyny moje obyscie miały rację ale nie ukrywam że fajnie by było gdyby jeszcze któraś z was była w tym błogosławionym stanie. Wtedy byłoby mi raźniej hahaha
-
Kattti wrote:Ja moge wspierac cię w trakcie zachcianek w jedzeniu chetnie pochrupię z tobą jakieś chipsy itp xD haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 13:42
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti super, brawo
Ja już zgłupiałam i patrzę w necie kiedy mam dni płodne he he
hmmm testy owulacyjne nie zdążą mi przyjść jak przez allegro zamówię
Ja obiad mam z soboty - pomidorowa w lodówce stoi wiec tylko makaron i mamy oobiad a jest taki upal ze wytrzymac sie nie da ...Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:26-27
Ja mam 28 dniowe i owulka wystepowala mi 15 dc
Ale wiadomo że czasem moze sie przesunac lub przyspieszyc wszsytko ma na to wpływ wiec zaleca sie wspolzyc co drugi dzien minimum chociaz my jak sie staramy to rypiemy codziennie jak mroweczki xD dopiero po rzekomej owulce przystopujemy hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 14:32
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra, kończę z tym wariowaniem
Najwyżej ten cykl jeszcze sobie odpuszczę
Zobaczę jak będzie z Wami
Chyba zrobię sobie sama prywatnie wynik żelaza w laboratorium...
Teraz jestem i tak uziemiona, bo nie wyjadę z podwórka, krokwie, deski są przy bramie... no i tego zęba chce wyleczyć, dentystka 30 lipca... a i kwas foliowy biorę dopiero miesiącKattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Dobra, kończę z tym wariowaniem
Najwyżej ten cykl jeszcze sobie odpuszczę
Zobaczę jak będzie z Wami
Chyba zrobię sobie sama prywatnie wynik żelaza w laboratorium...
Teraz jestem i tak uziemiona, bo nie wyjadę z podwórka, krokwie, deski są przy bramie... no i tego zęba chce wyleczyć, dentystka 30 lipca... a i kwas foliowy biorę dopiero miesiąc19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamusia ja mam cykle 25-26 dni i owulka była już w 12 dc. Potwierdzone testem owulacyjnym więc ty podejrzewam mogłaś mieć 13-14 dc.
Katiii nie strasz, ja biorę kwas od kwietnia hahaha czyli co trojaczki beda jak nic o jaaa tfu tfu odpukać :pKattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Blizniaki to albo w rodzinie muszą być albo jak długo się bierze hormony i zaczyna starania zaraz po odstawieniu. Tak słyszałam :p
Eeej dziewczyny zabierzcie ode mnie te małosolne i kabanosy!!! xD
A teraz pół żartem pół serio, pamiętacie swoje ciążowe zachcianki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 15:38
Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tak wyczytałam ze to zwieksza szanse a blizniaki nie bylo zmianki o tym że w rodzinie musza byc blizniaki aby samemu je urodzić w końcu kiedys o blizniakach nikt nie słyszał i skads musiały zaczac sie rodzic
U syna - kilogramami jadłam owoce...
Z córka słodycznie strasznie mnie bralo