2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Ja mam w telefonie taką apke która naprawde polecam mój kalendarzyk i on mi wylicza :p
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:O jaaa, a mi odkąd się zepsuł tablet mam tylko telefon hehe. Robi mi i za tablet i za laptopa ja bez tel to jak bez ręki :p
Ja to tylko laptop w domu na miescie nic nie uzywam
W ogóle chciałam powiedzieć że siedze na tym forum jak głupia odswieżam watek patrzac czy ktos sie zlituje i cos tu napisze hahaha -
Hahaha Katiii ja to samo :p chyba uzaleznilam się już od tego wątku ja na laptopie siedziałam jak na studiach byłam, wtedy tylko laptop... A teraz telefon przy tyłku hmm... A ja się zastanawiam gdzie jest reszta dziewczyn?! nasza szczęśliwa mamuśka chyba dzisiaj ma romantyczny wieczór z mezem
Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Hahaha Katiii ja to samo :p chyba uzaleznilam się już od tego wątku ja na laptopie siedziałam jak na studiach byłam, wtedy tylko laptop... A teraz telefon przy tyłku hmm... A ja się zastanawiam gdzie jest reszta dziewczyn?! nasza szczęśliwa mamuśka chyba dzisiaj ma romantyczny wieczór z mezem
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Haha dobre porównanie albo tylko nam na glowe padło, że nic nie robimy tylko co chwile sprawdzamy czy są jakieś nowe wpisy na forum hahaha
W ogóle odczuwam wzrost libido po tych 2 tabletkach aż dziwne ze tak szybko by cos mi tu próbowały robic ? Od 3 dni mialam tak niske ze nie mialam w ogole ochoty sie kochac rano tez nie dopiero mnie wzielo po łyknieciu tego oravin-u... czytalam opinie że zwieksza libido 3 krotnie xD -
nick nieaktualnyommm ommmm ymmm ymmm
Boziu a tu nadal nikt od wczoraj nic nie napisał wtf
To ja nie śpię od samej 5:30 siedząc i przebierając nogami powstrzymujac się aby nie wejsc na forum liczać na jakis mega super spam z waszej strony a tu nic... cisza...trolololo smuteczek, zaś znowu sama do siebie piszę popijając w samotnosci czarna kawe, słuchajac smutnych piosenek zaglądajac na okno gdzie spływają krople deszczu - brzmi okropnie? nie ? kuzwa a mialo tak brzmieć !!! xD
Dobra tak na poważnie to prawie tak było tylko bez tego deszczu ,smutnych piosenek
ewelaaa jak tam twoja szyjka dzisiaj ? Zaszalała,zatańczyła ?
Przez waszą ciszę bede zmuszona zaraz zrobić sobie drugą kawe ....
Suplementy łykłam z samego rano tylko jeszcze wieczorem jedna z ovarin musze wziac bo tego 2 dzinnie sie bierze i powinno sie rozdzielic na rano i wieczor wiec tak robie bo nie ktore laski lykaja 2 na raz.
W ogóle powiem wam... mąż wrócił z pracy i ja mu pokazuje leki ale olal to co tam mu pokazuje bo se pomyslal " i tak ciula rozumiem o czym do mnie mowisz xD " haha uwielbiam tą jego nie wiedze Wyciągnełam jego tabletkę z FertilMan jak zjadł obiadek i mu podaje ,,, patrzy na mnie zdziwionym okiem i mówi co to ? xD Wiec mówie ze witaminki dla niego haha musiałbyscie zobaczysc ten jego usmieszek zdziwienia wtf ... i podaje mu pudelko aby nie myslal ze to jakas trutka na szczury bo tabletka dosc spora i niebieska typowo jak na takie gryzonie... czyta tam i sie usmiecha a ja mówie ty sie nie smiej tylko łykaj mi tutaj a on że zaraz najpierw obiad niech sie ułozy ... mówie że nie.. .ze teraz przy mnie bo nie wezmiea po zatym w ulotce piszą zeby łykac zaraz po głównym posilku wiec zjadles to lykaj xD No łyknął sobie a potem go wzielo na romanse ot ot co xD Dzieci wczesnie spały bo wstali wczoraj rano o 6:30 a ze w dzien nie spały to o 19:00 położyłam je spac.
