2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dori1811 wrote:Ewela, rozumiem, ze jesteś już po owu i czekasz na testowanie? trzymam kciuki!
Tez słyszałam ta teorie o plemnikach, ale jak nie mamy się na codzień ze Starym to później samo tak wychodzi :p ale teraz siła rzeczy będzie serduszek mniej mam nadzieje, ze trafi się jakiś wytrwały plemnik
Kurczę widzę, ze wy wszystkie jesteście super Panie domu, tylko ja taki leń i obiady gotuje od święta :p ale to może dlatego, ze narazie nie bardzo jest dla kogoDori1811, Kattti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe jak ja bym znala swój termin @ to byłby jakiś plus chociaż
Szczerze mówiac nie mam pojecia jak moje cykle teraz beda wyglądały i ilu dniowe będą po tym wszystkim.
Leże oglądam tv a potem obiad zrobie i naczynia pomyje.19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Czesc
Nie udzielalam sie ostatnio bo jestem na urlopie odezwe sie konkretniej
za dwa tygodnie jak wroce
Ja nadal @ nie mam w Polsce ide do lekarza sprawdzic czemu i mam nadzieje ze dostane clostilbegyt.
Pozdrawiam WasKattti, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie -
nick nieaktualnyNiunka87 wrote:Czesc
Nie udzielalam sie ostatnio bo jestem na urlopie odezwe sie konkretniej
za dwa tygodnie jak wroce
Ja nadal @ nie mam w Polsce ide do lekarza sprawdzic czemu i mam nadzieje ze dostane clostilbegyt.
Pozdrawiam WasWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 20:33
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Ja też przed tv kabarety oglądam wcześniej zrobiłam ogórki malosolne bo taka ochotę na nie miałam i zajadam ogorasa z kabanosem i bułka hehe jutro będę jeszcze robić tarte na słodko i mam w planach pokleic pierogi Pogoda nie rozpieszcza, ciągle pada więc trzeba sobie znalezc jakieś zajęcie na weekend
Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Czy u Was tez dziś od rana tak beznadziejna pogoda? Deszcz i szaro brrrrr.... nie stawia mnie to pozytywnie jeśli chodzi o pogodę na moim króciutkim urlopie :p kurczę, dziś mam dopiero 8 dzien cyklu a już mnie lekko ćmi lewy jajnik, trochę wcześnie ale może to tylko znak, ze coś w nim rośnie a nie, ze już pęka (mam nadzieje) :p
Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie sliczna pogoda chociaż wiaterek chlodniejszy ciut to dzieki temu idzie jakos wytrzymac
po za tym jestem w super nastroju bo własnie dotarły do mnie suplementy
Teraz siedze z dziecmi i wcinamy chipsy hehe
Zaraz zrobie sobie kawę bo dopiero z zakupów wróciliśmy.
Wykers wykrył mi rzekomo owulację chociaż sluzu owulacyjnego to ja tam nie mialam no ale ok xD19ewelaaa89, Dori1811 lubią tę wiadomość
-
A mi od przedwczoraj temperatura oscyluje koło 37,00. Dzisiaj mam właśnie tyle wczoraj mialam 37,4. Kurcze nie wiem co ma m o tym myśleć. Od kilku dni mam też nudności ale tylko rano. Ale czy to mozliwe żeby mieć już jakieś objawy?! Skoro serduchowalam w 6 i 8 dc. Dzisiaj jest 17dc.
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Wczoraj mnie nie było, bo trochę się działo... przywieźli drzewo na szkielet dachu Do tego tablet nie chce się włączyć, z komórki nie mogę się zalogować, a laptopa jakoś włączać mi się nie chciało he he.
Muszę sobie kupić nową komórkę
A tak w ogóle dzisiaj mamy z mężem 6 rocznicę ślubu
ewelaaa Ja bym obstawiała ciążę zwłaszcza, że ta temperaturka taka fajna też miałam bardzo szybko kłucia w jajniku, mdłości i kawa przestała mi smakować ale poczekajmy spokojnie do 24 lipca
Rzeczywiście zrobiłam Ci apetyt tymi małosolnymi he he
Kattti A który dzień cyklu masz teraz?
Niunka Udanego wyjazdu, aby pogoda dopisała
Kate2007 Witaj Napisz coś więcej o sobie.
kehlana miyu I co test dzisiaj zrobiłaś?
Dzisiaj na obiad zrobię frytki, kotlety schabowe i oczywiście mizzeriaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 12:52
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:A mi od przedwczoraj temperatura oscyluje koło 37,00. Dzisiaj mam właśnie tyle wczoraj mialam 37,4. Kurcze nie wiem co ma m o tym myśleć. Od kilku dni mam też nudności ale tylko rano. Ale czy to mozliwe żeby mieć już jakieś objawy?! Skoro serduchowalam w 6 i 8 dc. Dzisiaj jest 17dc.
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Hej dziewczyny.
Wczoraj mnie nie było, bo trochę się działo... przywieźli drzewo na szkielet dachu Do tego tablet nie chce się włączyć, z komórki nie mogę się zalogować, a laptopa jakoś włączać mi się nie chciało he he.
ewelaaa Ja bym obstawiała ciążę zwłaszcza, że ta temperaturka taka fajna też miałam bardzo szybko kłucia w jajniku, mdłości i kawa przestała mi smakować ale poczekajmy spokojnie do 24 lipca
Dzisiaj na obiad zrobię frytki, kotlety schabowe i oczywiście mizzeriaKattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Hej dziewczyny.
Dzisiaj na obiad zrobię frytki, kotlety schabowe i oczywiście mizzeria
u mnie 18dc wyznaczył rzekomo owu 15dc wiec moje serduszkowanie wynika 4 dni przed rzekomym owu o ile ono tak naprawde było... jakos nie zaobserwowałam sluzu itp ale mialam 14dc mega ogromny ból prawego jajnika tak mocno nigdy mnie jajki w zyciu nie bolały hm... .
Dedektor wskazuje że czas współzycia jest słaby
Ja dzisiaj robie pomidorówkę nie miałam tak dawno że juz nawet nie pamietam kiedy heheSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:No wlasnie ta temperatura d kilku dni... Czuję się taka jakby mnie coś brało, tylko gardło nie boli hehe a jak wysoko może skoczyć temperatura na początku ciąży? W ogóle czuje się jakoś tak dziwnie
a to ze czujesz że coś cie bierze to dobry znak ja zawsze mialam objaw grypy na ciaze wiec trzymam kciuki aby to było toSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii wszystkiego dobrego z okazji rocznicy kochana :* swietujecie dziś?
Ja własnie chciałam pisac
Szczęśliwa_Mama
Szczescia, miłosci i dużo dzieci życze !Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny