2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane, dzięki za wszystkie życzenia. Ja też wam życzę wszystkiego co najlepsze choć już prawie po świętach
U nas całe święta w biegu bo cala rodzina blisko siebie i wszyscy chcą żeby sie spotkać
Tyle przygotowań tylko na te 2,5 dnia. Zawsze mnie to zadziwia ale co roku tez wpadam w ten wir przygotowańbilibili lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyJak tam wam minęły święta ? Co znalazłyście pod choinką ?
Ja właśnie przed chwilą wróciłam do domu od rodziców, mąż mi się zbiera do pracy na nockę. "W gościach" - wiadomo, pytania:
1. Kiedy ślub kościelny? Bo teraz to tak trochę żyjecie jak "na wiarę". - moja babcia,
2. Kiedy dziecko?
I nie wróciłam kilka kilogramów cięższa, nie objadłam się, nie upiłam
Jakieś dziwne te święta były.
Za to jutro wizyta wreszcie u mojej pani ginekolog, czekam tylko na dobre wieści, że od marca możemy się zacząć aktywnie próbować rozmnożyć
Miłego wieczoru! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybilibili wrote:Niusia1 jak juz nas troche poczytujesz to wiesz co sie z czym je
Napisz cos o sobie, jak duze dzieciaczki ?
Zawalcz o siebie
Syn ma 8 lat, a córka 4. Po drugiej ciąży nabawiłam sie niedoczynności i przytyłam (już po porodzie) 30 kg, które udało sie w końcu zrzucić jak przestałam karmić piersią (karmiłam 3 lata) i wróciły regularne cykle. W stycznie minie rok starań, nie licząc cykli w których nie było męża (pracuję za granicą). Zawsze chcieliśmy mieć troje dzieci
Przede wszystkim to gratuluję wszystkim oczekującym na dzidzie i trzymam kciuki za staraczki!
-
Siedzę w pracy, na dworu szaro - buro i ponuro, deszcz pada....
A jak Wy dziewczyny spędzacie dzisiejszy dzień i co planujecie na Sylwestra u mnie jak co roku pidzama party w wykonaniu dzieci pojdą spac to chociaż dorośli trochę posiedzą
w zeszłym roku na Sylwestra mielismy jelitowke - licze,że ten będzie bardziej udany
Ag kiedy Ty Kochana testujesz???
Zakręcona Kevin był ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 08:40
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Dziewczyny, nawet nie mówcie mi o pracy! Czuję, że powrót po 33 dniach zwolnienia lekarskiego, 2 stycznia będzie lekko traumatyczny .
Aq1988 trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:U mnie doszło do tego, ze sie ciesze, ze (byc moze) pojde w lutym do szpitala na hsg, bo nie bedzie mnie w pracy! Chyba na głowę upadłam, ale tak mam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 10:36