Na dzisiaj robie domowe kebaby na obiad,wczoraj wszystko kupiłam co bedzie mi potrzebne a pomidorowa z wczoraj bedzie na jutro,stoi w lodówce wiec sie nie popsuje
Zas znowu nabazgrałam jak jakas popaprana nastolatka xDSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj utknęłam najpierw u siostry a później do 3 w nocy na netflixie, na szczęście moi super sąsiedzi postanowili od 8 napie*lac młotkami Wiec szybko wróciłam do rzeczywistości :p
Hahahaha Kati myśle, ze mój stary tez zareagowałby podobnie :p dzisiaj na szczęście już wraca do domu, moje libido tez wariuje ale to już chyba z tęsknoty mam nadzieje, ze Stary nie będzie zmęczony po trasie i po turnieju streetballa, który jeszcze rozgrywa dzisiaj w drodze powrotnej do domu w ogóle chciałam Ci Kati podziękować za lekcje dotycząca sprawdzania szyjki bo ja tez tego totalnie nie ogarniam
Ewelaaa wstawaj i pisz jak z ta szyjka bo to teraz będzie hot news! :p
Idę tez robić sobie kawusie, chociaż ja pije taka kawę, ze trudno to nazwać kawa :p z mlekiem cukrem i może z 3 razy w tygodniu :pKattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Ja wczoraj utknęłam najpierw u siostry a później do 3 w nocy na netflixie, na szczęście moi super sąsiedzi postanowili od 8 napie*lac młotkami Wiec szybko wróciłam do rzeczywistości :p
Hahahaha Kati myśle, ze mój stary tez zareagowałby podobnie :p dzisiaj na szczęście już wraca do domu, moje libido tez wariuje ale to już chyba z tęsknoty mam nadzieje, ze Stary nie będzie zmęczony po trasie i po turnieju streetballa, który jeszcze rozgrywa dzisiaj w drodze powrotnej do domu w ogóle chciałam Ci Kati podziękować za lekcje dotycząca sprawdzania szyjki bo ja tez tego totalnie nie ogarniam
Ewelaaa wstawaj i pisz jak z ta szyjka bo to teraz będzie hot news! :p
Idę tez robić sobie kawusie, chociaż ja pije taka kawę, ze trudno to nazwać kawa :p z mlekiem cukrem i może z 3 razy w tygodniu :p
Odżyłam w końcu jakaś żywa dusza się pojawiła skacze z radosci pod sam sufit napierdalajac łbem xD
No wiec faceci chyba tak mają Mój mąż byl pewny że ja te leki tylko dla siebie zamawiałam i chyba stad te zaskoczenie Ale nie ma tak łatwo jak ja to i on w końcu jego nasienie nie musi być nadal jakieś mega super - starzejemy się
Nie ma sprawy ja zwyczajnie lubie pomagać jesli potrafię. Warto samemu się uczyć a potem uczyc kolejne osoby JA nadal mam wysoką twarda i zamknietą ... dzisiaj mam 4dpo
Rzeczywiscie to co pijesz to nie kawa Ja to tam pije dużo z kubka sie nie szczypie czarna musi byc ot co i pomyslec że w wieku 21 at nie tknelam kawy xD
Zastanawiam się czy nie zabrać dzieci do McDonalda na frytki jakoś tak mnie ogarnia ta mysl ale nie bardzo chce mi sie ruszac z domu bo w planie bylo zrobienie zakupów wczoraj aby dzisiaj nie wychodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 09:47
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
No cze krejzolkiii wiecie co to i tak dobrze ze wasi mężowie w ogóle przyjmuja te suplementy. Mój to by na mnie popatrzył jak na pojeb*** i popukal sie w glowe hahaha
Moja szyja bez zmian :p wysoka twarda i zamknieta. Miałam lepic pierogi na obiad ale tak mi sie nie chce jestem niewyspana jakcholera.Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:No cze krejzolkiii wiecie co to i tak dobrze ze wasi mężowie w ogóle przyjmuja te suplementy. Mój to by na mnie popatrzył jak na pojeb*** i popukal sie w glowe hahaha
Moja szyja bez zmian :p wysoka twarda i zamknieta. Miałam lepic pierogi na obiad ale tak mi sie nie chce jestem niewyspana jakcholera.
