2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim .
Ja mam dzis koszmarny dzien , tak mnie barki bola od pracy ... do 15 w robocie , pozniej zakupy do 17 a nastepnie ponad 200 grubo pierogow zrobilam . Czesc dla znajomej na swieta z pracy a czesc na jutrzejsza wigilie pracownicza . Dla nas w domu od rana w wigilie robimy
Jeszcze pracuje w wigilie do 15. Masakra
Synek moj wczoraj na wieczor dostal.goraczki i cholera mu nie schodzi. Tzn po nurofenie schodzi w dol a i on przeciwzapalny wiec jest jak najbardziej okej . Zmierzylam mu teraz a on 39,2 biedaczek jest taki rozpalony. Dobrze ze D juz ma wolne to z nim siedzi a nie moja amma bo jednak przy przeziebieniu chorobie czy w ogolw zlym samopoczuciu rodzic gora. -
nick nieaktualny
-
Agata biedny twój synek może coś złapał. Dobrze ze twój ma wolne.
Ja to już po badaniach, wyniki wieczorem w necie będą. To dobrze tu szybciej mam.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasia1987 wrote:Hej dziewczyny. Mam pytanko dzis 22dc i pierwszy raz na zlecenie ginki badałam progesteron. Czy wynik 15 ng/ml to dobry wynik? Będę wdzięczna za odpowiedź
werni, RudaMaruda25, 19ewelaaa89, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katii nie uciekaj.
Frida tak. Nie wiem może na noc coś zjadłam słodkiego. Na następnej wizycie wezmę skierowanie na krzywa cukrową i insulinowa. -
Ja też się wybiorę na badania ale wizytę mam dopiero 8.01 to po nowym roku sobie machnę. Nie mam skierowania na glukozę ale tez planowałam zbadać na własną rękę. Swoją droga ciekawe czemu w ciazy norma do 92 a normalnie chyba do 100...Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Dzien dobry wszystkim .
No synek dalej goraczkuje ... probowalam sie dostac do gp ale u mnie to graniczy z cudem sprobujemy jeszcze jutro .
Dzieki , mam nadzieje ze mu przejdzie niebawem . Na same swieta sie rozklada albo ma 3 dniowke . a moze miec kilka razy w zyciu dziecko ? Bo juz mial kiedys .
Kattii prosze Cie nooo ...