X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na ovufriend krótko ale to akurat widziałam :) kurde ja nie wiem czy bym miała głowę do tego żeby po pozytywnym teście mierzyć temperaturę bo chyba od rana do nocy skakałabym pod sufit ze szczęścia :p a z termometrem rozstałaby się na dlugooooo :p

Kattti, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Jestem na ovufriend krótko ale to akurat widziałam :) kurde ja nie wiem czy bym miała głowę do tego żeby po pozytywnym teście mierzyć temperaturę bo chyba od rana do nocy skakałabym pod sufit ze szczęścia :p a z termometrem rozstałaby się na dlugooooo :p
    No to chyba zdazylas przeczytac wszystko co pisalam :D
    Wczesniej tez pisalam na innym watku bo te laski zakladaja co miesiac nowy watek i sie przenoszą.. na tym wczesniejszym jedna pisala o tym że jest zalamana bo facet jej nie doszedl xD a wiedzial ze musi byc gotowy bo ma te dni... glupia dosłownie nie da sie inaczej nazwac takich osób...facet musi ? facet nic nie musi!!!! Facet to nie maszyna to też człowiek ,też ma uczucia i jak taki facet ma taka histeryczke w domu to sie nie ma co dziwic ze nie dochodzi sluchajac codziennie nad glowa ze on musi !!! nosz kur...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 17:27

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matkooo dziewczyny, tym bardziej ciesze się że trafiłam do was :D na początku jak chodzilam po forach i szukałam odpowiedniego wątku dla siebie, myślałam że to że mną jest coś nie tak :p haha wszystkie mierzyły codziennie tempke, miały jakieś monitoringi, beta tak jak napisałaś niemalże codziennie. Pomyślałam sobie kurde może tak trzeba, bo tylko ja jedna nie mierzylam żadnych temperatur, monitoringi? A na co to komu... Jakieś leki? Mój jedyny suplement to kwas foliowy heh no i w ciąży jak byłam to brałam jakieś vitamama czy coś w tym stylu. Nic poza tym:D nie kumam po co sie tak srac.. W ogóle nie miałam z nimi o czym pisać serio, jak zagaic rozmowę. A i jeszcze jak próbowałam coś skomentować w formie żartu, albo w ogóle napisałam coś niezwiazanego ze staraniami, to najzwyczajniej w świecie mnie olewały :D myślałam sobie a pierd*** to forum i to całe ovufriend. Skoro tu są same histeryczki to robie wypad z baru..... Aż trafiłam na was! :D i zostałam hehehe :)

Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori niektóre mają ostro na bani jak widać :D hehe dobrze ze my tak nie fiksujemy i całe szczęście że są jeszcze takie osoby jak wy!

Kattti lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti wrote:
    No to chyba zdazylas przeczytac wszystko co pisalam :D
    Wczesniej tez pisalam na innym watku bo te laski zakladaja co miesiac nowy watek i sie przenoszą.. na tym wczesniejszym jedna pisala o tym że jest zalamana bo facet jej nie doszedl xD a wiedzial ze musi byc gotowy bo ma te dni... glupia dosłownie nie da sie inaczej nazwac takich osób...facet musi ? facet nic nie musi!!!! Facet to nie maszyna to też człowiek ,też ma uczucia i jak taki facet ma taka histeryczke w domu to sie nie ma co dziwic ze nie dochodzi sluchajac codziennie nad glowa ze on musi !!! nosz kur...
    Ostroooo hahaha szczerze to naprawde współczuję takiemu facetowi i wcale się nie dziwię że nie doszedł :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 17:44

Kattti lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    O matkooo dziewczyny, tym bardziej ciesze się że trafiłam do was :D na początku jak chodzilam po forach i szukałam odpowiedniego wątku dla siebie, myślałam że to że mną jest coś nie tak :p haha wszystkie mierzyły codziennie tempke, miały jakieś monitoringi, beta tak jak napisałaś niemalże codziennie. Pomyślałam sobie kurde może tak trzeba, bo tylko ja jedna nie mierzylam żadnych temperatur, monitoringi? A na co to komu... Jakieś leki? Mój jedyny suplement to kwas foliowy heh no i w ciąży jak byłam to brałam jakieś vitamama czy coś w tym stylu. Nic poza tym:D nie kumam po co sie tak srac.. W ogóle nie miałam z nimi o czym pisać serio, jak zagaic rozmowę. A i jeszcze jak próbowałam coś skomentować w formie żartu, albo w ogóle napisałam coś niezwiazanego ze staraniami, to najzwyczajniej w świecie mnie olewały :D myślałam sobie a pierd*** to forum i to całe ovufriend. Skoro tu są same histeryczki to robie wypad z baru..... Aż trafiłam na was! :D i zostałam hehehe :)
    Hahaha otóż to... ja tam rozumiem suplementy niech se biorą ja tez pierwszy raz biore ale to tylko dlatego że poroniłam i chce w miare mozliwosci jakos sie zabezpieczyć może pomoże moze nie tego nie wiem ale nie zaszkodzi spróbowac.. temp tak jak wspomnialam na poczatku mierze bo lubie patrzec na wykres xD no a teraz bardziej bo obserwacje robie czy bedzie taki jak z przed poronieniem czy nie .
    Wiekszosc rzeczy o ktorych pisaly nie ogarnialam jakies skroty jakies leki wtf mówie ze kur co ? xD
    W ogóle najbardzie irytuja mnie takie ktore dopiero co zaczely sie starac a panikują jakby starały sie conajmniej z 5 lat xD
    Tez myslalam ze jestem jakas inna wiec wiem co czulas :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Ostroooo hahaha szczerze to naprawde współczuję takiemu facetowi i wcale się nie dziwię że nie doszedł :D
    No ale wez tej .... jak ja zaczelam czytac jej zale z rana co pisala to nie wiedzialam czy ja snie czy nie O.o
    Ona weszła na forum i pisze...

