2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie wróciłam od teściów, znów się najadłam za wszystkie czasy, a byłam tam od obiadu.
Powiem wam szczerze, że ja to mam dobry kontakt z teściami, ale za to mój mąż z moimi rodzicami ma kontakt żaden.
Wczoraj miałam księdza, wizyta duszpasterska zaliczona, tylko mi ksiądz powiedział, że rzadko nas w kościele widuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
U nas dzisiaj jakiś taki zamulony dzień, pochmurno, od południa to ciemno tak w domu było, że szok.
Sylwester w tym roku u nas w domu z jedynką albo dwójką hehe.
Kolędę mamy dopiero po połowie stycznia, to jeeeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 22:10
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane Dziewczyny, ja również dołączam się do życzeń noworocznych. Wszystkim ciężaróweczkom życzę spokojnych i donoszonych ciąż, urodzenia pięknych i zdrowych dzieciaczków,lekkich i szybkich porodów, a tym starającym się jeszcze, upragnionych II kreseczek na teście jak najszybciej
werni, bilibili, Niusia1 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tez Wam życzę spełnienia marzeń nowych postanowień na nowy rok. Oby nowy rok był lepszy od poprzedniego.
Niusia1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w ostatni dzień roku! Oby ten nowy przyniósł nam wszystkim spełnienie marzeń i mnóstwo zdrówka i uśmiechu!!
Mąż już robi sałatkę gyrosa, opr9cz paluszków i orzeszków to jedyne nierozmrażane danie w naszym ekskluzywnym sylwestrowym menu hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 19:12
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zrobiłam sałatkę z tortellini i do tego ciasto francuskie z brokułami i indykiem, a pół tylko z brokułami i fetą, żebym i ja mogła coś zjeść.
Stary sobie kupił pizzę mrożoną i frytki - chce jeść taki syf to niech je, w sumie i tak wraca z pracy dopiero o 22.
Posiedzimy chwilę ze znajomymi, skoro jeszcze mogę to się napiję. Ambitny plan na Sylwestra telewizor, alkohol, a jak znajomi pójdą to i seks.