Nie lep kup gotowce i tyle xD Ja nie lepie bo nie umiem robic takich rzeczy no i też za wygodna jestem a po za tym jakos nie specjalnie jestem za pierogami, lubiec lubie ale nie jakos mega i nie zachwycam sie jak nie którzy
Super - niech tak się utrzymuje... ile dni do @ ci zostało ? Mi szyjka zawsze w dniu spodziewanej @ opada i sie otwiera wtedy wiem od razu że @ przyjdzie... nie ktorym kilki dni przed @ ciekawe jakim przypakiem ty jestes xDWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 10:08
-
nick nieaktualnyGdzie są muszki ,gdzie są pszczółki ? Szukam swej przyjacółki ! xD
Nie no naprawdę muszę coś ze soba zrobić bo pomyslicie że jestem jakaś nie stabilna emocjonalnie,jakiś tepy dzieciak który zachowuje sie jak ostatni popapraniec i wez tu z kimś takim gadaj w ogóle tfu !Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 10:17
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
No ja akurat należe do tych którzy przepadają za pierogami, mogłabym jeść co drugi dzień, tylko farsze zmieniać hehe z resztą synek pierogowy po mamusi gotowcow nie lubie jak dla mnie mamałyga, co swoje to swoje :p ale mąż powiedział że sie zaangazuje więc spoko.
Katiii @ mam dostać 24 lipca ale kurde nie wytrzymam chyba do tego czasu. Zastanawiam się czy mogę zrobić wcześniej i kiedy mógłby już być wiarygodny?!
Aaa i nie przejmuj się żaden z ciebie popapraniec a nawet jeśli to pozytywny mega i jestem z Tobą haha przynajmniej wesoło jest, taka odskocznia od tych codziennych obowiązków piona!Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:No ja akurat należe do tych którzy przepadają za pierogami, mogłabym jeść co drugi dzień, tylko farsze zmieniać hehe z resztą synek pierogowy po mamusi gotowcow nie lubie jak dla mnie mamałyga, co swoje to swoje :p ale mąż powiedział że sie zaangazuje więc spoko.
Katiii @ mam dostać 24 lipca ale kurde nie wytrzymam chyba do tego czasu. Zastanawiam się czy mogę zrobić wcześniej i kiedy mógłby już być wiarygodny?!
Aaa i nie przejmuj się żaden z ciebie popapraniec a nawet jeśli to pozytywny mega i jestem z Tobą haha przynajmniej wesoło jest, taka odskocznia od tych codziennych obowiązków piona!
Dzięki to miło że tak uważasz szczerze mówiąc ja zdazyłam wrócic do domu a ty dopiero odpisałaś
Test wiarygodny najwczesniej 10dpo wczesniej mogą wyjsc cienie jakieś itp i mogą nie być wiarogodne ... czesto cienie znikają dziewczynom chociaż ja nigdy takiej sytuacji nie mialam jak testowałam 8-9dpo i kiedy był cień to on ciemnial z dnia na dzień. Tak czy siak 8-9dpo to bardzo wczesnie wiec nie warto tak szybko testować bo sie tylko można zestresowac
Szczęśliwa_mama zapyla z mężem kwiatki robią to za naszymi plecami a my tak siedzimy czekamy na nią ... wróci z brzuchem i tyle bedziemy ją widziecWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 12:46
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Dobra to poczekam jeszcze tydzień i robię ciekawość mnie zżera..
Katiii no doklanie ostatnio przecież mówiła że chyba chce zacząć wcześniej starania :p jeszcze wyjdzie na to że ona pierwsza będzie brzuchata hehe