2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiusia1 - kciuki!
RudaMaruda25 - jak teraz u nas nie zaskoczy, to razem zaczniemy w kwietniu
Bo niby ta drożność w lutym, potem w marcu wakacje, a w kwietniu myślę znowu stymulowane cykle. Także będziemy razem walczyć jak LwiceRudaMaruda25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKciuki się przydadzą, bo jak teraz się nie uda to kolejny cykl przepadnie, mąż wróci w lutym specjalnie na owulacje.
RudaMaruda A można wiedzieć dlaczego tak długo musicie czekać? Czytałam, ale albo nie przyswoiłam informacji, albo przegapiłam. Czy chodzi o to co masz w podpisie?
Werni ciążowe kciuki na wagę złota hihi.
Mam siostrzenice w ciąży i nasz nałóg z mężem to macanie jej brzucha haha (ona mówi że jesteśmy jedynymi przy których jej to nie przeszkadza... chyba jest dla nas łaskawa po prostu sese)werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, ja dzisiaj miałam wizytę, wszystko ok, szyjka długa, ilość wód ok, pomiary dzidziusia jak na 21 tydzień także super, waga 300 gramów No i uwaga... 100% dziewczynka
Szczęśliwa możesz wpisać mi wizytę 15 stycznia 19:30
Na następną wizytę mam zrobić już test obciążenia glukoząRudaMaruda25, Niusia1, Kattii, werni, 19ewelaaa89, bilibili, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmi90 gratuluję córeczki!!
RudaMaruda zatem ściskam kciuki żeby wszystko się ładnie goiło, i niech maj będzie już oczekiwaniem na dzidziusia!
U mnie już chwila odpoczynku, jeszcze tylko pomidorową kończę, bo reszta zażyczyła sobie spaghetti. Strasznie leniwie ta przerwa świąteczna u nas mija.emi_90 lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam:) jestem nową staraczką dopiero od tego miesiąca zaczęliśmy się starać, robiłam test owulacyjny i poszliśmy na całość . 10 stycznia mam mieć @, zobaczymy co to bedzie. TSH mam 2,9 ale podobno dziewczyny z wyższym zachodziły. FT4 18,20 a FT3 5,52. Czy któraś z Was miała podobne wyniki i zaszła w ciąże? Prolaktyna 357
-
nick nieaktualny
-
Hej a mi przyszły dziś wyniki testu pappa z krwi. Dzidziuś zdrowy tylko napisane było że pepowinke ma wokół szyi ale podobno na tym etapie nie ma się co stresować. No i serduszko bije 166 zastanawiam się czy nie za szybko bo z synkiem przez całą ciaze było koło 140 uderzeń. No ale moja gin nic nie skomentowała więc chyba git :p
bilibili, RudaMaruda25, emi_90, Niusia1, werni, Kattii, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Przeczytałam o objawach i musiałam z autobusu wysiąść bo bym pawia poscila na szczęście jeden przystanek mam do przejścia do domu. Tak to nie mam mdłości.
-
Emi jeszcze raz gratuluję córeczki
Ja tez przychodzę z wieściami po wizycie. Dzidziuś rośnie, pokazał ładnie rączki i nóżki. Ma 4,8cm CRL. Lekarz zmierzył przezierność karkową i jest ok, zaproponował też żebym rozważyła też test PAPP-A ale raczej go nie zrobię. Powiedział że raczej nie ma u mnie do niego wskazań ale to moja decyzja i mogę zrobić jeśli chcę. Przez tydzień mam się zastanowić i do niego zadzwonić.
A następna wizyta 18.01 o 12.0019ewelaaa89, werni, emi_90 lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka