2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem na ovufriend krótko ale to akurat widziałam kurde ja nie wiem czy bym miała głowę do tego żeby po pozytywnym teście mierzyć temperaturę bo chyba od rana do nocy skakałabym pod sufit ze szczęścia :p a z termometrem rozstałaby się na dlugooooo :p
Kattti, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Jestem na ovufriend krótko ale to akurat widziałam kurde ja nie wiem czy bym miała głowę do tego żeby po pozytywnym teście mierzyć temperaturę bo chyba od rana do nocy skakałabym pod sufit ze szczęścia :p a z termometrem rozstałaby się na dlugooooo :p
Wczesniej tez pisalam na innym watku bo te laski zakladaja co miesiac nowy watek i sie przenoszą.. na tym wczesniejszym jedna pisala o tym że jest zalamana bo facet jej nie doszedl xD a wiedzial ze musi byc gotowy bo ma te dni... glupia dosłownie nie da sie inaczej nazwac takich osób...facet musi ? facet nic nie musi!!!! Facet to nie maszyna to też człowiek ,też ma uczucia i jak taki facet ma taka histeryczke w domu to sie nie ma co dziwic ze nie dochodzi sluchajac codziennie nad glowa ze on musi !!! nosz kur...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 17:27
-
O matkooo dziewczyny, tym bardziej ciesze się że trafiłam do was na początku jak chodzilam po forach i szukałam odpowiedniego wątku dla siebie, myślałam że to że mną jest coś nie tak :p haha wszystkie mierzyły codziennie tempke, miały jakieś monitoringi, beta tak jak napisałaś niemalże codziennie. Pomyślałam sobie kurde może tak trzeba, bo tylko ja jedna nie mierzylam żadnych temperatur, monitoringi? A na co to komu... Jakieś leki? Mój jedyny suplement to kwas foliowy heh no i w ciąży jak byłam to brałam jakieś vitamama czy coś w tym stylu. Nic poza tym:D nie kumam po co sie tak srac.. W ogóle nie miałam z nimi o czym pisać serio, jak zagaic rozmowę. A i jeszcze jak próbowałam coś skomentować w formie żartu, albo w ogóle napisałam coś niezwiazanego ze staraniami, to najzwyczajniej w świecie mnie olewały myślałam sobie a pierd*** to forum i to całe ovufriend. Skoro tu są same histeryczki to robie wypad z baru..... Aż trafiłam na was! i zostałam hehehe
Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Kattti wrote:No to chyba zdazylas przeczytac wszystko co pisalam
Wczesniej tez pisalam na innym watku bo te laski zakladaja co miesiac nowy watek i sie przenoszą.. na tym wczesniejszym jedna pisala o tym że jest zalamana bo facet jej nie doszedl xD a wiedzial ze musi byc gotowy bo ma te dni... glupia dosłownie nie da sie inaczej nazwac takich osób...facet musi ? facet nic nie musi!!!! Facet to nie maszyna to też człowiek ,też ma uczucia i jak taki facet ma taka histeryczke w domu to sie nie ma co dziwic ze nie dochodzi sluchajac codziennie nad glowa ze on musi !!! nosz kur...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 17:44
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:O matkooo dziewczyny, tym bardziej ciesze się że trafiłam do was na początku jak chodzilam po forach i szukałam odpowiedniego wątku dla siebie, myślałam że to że mną jest coś nie tak :p haha wszystkie mierzyły codziennie tempke, miały jakieś monitoringi, beta tak jak napisałaś niemalże codziennie. Pomyślałam sobie kurde może tak trzeba, bo tylko ja jedna nie mierzylam żadnych temperatur, monitoringi? A na co to komu... Jakieś leki? Mój jedyny suplement to kwas foliowy heh no i w ciąży jak byłam to brałam jakieś vitamama czy coś w tym stylu. Nic poza tym:D nie kumam po co sie tak srac.. W ogóle nie miałam z nimi o czym pisać serio, jak zagaic rozmowę. A i jeszcze jak próbowałam coś skomentować w formie żartu, albo w ogóle napisałam coś niezwiazanego ze staraniami, to najzwyczajniej w świecie mnie olewały myślałam sobie a pierd*** to forum i to całe ovufriend. Skoro tu są same histeryczki to robie wypad z baru..... Aż trafiłam na was! i zostałam hehehe
Wiekszosc rzeczy o ktorych pisaly nie ogarnialam jakies skroty jakies leki wtf mówie ze kur co ? xD
W ogóle najbardzie irytuja mnie takie ktore dopiero co zaczely sie starac a panikują jakby starały sie conajmniej z 5 lat xD
Tez myslalam ze jestem jakas inna wiec wiem co czulas -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Ostroooo hahaha szczerze to naprawde współczuję takiemu facetowi i wcale się nie dziwię że nie doszedł
Ona weszła na forum i pisze...
" Jeste mega załamana miałam dni płodne i owulacje 2 dni temu a mój facet 3 dni przed owulacją nie doszedł ... dopiero za drugim razem mu sie udało jak widział moje rozczarowanie. Jestm mega załamana !!! Ryczec mi się chce Nic z tego cyklu nie bedzie, na straty. Wkurzył mnie bo wiedział ze mam płodne mówiłam mu ze owulacja jest wiedział kiedy a on nie doszedł !!!! tylko mi zależy na tym dziecku "
Ogarnijcie to Ryje głowe jak nic ja po takich słowach to bym się zastanawiała czy chce miec z taką laska dziecko w ogole A zaznacze ze ona stara sie dopiero 3 cykl19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:O kur*** no nie wierze. Jak czytam coś takiego to zastanawiam się czy to nie jest jakaś prowokacja. Nie chce mi sie aż wierzyć że niektóre laski mogą być tak durne
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattti wrote:No ale wez tej .... jak ja zaczelam czytac jej zale z rana co pisala to nie wiedzialam czy ja snie czy nie
Ona weszła na forum i pisze...
" Jeste mega załamana miałam dni płodne i owulacje 2 dni temu a mój facet 3 dni przed owulacją nie doszedł ... dopiero za drugim razem mu sie udało jak widział moje rozczarowanie. Jestm mega załamana !!! Ryczec mi się chce Nic z tego cyklu nie bedzie, na straty. Wkurzył mnie bo wiedział ze mam płodne mówiłam mu ze owulacja jest wiedział kiedy a on nie doszedł !!!! tylko mi zależy na tym dziecku "
Ogarnijcie to Ryje głowe jak nic ja po takich słowach to bym się zastanawiała czy chce miec z taką laska dziecko w ogole A zaznacze ze ona stara sie dopiero 3 cykl
weszłam tu przez przypadek
i zaciekawił mnie post to poczytałam dalej teksty boskie heh
Nakrecanie sie to najgorsza rzecz w starania... a szczegolnie na poczatku staran...Kattti, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Phia witamy podoba mi się twoja stopka dotyczącą testowania
Bd czuła ze to ten cykl to zrobie test ;p
na razie tego nie czuje
witamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 18:53
19ewelaaa89, Kattti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Mam na imię Ania
27 lat w grudniu pęknie
Staramy się o 1 maluszka xD
Dopiero co rozpoczęłam 43 cs
Coś jeszcze chcecie wedziec to pytajcie smiało
Tu na ovufriends to po 3 cyklach mają załamki xD haha19ewelaaa89 lubi tę wiadomość