" Jeste mega załamana :( :( miałam dni płodne i owulacje 2 dni temu a mój facet 3 dni przed owulacją nie doszedł ... dopiero za drugim razem mu sie udało jak widział moje rozczarowanie. Jestm mega załamana !!! Ryczec mi się chce :( Nic z tego cyklu nie bedzie, na straty. Wkurzył mnie bo wiedział ze mam płodne mówiłam mu ze owulacja jest wiedział kiedy a on nie doszedł !!!! tylko mi zależy na tym dziecku :( "

Ogarnijcie to :D Ryje głowe jak nic ja po takich słowach to bym się zastanawiała czy chce miec z taką laska dziecko w ogole :D A zaznacze ze ona stara sie dopiero 3 cykl :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo dokładnie te skróty... Jprd jakby po medycynie były. Heh ja do tych wykresów nic nie mam, spoko tylko że ja wole mieć wszystko w mojej aplikacji w telefonie tak mi jakoś wygodniej

Kattti lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kur*** no nie wierze. Jak czytam coś takiego to zastanawiam się czy to nie jest jakaś prowokacja. Nie chce mi sie aż wierzyć że niektóre laski mogą być tak durne :/

Kattti lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    O kur*** no nie wierze. Jak czytam coś takiego to zastanawiam się czy to nie jest jakaś prowokacja. Nie chce mi sie aż wierzyć że niektóre laski mogą być tak durne :/
    Uwierz sa tak durne i jest ich tutaj dużo :) wyobraś sobie taką histeryczke która miałaby zostac mamą... zameczyla by swoim podejsciem dziecko skoro ona tak sie zachowuje teraz. W ogóle cała ciaze jej facet miałby rytą banie bo ciagle byloby jej zle ciagle cos nowego by wymyslala...brak sił

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti wrote:
    No ale wez tej .... jak ja zaczelam czytac jej zale z rana co pisala to nie wiedzialam czy ja snie czy nie O.o
    Ona weszła na forum i pisze...

" Jeste mega załamana :( :( miałam dni płodne i owulacje 2 dni temu a mój facet 3 dni przed owulacją nie doszedł ... dopiero za drugim razem mu sie udało jak widział moje rozczarowanie. Jestm mega załamana !!! Ryczec mi się chce :( Nic z tego cyklu nie bedzie, na straty. Wkurzył mnie bo wiedział ze mam płodne mówiłam mu ze owulacja jest wiedział kiedy a on nie doszedł !!!! tylko mi zależy na tym dziecku :( "

Ogarnijcie to :D Ryje głowe jak nic ja po takich słowach to bym się zastanawiała czy chce miec z taką laska dziecko w ogole :D A zaznacze ze ona stara sie dopiero 3 cykl :D

weszłam tu przez przypadek :-D
    i zaciekawił mnie post to poczytałam dalej :-P teksty boskie heh

Nakrecanie sie to najgorsza rzecz w starania... a szczegolnie na poczatku staran...

Kattti, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    weszłam tu przez przypadek :-D
    i zaciekawił mnie post to poczytałam dalej :-P teksty boskie heh

Nakrecanie sie to najgorsza rzecz w starania... a szczegolnie na poczatku staran...
    Dziękujemy za opinie ;D

Phia lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia witamy :) podoba mi się twoja stopka dotyczącą testowania :D

Phia, Kattti lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Phia witamy :) podoba mi się twoja stopka dotyczącą testowania :D
    Ja sie nie nakrecam bo to mi nie pomoże :-D
    Bd czuła ze to ten cykl to zrobie test ;p
    na razie tego nie czuje :-P
    witam :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 18:53

19ewelaaa89, Kattti lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia no właśnie o to chodzi :D z twoim podejściem zapraszamy do naszego grona ;)

Kattti lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bd was odwiedzac od czasu do czasu :-D
    jesli zapraszacie hehe :-P

Kattti lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiesz nam coś więcej o sobie?

Kattti lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tam zapraszamy wszystkie wyluzowane :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam na imię Ania :-D
    27 lat w grudniu pęknie :-D
    Staramy się o 1 maluszka xD
    Dopiero co rozpoczęłam 43 cs :-P
    Coś jeszcze chcecie wedziec to pytajcie smiało

Kattti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Mam na imię Ania :-D
    27 lat w grudniu pęknie :-D
    Staramy się o 1 maluszka xD
    Dopiero co rozpoczęłam 43 cs :-P
    Coś jeszcze chcecie wedziec to pytajcie smiało
    Tak skromnie dopiero rozpoczełas 43 cykl i to nazywa się luzne podejscie :D
    Tu na ovufriends to po 3 cyklach mają załamki xD haha

‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