2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKattti wrote:Tak skromnie dopiero rozpoczełas 43 cykl i to nazywa się luzne podejscie
Tu na ovufriends to po 3 cyklach mają załamki xD haha
Ja sie nie załamuje bo wiem ze to nic nie dai ucieknie mi ochota na sex, a na to nie moge pozwolic hehe bo uwielbiam xD19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelaaa a jaki telefon teraz masz? Ja się zastanawiam nad Samsungiem Galaxy
Powtórzę się, ale naprawdę cieszę się, że jest tutaj taka fajna i luźna atmosfera. Starania o maluszka i oczekiwanie na testowanie ma być przyjemnością
Kattti oczywiście, że każdy ma prawo udzielać się na tylu wątkach ile chce, ja sama udzielam się jeszcze na jednym. Jestem w nim już długo i też są tam fajne dziewuszki Ale mówiłyśmy, że zależy nam na czynnych dziewczynach i rzeczywiście wejście na nasz wątek i napisanie "test negatywny" zajęłoby jej 10 sekund
Phia Witaj
No właśnie nie wiem co zrobić jak zaciążymy... też nie przepadam za fioletową stroną... pomyślimyKattti, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:ewelaaa a jaki telefon teraz masz? Ja się zastanawiam nad Samsungiem Galaxy
Powtórzę się, ale naprawdę cieszę się, że jest tutaj taka fajna i luźna atmosfera. Starania o maluszka i oczekiwanie na testowanie ma być przyjemnością
Kattti oczywiście, że każdy ma prawo udzielać się na tylu wątkach ile chce, ja sama udzielam się jeszcze na jednym. Jestem w nim już długo i też są tam fajne dziewuszki Ale mówiłyśmy, że zależy nam na czynnych dziewczynach i rzeczywiście wejście na nasz wątek i napisanie "test negatywny" zajęłoby jej 10 sekund
Phia Witaj
No właśnie nie wiem co zrobić jak zaciążymy... też nie przepadam za fioletową stroną... pomyślimy
Tak wiec apeluję o karę dla ciebie za zdradzieckie przesiadywanie na innym wątku !
* 10 przysiadów
* 10 brzuszków
* 10 razy seksu pod rzad xD
Po zrealizowaniu kary proszę o odzew xD
No własnie może tutaj zostaniemy i tyle po co latac na fioletową bez sensu... przylezie nam jakas desperatka i wtedy bedzie nas wkurwiac xDSzczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhe he Kattti jesteś the best
Zarzekać się nie będę, bo może mi się zachce dołączyć na fioletową
Ale pamiętam przy drugiej ciąży, że było tyle tych ciężarnych na wątku, że nie mogłam ich zapamiętać. A jak dzień mnie nie było, to nie dałam rady nadrobić 20 stron he heWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 21:11
Kattti, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:he he Kattti jesteś the best
Zarzekać się nie będę, bo może mi się zachce dołączyć na fioletową
Ale pamiętam przy drugiej ciąży, że było tyle tych ciężarnych na wątku, że nie mogłam ich zapamiętać. A jak dzień mnie nie było, to nie dałam rady nadrobić 20 stron he he19ewelaaa89, Phia, Dori1811, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój wykresio szaleje dzisiaj xD
Wyznaczył mi rzekomo nową owulkę z 15dc na 13dc haha a to daje mi 2 dni przed owulką wpółżycie ups xD Dedektor wskazuje na czas współzycia jako DOBRY - przecież to nie tak miało być kuzwa !!!
Sama nie wiem czy się śmiać czy płakać... czy to co wyznaczył to prawda czy nie...z jego wyliczeń wynika że dzisiaj mam 7dpo hahaha no OKEY !!!! xD
Ide zrobić kawę bo na trzeźwo tego nie przełknę ...
Mój mężuś ma wolne wiec mam labe z odprowadzaniem synka do przedszkola
Ewelaaa kontrola szyjki i meldunek pls
Moja temp dzis wyskoczyła na 37.1 xD za 2 min byla juz 37.3 trololo kiedy mialam taką temp ostatnio ? U córki w ciaży xD
Wogóle dzień dobry w ten piękny poranek...a nie wlazłam z buciorami jak do siebie xDWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 09:20
Dori1811, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kati myśle ze trzeba się śmiać bo to jaja by były jakbyś w tym cyklu zaszła w ciąże a temp rzeczywiście wysoka, mi jeszcze nigdy nie przekroczyła 37stopni chyba ze coś podrinkowalam dzień wcześniej :p Phia, my się powoli rozpędzamy ale jak już ruszymy to będzie jazda bez trzymanki xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 08:44
Kattti, Szczęśliwa_Mama, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Kati myśle ze trzeba się śmiać bo to jaja by były jakbyś w tym cyklu zaszła w ciąże a temp rzeczywiście wysoka, mi jeszcze nigdy nie przekroczyła 37stopni chyba ze coś podrinkowalam dzień wcześniej :p Phia, my się powoli rozpędzamy ale jak już ruszymy to będzie jazda bez trzymanki xD
Wy jak zaciążycie to na 6 raczkach nie skończycie xD
Ja już za stara bede Nigdy nie myslalam że zachce mi się miec wiecej niż dwójkę dzieci xD Wczesniej o jednym chociaż marzyłam bo z ex te 4 lata staran i nic z moim mezem pierwszy cykl i hop synek jest z córko to samo tylko wystarczylo w dniu urodzin syna powiedziec ze czas na kolejne xD Bo jak to jedynak ? Musi miec rodzeństwo tym bardziej mieszkajac za granica musi miec towarzystwo w domu i tak mamy córę A w lutym zachcialo mi się kolejnego i ciup tez za pierwszym machnieciem no ale stracilismy ..
Teraz czekam i mam nadzieje że ten wykres plata mi figle albo cos ostro pil w nocy i skacze jak popaprany xD -
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Kati myśle ze trzeba się śmiać bo to jaja by były jakbyś w tym cyklu zaszła w ciąże a temp rzeczywiście wysoka, mi jeszcze nigdy nie przekroczyła 37stopni chyba ze coś podrinkowalam dzień wcześniej :p Phia, my się powoli rozpędzamy ale jak już ruszymy to będzie jazda bez trzymanki xD
Ja czekam na badanie meza i wtedy nd wiadomo co z nami nie tak :}Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattti wrote:To rozumiem że u ciebie wszystko jest ok i że sie badałas ?
Może wystarczą wam jakies suplementy na wzmocnienie i bedzie gitarkaKattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was dziewczynki
Phia to trzymam kciuki za badanie męża
Kattti szaleństwo ja też nie wiem co myśleć o Twojej temperaturze... hmmm jazda bez trzymanki
Na pewno od Was nie odejdę, no co Ty Razem zdecydujemy co robimy.
Patrzę, że ja w końcu ostatnia zaciążę
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Witam Was dziewczynki
Phia to trzymam kciuki za badanie męża
Kattti szaleństwo ja też nie wiem co myśleć o Twojej temperaturze... hmmm jazda bez trzymanki
Na pewno od Was nie odejdę, no co Ty Razem zdecydujemy co robimy.
Patrzę, że ja w końcu ostatnia zaciążęKattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Maz ma badanie 31 lipca.. Wiec zobaczymy co z jego strony jest... Bo gin kazala zrobic a ja zrobilam to trzeba bylo... Tylko prolaktyne ciut podwyzszona mam a progesteron 5... Tsh mowila ze idealne..
teraz tylko czekac na mezaPhia lubi tę wiadomość