2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Po świętach potrzebowałam trochę czasu, żeby odsapnąć, ogarnąć kupę nowych zabawek dzieciaków he he
Ale już jestem
Niusia1 witaj serdecznie zapraszamy do nas.
Iness00 witam ile masz lat, co porabiasz?
werni gratuluję serduszka
A na którą godzinkę masz wizytę?
Ruda to kwiecień/maj ruszysz ze staraniami może akurat uda się od razu myśl pozytywnie
Emi gratuluję córeczki! Fantastyczna wiadomość. Z chyba synek zrobiło się 100% córka superaśnie.
Ewela wspaniale, że wyniki testu Pappa są dobre
Parodka no same dobre wieści tak trzymać
Kattii Kochana. Co u Ciebie słychać? Jak dzieciaki? Zadowolone z prezentów od Mikołaja?
emi_90, 19ewelaaa89, werni, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj od rana sprzątam, teraz skończyłam.
Ksiądz ma u nas chodzić między 17, a 20.
Tak mnie dziwnie brzuch boli, boję się, że za mocno się przeciągnęłam przy myciu okien, a ja tam jeszcze nie do końca zagojone mam.
A co do Sylwestra, posiadówka ze znajomymi. Trzy opcje:TVP, Polsat, TVN
Ale przynajmniej się ubiorę i wymaluję, żeby wyglądać jak Bijons hahaSzczęśliwa_Mama, Parodka, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez planuję Sylwester w piżamie albo przynajmniej w świętym spokoju. Nie mam ochoty się z nikim spotykać. Bede jadla chipsy i oglądała Sławomira
Ciekawe jak długo mój syn wytrzyma. Myślę ze do północy bez problemu, wytrzymała bestia z niego.
Teraz czekam na telefon bo ok 20.00 muszę go odebrać z gwiazdki firmowej mojego teścia. On pracuje w firmie której wlascicielem jest dziadek mojego syna kolegi z przedszkola i przez to zawsze jest zapraszany z dziadkiem na gwiazdkę.19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny