2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja młodsza pierwszy raz nie spala ale tak się wystraszyła, że poszłam z nią do domu i wyściskalam. Tata i starszy szybko dołączyli. Bastek powiedział do niej żeby się nie przejmowała, bo ma prawo się bać i że on w jej wieku też by się bał, i że jutro jej wytłumaczy jak to wszystko działa, dodał że mogliśmy ją uprzedzić że będzie tak bardzo głośno (miał rację)... uwielbiam ich ♡ syn ma aspergera więc jego wypowiedzi są bardzo zaskakujące czasami
bilibili, werni lubią tę wiadomość
-
ale jaki madry.nasza prawie 9 latka siedziała i oglądała z parapetu w kuchni bo imprezowała w piżąmce i nie chciałam aby tak wychodziła na dwór.a widok miała z sasiedniej wsi piękny bo droga równoległa do naszej
Niusia1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda to prawda, organizm człowieka ma w małym paluszku,technologiczne nowinki, eksperymenty itp, ale mają często problemy z empatia, nie rozumieją pewnych uczuć, ale można to ładnie przepracować. Jak po 2 latach nauki rozróżniania emocji i nazywania ich, zadzwoniła jego wychowawczyni, że podszedł do placzacej koleżanki z klasy i pocieszał ją, spytał czy może jakoś pomóc, czy poinformować panią że jest jej smutno... To się obie poplakalyśmy. Od tamtej pory jest ogromnym empatą.
-
nick nieaktualny
-
Niusia1 wrote:RudaMaruda to prawda, organizm człowieka ma w małym paluszku,technologiczne nowinki, eksperymenty itp, ale mają często problemy z empatia, nie rozumieją pewnych uczuć, ale można to ładnie przepracować. Jak po 2 latach nauki rozróżniania emocji i nazywania ich, zadzwoniła jego wychowawczyni, że podszedł do placzacej koleżanki z klasy i pocieszał ją, spytał czy może jakoś pomóc, czy poinformować panią że jest jej smutno... To się obie poplakalyśmy. Od tamtej pory jest ogromnym empatą.
Niusia1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Jeszcze dramat jak cholera, ja mam po 30 dniach niezdolność do pracy i muszę pozałatwiac lekarzy, a dzisiaj mnie w pracy nie powinno być, ale kazdy poinformowany tak jak i ja