2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo 28 grudnia, Sylwester wolny.
No właśnie wypisałam sobie urlop dzisiaj, zapisałam do ginekologa na szybko, no i dostałam skierowanie do medycyny pracy.
Ale to wszystko pomieszane i poplątane, po ostatniej laparotomii to we wcześniejszej pracy dali mi skierowanie jak donosiłam L4 l, bo wiedzieli do kiedy i jak. Teraz niby ciągiem miałam 33 dni zwolnienia, a ktoś mi cos tam niby wcześniej mowił, że do 33 dni nie trzeba i ja poszłam na pewniaka do pracy, a tu takie kwiatki.
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Załatwiłam dzisiaj od ginekologa zaswiadczenie o zakończeniu leczenia, no i umowiłam sobie termin na jutro do medycyny pracy, przy okazji tak przemarzłam, że szok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!! jestem i żyję! przepraszam! trudny czas za mna niestety ale juz jestem i postaram się być jak najczęściej z Wami!
Z okazji Nowego Roku życzę Wam spełnienia wsyzstkich marzeń 2019 będzie nasz!
Oczywiście wybaczcie nie nadrobię Was bez szans
Ja byłam dziś na pierwszej wizycie w klinice! mam dziś 14 dc owu nie było jezcze. Na jednym jajniku mam prawdopodobnie torbielkę 2 cm a gdzieś tam dalej cos okrągłego uciska na pęcherz albo endo zrost albo mieśniak. po okresie mam zbadać CA125+ROMA, prolaktynę, ft4, tsh, najprawdopodobniej skończy sie laparoskopią ale to ustalimy jak w 13 dc przyjdę do niego z wynikami.werni, RudaMaruda25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny