2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybilibili, ja też trzymam!
Jejku jakie mam urwanie głowy przed tymi świętami, jeszcze się pochorowałam i złapałam jakąś jelitówkę chyba albo coś. Jestem blada, a co zjem to wymiotuje i słabo mi tak jakoś
Zakręcona jak z synkiem? Mam nadzieję, że wszystko dobrze.bilibili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny wczoraj byliśmy u brata męża, bo oni zawsze na całe święta jadą do rodziny jego żony, więc się w święta nie widzimy.
Dlatego robimy sobie takie przedświąteczne spotkanie. Podzieliliśmy się opłatkiem i wymieniliśmy prezentami dla dzieci
Wróciliśmy późno i normalnie ręką i nogą nie chce mi się ruszyć...
Dzieciaki dokazują
Werni wizyta zmieniona
Zakręcona gorączka przeszła synkowi?
Bilibili no to super, że dostałaś zielone światło
Trzymam mocno kciuki!
Ruda współczuję złego samopoczucia i to przed świętami.
Zdrówka
bilibili, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:Była owulacja- także jest jeszcze szansa na "Wrześnióweczkę"
Ja to w ogole nawet nie wiem czy mialam w grudniu owulacje bo nie czulam bolu a zawsze mam mocny bardzo. Pocmilo mnie troche niby w okolicach tej owulacji ale to nie to samo co zawsze .
Nie wazne zreszta . moze w styczniu bedzie .Ag1988, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Zakręcona to zdrówka dla Was ! Jak się ma dzieci to sie ma choroby ja przez tą pogode nie wiem kiedy ostatnio wszyscy byli u mnie zdrowi... masakra....
Ag1988 trzymam kciuki jestesmy ten sam rocznikAg1988 lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualnybilibili wrote:Zakręcona to zdrówka dla Was ! Jak się ma dzieci to sie ma choroby ja przez tą pogode nie wiem kiedy ostatnio wszyscy byli u mnie zdrowi... masakra....
Ag1988 trzymam kciuki jestesmy ten sam rocznikSzczęśliwa_Mama, werni lubią tę wiadomość
-
Przyda sie zdrowko chociaz poqiem Wam ze moj syn procz goraczki nie ma nic wiec to nie biore zbyt jak choribe a cos dziwnego. On raz w zyciu chorowal jak mial 14 m i wsio . Takto sporadyczny katar czasem i yyle ktory znikal zaraz.
Ja wlasnie siedze u kosmetyczki , kawe pije i czekam na swoja kolej . Zakupy zrobione a wy co tam ? -
nick nieaktualnyNiestety sprzątanie... A jak skończę to prasowanko świątecznych obrusów i poszewek.. A potem jak nie padnę to choinka.. Jutro zrobię pazurki, maseczki itd. co by wyglądać na te święta. Na szczęście przyszły mi "świąteczno-niegrzeczne" majteczki także będzie co założyć po kolacji wigilijnej, co by Mąż nacieszył oko
Bilibili dziękuję, ale nie liczę na to, bo patrząc realnie- owulacja jest z tej samej strony co ostatnio... więc dupa raczej.. Ale po lutowej drożności na pewno za jakiś czas się uda!!!
Zakręcona a co robisz ciekawego u kosmetyczki? Super, że Ci się udało, taki relaksik to świetna sprawa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 17:16
-
Ag moja szwagierka miala robiony zabieg udrozniania i w 1 cyklu zaszla w ciaze !!!
Co do majteczek mi tez przyszla dzis paka z obssesive na swieta a dzisiaj pradu nie nylo z godzine wiec same wiecie19ewelaaa89, Ag1988, Parodka lubią tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualnyAg1988 zerknij na 1 stronkę
A ja upiekłam biszkopt, zrobiłam krem, ale przekładać będę jutro.
Zrobiłam marynatę do karkówki, będzie sobie tak w niej leżeć 2 dni, w Wigilię upiekę i bedzie na 1 Dzień Świąt.
Przygotowałam farsz do pierogów i jutro będę lepić z dzieciakamibilibili, Ag1988, Parodka, werni lubią tę wiadomość